If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти твоята незаконна барака на колко я оценяваш, че си тръгнал да коментираш Кавръка и неговия етаж?
Желая на Кавръка да си продаде етажа. Но мнението ми е че етаж само трудно се продава. По-добре да се разберат и да продадат цялата къща разделяйки си парите по договорка още при продажбата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Пазарите прогнозират лихвите да останат на това ниво поне в следващите 6 години.
Да слушаме изчисленията на най големите банки и финансови институции, които застават със собствените пари зад своите прогнози, или местните брокерчета, които искат просто да отбележат сделка и да бягат.
Имотаджиите, знаейки, че последните пирони в ковчега на имотния пазар ще бъдат поставени утре, когато агенция по заетостта публикува статистика за безработицата, а във вторник НСИ - за банкрути.
Вярваш ли си? Или само ти се ще?
Абсолютно убедена съм за това. Преживявала съм го вече и не ме интересува по принцип. Паднат ли може да се излъжа да купя още нещо въпреки ,че вече имоти не ми трябват, но се събират доста пари от наемите, та може и да прекупя нещо.
Да, като паднат и ние панически ще се втурнем да продаваме. Баш така ще стане.
Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
Абсолютно убедена съм за това. Преживявала съм го вече и не ме интересува по принцип. Паднат ли може да се излъжа да купя още нещо въпреки ,че вече имоти не ми трябват, но се събират доста пари от наемите, та може и да прекупя нещо.
Хората, които имаме имоти изобщо не ни интересува това което пишеш. Имотите си ги имаме, даваме ги под наем и си прибираме наемите. Защо да се притесняваме АЗ или НСИ каква статистика ще пусне ? От това се интересуват олимпийците ,надявайки се ,че цените накрая ще паднат и те ще се домогнат накрая да станат имотаджии
Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
Ох, добре че е купил акции, а не имот. Значи всичко е наред и цените на имотите ще продължат да се покачват с изключение на етажи от къщи до ромската махала в Карлово.
Току що гледам обява: Къща в Тоскана 70К евро
vs.
Етаж от къща до ромската махала в Карлово. 71К евро.
Продажбата на етажа няма да е в близките 30 години, освен ако цената не бъде коригирана на 25К
Очакваме включване на ментор Бердж.
Ти твоята незаконна барака на колко я оценяваш, че си тръгнал да коментираш Кавръка и неговия етаж?
Имотаджиите, знаейки, че последните пирони в ковчега на имотния пазар ще бъдат поставени утре, когато агенция по заетостта публикува статистика за безработицата, а във вторник НСИ - за банкрути.
Хората, които имаме имоти изобщо не ни интересува това което пишеш. Имотите си ги имаме, даваме ги под наем и си прибираме наемите. Защо да се притесняваме АЗ или НСИ каква статистика ще пусне ? От това се интересуват олимпийците ,надявайки се ,че цените накрая ще паднат и те ще се домогнат накрая да станат имотаджии
Айдеее отидоха акциите в дирето значи. Да очакваме едни поне -20% щом кавръков е купил.
Ох, добре че е купил акции, а не имот. Значи всичко е наред и цените на имотите ще продължат да се покачват с изключение на етажи от къщи до ромската махала в Карлово.
Току що гледам обява: Къща в Тоскана 70К евро
vs.
Етаж от къща до ромската махала в Карлово. 71К евро.
Продажбата на етажа няма да е в близките 30 години, освен ако цената не бъде коригирана на 25К
Остави имотите ,имам къде да живея и имам опции ,сега какви си е моя работа ,лични неща ,имоти се придобиват с много възможности не само с пари,ама моите планове са на твоите години да имам минимум 100 к в акции ,ликвидни и стойностни и съм почнал сериозно с големи, скъпи компании Майкрософт,Епъл,Амазон,Луи Вютон,Макдоналдс,Гугъл, и така нататък да не ги изброявам влезни и виж цените на тезинкомпании и после ела да си говорим пак...Имам експозиции и в имотите ,най големите и богати фирми за строителство в САЩ,с над 70 годишна история на пазара...ти си взел да ми говориш са Соди,Моди Софарма и някакви плюнки
Айдеее отидоха акциите в дирето значи. Да очакваме едни поне -20% щом кавръков е купил.
Коментар