Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Още повече, когато заради инфлацията себестойността е скочила от 500 на 800 Евро, а той е вдигнал цената от 1000 на 2000 Евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Терзийката е уникат .Искам да го заведа на няколко огромни изоставени строежа ,последните 2 години ,които ги зарязаха именно поради инфлационния шок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еее, тебе па много те е страх от номера
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве те и коновете са надоле напоследък, но има надежда за догодина - спот етф, халвинг, принтер може би.
4% лихва при 30% реална инфлация ми се струва леко налудничево.
https://www.tagesschau.de/wirtschaft...reise-100.html
В Китай вече имаме дефлация.
В България честно казано не ме интересува особено ситуацията, при вас всичко е спекула, а стоките и услугите са боклук. Човек трябва да е луд да харчи пари в БГ и да пълни джобовете на разни мошеници. БГ е дъното на абсолютно всичко и не е абсолютно никакъв фактор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Лесно, особено в България. Строител на зелено притиснат от кредитирането от банка и с изникнали допълнителни разходи по строеж би намалил цената, за да направи повече продажби на зелено и така да посрещне належащите неочаквани разходи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, плашиш вече. Как може pacтящитe paзxoди зa cтpoитeл да са причина за спад??????
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, плашиш вече. Как може pacтящитe paзxoди зa cтpoитeл да са причина за спад??????
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПонеже стана дума за провинция и земеделие, в селото на баба ми и дядо ми има млад фермер на 37 г.
Произвежда агнета, овче сирене, краве сирене, вълна, има и крава и прасета за собствени нужди. Неговите предци (които познавах) са животновъди и са го научили кое как се прави. Фермата му е на печалба, обаче всичко е леко мизерно. Аз не бих си купил нищо от него, защото ще ми направи номер.
Да платя скъпо и да ми пробута нещо. А по принцип идеята е като купиш на местна почва да ти е евтино.
Мъжът е ерген, защото няма млади жени в околността, освен от определен контингент.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е ти колко искаш? Това не са коне. А нафтата днес е 20% нагоре, утре е 20% надолу, не я гледай нея, само ще намали спада на инфлацията и лихвите ще се държат високи още по-дълго от очакваното.
4% лихва при 30% реална инфлация ми се струва леко налудничево.
Коментар
-
Понеже стана дума за провинция и земеделие, в селото на баба ми и дядо ми има млад фермер на 37 г.
Произвежда агнета, овче сирене, краве сирене, вълна, има и крава и прасета за собствени нужди. Неговите предци (които познавах) са животновъди и са го научили кое как се прави. Фермата му е на печалба, обаче всичко е леко мизерно. Аз не бих си купил нищо от него, защото ще ми направи номер.
Да платя скъпо и да ми пробута нещо. А по принцип идеята е като купиш на местна почва да ти е евтино.
Мъжът е ерген, защото няма млади жени в околността, освен от определен контингент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Джонка я кажи в немска банка можемлинда прехвърлиш пари от България ако не си немец?
След като е открита сметката можеш да си превеждаш, имаш си IBAN и всичко. Аз си имам сметки в различни държави и валути, които съм отварял, когато съм бил там.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКак да купуват хората при такива новини ,кажете ?
Цeнитe нa пaзapa нa имoти в Гepмaния oтчeтoxa нaд 20-гoдишeн cпaд !
Цeнитe нa жилищнитe имoти в Гepмaния oтчeтoxa нaй-гoлeмия cи cпaд, peгиcтpиpaн няĸoгa пo дaнни нa фeдepaлнaтa cтaтиcтичecĸa cлyжбa. Oт тaм yтoчнявaт, чe cтaтиcтиĸaтa ce вoди oт 2000 г.
Πo-гoлeмитe гpaдoвe oтбeлязвaт пo-cepиoзни cпaдoвe. Цeнитe нa жилищaтa в Гepмaния пpeз втopoтo тpимeceчиe ce cpинaxa, a ĸaтo пpичини зa oтбeлязвaт виcoĸитe лиxви и pacтящитe paзxoди зa cтpoитeл
https://money.bg/property/tsenite-na...shen-spad.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мн малко бре. Само нафтата напраи +20% за има няма месец.
Коментар
-
Мн малко бре. Само нафтата напраи +20% за има няма месец.
Коментар
Коментар