If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кои са и колко са конкретните имоти
2009-та имахме криза, колко такива имоти излязоха на пазара?
само няколко човека във форума си мислите, че никой не си е научил урока от тогава
нито банки, нито ипотечковци
да знаеш, няма да стане ако мислиш да ми чакаш закъсали предприемачи-ипотечковци
Новите инвеститори даже не знаят или не помнят какво се случи след 2008... Урок са си взели само хора, които са се опарили от кризата след 2008.
За % самоучастие съм съгласен с теб (цитирам произволни числа, но има схеми и с по-малък % самоучастие). Към момента банките са щедри и всичко е точно..., но когато спрат кранчето какво се случва с конкретните имоти?
кои са и колко са конкретните имоти
2009-та имахме криза, колко такива имоти излязоха на пазара?
само няколко човека във форума си мислите, че никой не си е научил урока от тогава
нито банки, нито ипотечковци
да знаеш, няма да стане ако мислиш да ми чакаш закъсали предприемачи-ипотечковци
трайко, ако нямате опит, поне четете какво е написано
"по моята схема за плащане, до акт 14 съм платил 65%"
болда ти сам ли го измисли
или е хрумвало и на кандидат инвеститора,
преди да влезе в зеленото
и все пак е влязал
щях да очаквам повече обяви при чси-та в случа.
разочароваш ме и то сериозно
на нивото на бъртрам ми идваш
всичко знаеш, ама само според теб и няколко специалиста от тубата
За % самоучастие съм съгласен с теб (цитирам произволни числа, но има схеми и с по-малък % самоучастие). Към момента банките са щедри и всичко е точно..., но когато спрат кранчето какво се случва с конкретните имоти?
Кешовици са до акт 14 (или грубо 30-40% от цената на имота)! След акт 14 ако банката каже "не" за ипотека става много неприятно за кандидат инвеститора.
трайко, ако нямате опит, поне четете какво е написано
"по моята схема за плащане, до акт 14 съм платил 65%"
болда ти сам ли го измисли
или е хрумвало и на кандидат инвеститора,
преди да влезе в зеленото
и все пак е влязал
щях да очаквам повече обяви при чси-та в случа.
разочароваш ме и то сериозно
на нивото на бъртрам ми идваш
всичко знаеш, ама само според теб и няколко специалиста от тубата
Всички на зелено, са яки кешовици, а на зелено е осеяна цяла София от край до край и никой купувач не е с ипотека.
Кешовици са до акт 14 (или грубо 30-40% от цената на имота)! След акт 14 ако банката каже "не" за ипотека става много неприятно за кандидат инвеститора.
Това е статистика за цялата страна, като в нея се включват сделки за малки парчета ЗЗ, които се купуват с пари в брой. Същата статистика е крайно нерелевантна с пазара в София (ипотеките са над 50%).
Не знам що не се настрашолват от предупреждението ти, предприемачите на нови проекти, като на парцела на бившия завод Витоша например или Принцес, които още са на изкоп, както и театрална резидънс..
има още много - честно казано не знам, но ако тия мега комплекси се построят ще има страшно много тъмни прозорци
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Всички на зелено, са яки кешовици, а на зелено е осеяна цяла София от край до край и никой купувач не е с ипотека.
на зеленото поне до акт 14 не може да вземеш ипотечка
гледам по моята схема за плащане, до акт 14 съм платил 65%
обаче бъртрам е купувал много на зелено и ги знае нещата
или е гледал видеа в тубата, как става
Коментар