Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Може някои да се смеят, но когато пусна апартамент под наем за един ден през 15 мин по график има около 20 огледа. Провеждам кастинг :-))))
С избраните 2-3 щасливци правя повторни срещи или получавам допълнителна информация по телефона. И не, фишове не искам, но намирам информация какви доходи имат, на колко са осигурени и т.н.
Колеги хазяи, не ми отговорихте на първия въпрос:
позволявате ли адресна регистрация
сега ми е интересно и питам дали и вие си давате имота без да сте проверили човека?Last edited by Bailor; 04.10.2023, 09:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Принципно е изключение наемател да е регистриран на адреса, който живее. Често хазяите се дърпат да регистрират наематели, че после, като се изнесе, хазяина не може да го отпише от адреса. Трябва наемателя да е добросъвестен и сам да го направи, което е рядкост. Лично аз съм регистрирал на моя адрес един приятел, защото неговия хазяин не искаше да го регистрира на адреса, които беше под наем.
От около две години има механизъм за отписване на регистрираните на даден адрес от срана на собственика на имота /чрез искане до съответната община/!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМоже някои да се смеят, но когато пусна апартамент под наем за един ден през 15 мин по график има около 20 огледа. Провеждам кастинг :-))))
С избраните 2-3 щасливци правя повторни срещи или получавам допълнителна информация по телефона. И не, фишове не искам, но намирам информация какви доходи имат, на колко са осигурени и т.н.
За реален клиент може би един на няколко дена.Ако е обор с не перфектна локация,доста повече
И как им намираш информация за доходите не става ясно,а и не мисля,че можеш.Иначе това се прави на Запад ,но в хубавите и скъпи райони
Сигурно си чел някъде по Интернет за това и фантазираш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Че кой ще се нанесе без да се регистрира!? Нарушение на закона е, ако ги проверят полицаите - акт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеЧе кой ще се нанесе без да се регистрира!? Нарушение на закона е, ако ги проверят полицаите - акт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеСтига сте вярвали в конспирации в интернет. Крайно погрешно е да се пренася към имотния пазар..Всичко е икономика,там няма конспирации като при брокерите
Данните са публични и всеки има достъп до тях.
А ако си си зарил главата в пясъка,ще е за твоя сметка впоследствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Може някои да се смеят, но когато пусна апартамент под наем за един ден през 15 мин по график има около 20 огледа. Провеждам кастинг :-))))
сега ми е интересно и питам дали и вие си давате имота без да сте проверили човека?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тази не е като другите.
Много по-голяма е.Много
Може да има и някакъв РЕЗЕТ на системата даже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениена есен новите квартиранти ще се чувстват като в европа
на оглед за квартира ще ходят с препоръка, фишове за последните 6 заплати, CV
и мотивационно писмо, защо да изберем да настаним точно тях от чакащите пред входа 35-40 имотосвалячи и акционеромилионери
сега ми е интересно и питам дали и вие си давате имота без да сте проверили човека?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеРецесията е нормален цикъл, който ще бъде преодолян.
Много по-голяма е.Много
Може да има и някакъв РЕЗЕТ на системата даже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
омотан или не, ама агнешкото е агнешко,
а и е трудно за студентките сега ....
позабравил си гледам 2009-2011, кризата и безработицата тогава,
при идващи завишени енергийни цени, инфлация 10+%, икономиката е в киреча със 200,
кои наематели чакаш, съседните 4 апартамента са празни.....
Германия, великата Германия е във рецесия вече второ тримесечие,
и Лидълите им са ПОЛУ празни от клиенти ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Иванчо93 е един от никовете на обитателя на незаконното гето в село Оброчище. Освен незаконна барака на ръба на свлачище, този индивид други имоти не е и сънувал.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Приема се.
И на осъдения и на лудия му се дава думата понякога.
А, значи не са твои, а на банката ли ??
Е, метода на Гранд Кардон работи при нарастващ пазар,
тогава и глупците познават два пъти на ден часовника.
- 5 Харесвания
Коментар
-
е, там, да, даже и на тези иначе богати чуждоговорящи туристи, излишните пари са отеснели малко.
Как иначе, да им режат главите по ресторантите ли иначе ?
Наематели. На рускоговорящите плаща нашето правителство, немците сами си плащат.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар