Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Къде ги дават тия заплати бе?
Малко си се объркал ми се струва.
Появяват ми се реклами из ФБ на 1050 евро на зелено, а преди време същите бяха по 1200. Строител и брокер Home2u.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ако искат по-уреден град, Кюстендил им е опция. Четох че от областните градове там са най-евтини имотите. Видин им е далеч. И там е евтино.
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.09.2023, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Може би в Земен и Трън още имат шансове, ако не 2039 там ще е супер изгодно. Само малко да почакат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКазах на тигрите че и Мездра ще стане недосегаема. Хем квартал на Враца, хем на час и 20 мин от София. С влакчето. Евтинко и удобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
джонката ясно, а доктора какъв е?Last edited by два_таралежа; 18.09.2023, 16:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеДори докторът призна, че къщата му струва колкото половин паркомясто в София. Твоята колко ли струва? И кой ли би я купил?
Хайде всяка жаба да си знае гьола. Когато купиш до Ариана, ще говорим.
....На каквато цена съм купил обаче. Цената е тройно по-висока на къщата.
Почва да ме е яд, че вместо с гледка към яз. Дъбника аз се набих на 180 гр морска панорама.Last edited by два_таралежа; 18.09.2023, 16:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Цените на жилищата във Враца продължават да държат високи стойности и наподобяват на тарифите край морето. На някои места, особено в идеалния център, квадратният метър надхвърля 1 200 евро. Тъй като търсенето е силно и изпреварва предлагането, сделки се правят още „на зелено“. Бъдещите собственици бързат да капарират обикновено жилища от 60-80 кв. м, които свършат най-бързо при новостроящите се жилищни сгради. Ако доскоро бумът на сделки беше през пролетта и есента, то вече целогодишно има интерес към апартаменти в нови билдинги."
===2039===
Вече и северозападнала БГ е недосегаема за мечтаещите да се завърнат в БГ.Last edited by X_Y; 18.09.2023, 15:45.
Коментар
-
Ще може и неприсъствено да се участва в общи събрания на етажната собственост - Investor.bg
Ще може и неприсъствено да се участва в общи събрания на етажната собственост
===2039===
Ще може, НО за собствениците.Наемателите ще получават само информативно протокол от решенията които собствениците са взели.
Last edited by два_таралежа; 18.09.2023, 15:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Напоследък ходя често там (повече на Гарда) и разглеждам имотните портали.
Цените са 1/3 от тези на БоденскотоLast edited by X_Y; 18.09.2023, 14:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Когато тръгнеш сам да строиш си слагай печалба колкото щеш. Щом на езерото Комо е 2500, то на езерото Ариана трябва да е поне 5000. Само това е начина да се оттървем от мигранти африканци и завръщащи се гастарбайтери.
Хайде всяка жаба да си знае гьола. Когато купиш до Ариана, ще говорим.Last edited by X_Y; 18.09.2023, 14:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Напоследък ходя често там (повече на Гарда) и разглеждам имотните портали.
Цените са 1/3 от тези на Боденското - (както казах за 2500-3000 се намира поне на втора линия на езерото) и 1/5 от тези в Лугано (въпреки близостта до Швейцария).
Природата е уникална - езера, денивелации от 4000 метра, скални отвеси - нищо общо с БГ хълмчетата
Храната е уникална (и по-евтина от София въпреки стократно по-доброто качество)
Италианците са доста по-контактни от немците и франсетата
Всичко е топ качество - коли, мебели, санитария, мода, да не изброявам
Италианкита са много по-красиви и по-поддържани от българките, като освен на външен вид са и много по-образовани
Освен в Милано и големите градове (където нямам работа и желание да ходя често), няма много чернилки. Последните висят по гарите на големите градове и чакат някой да им даде пари и да ги храни. Из алпийския район се среща черен веднъж на 3 дни.
Проблемите ми на този етап са два - не знам и бъкел италиански, както и необходимостта ми да съм в Германия поне 4 дни в седмицата заради работата.Last edited by X_Y; 18.09.2023, 14:25.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
май нарочно се пропуска, че на гастерите, които я върнат някой лев тук я не
ние, които плащаме данъци и осигуровки в българия им издържаме родителите
и плащаме образованието на чаветата им, ако ги имат
да не мислиш, че джонката плаща пенцията /тавана на пенцията/ на стария дс кадър
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар