If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забележи кой го казва- председателя на НСНИ а кои са нсни? Все едно да питаш бармана- да пийна ли едно питие и той да ти каже- не бе, недей За НСНИ
НAЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ обединява брокери и агенти за недвижими имоти, които искат да упражняват по легален и професионален начин своята професия. НСНИ представлява техните интереси пред обществото, институциите, потребителите и бранша
Добре чуваш и се учиш още от както писахме и се разбрахме с теб с две думи. Браво! Лакомията води до недоимък. Нали виждаш. Да купим евтино, сега ще купуват скъпо. Ако изобщо имат сили за това някога.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да, а има и доста тарикати които блъскат зелено и после препродават с печалба. Несигурността на другите инструменти, инфлацията, геополитическите сътресения карат хората да влагат в имоти. Мяуто може да дойде след значими размествания на статуквото и ще бъде болезнено в цял свят, но ще е след 2033 година. . Но от нива 7К€ средна цена хич не е кой знае колко болезнено.
То тарикатлъка е за такива дето имат повече от мен. Аз в момента мога да продам с 40% горница, но какво да ги правя като ги взема???
Колкото до цените през 2033...
Средния осигурителен доход за страната в момента е 1300 лв и расте с около 8% на година. С този темп, през 2033 ще е 2900 лв. Колко ще е средна софийска заплата тогава? Колко ще е хляба, колко ще е кв м.?
сега ти щеше да си на прицел за закачките
и да обясняваш с дълги постове,
как всъщност си спечелил и си напът да чукнеш милион печалба от дцк на румуния и северна македония
а бъртрам щеше да те подкрепя с 2 пляскания отпред, 2 зад гърба и 4 над главата
Ей тва долу е за Берти, че спори в другата тема относно сделки, продажби, ипотеки. Предполагам още не е отговорил, на задачата за втори клас която му поставих.
"Според Бочев в момента има огромно количество строежи, които се реализират още на зелено. Тези сделки не се отразяват в Агенцията по вписванията, защото има продажби, но се вписват, когато бъдат изповядани, а това е година-година и половина или две от реалното сключване на сделката."
Отделно от това, в бройката ипотеки, не знаем колко са тези които са подновени на 10тата година, и броят на тези които ипотекират личен имот за пари.
Скоро ще е, ей го къде е.
Да, а има и доста тарикати които блъскат зелено и после препродават с печалба. Несигурността на другите инструменти, инфлацията, геополитическите сътресения карат хората да влагат в имоти. Мяуто може да дойде след значими размествания на статуквото и ще бъде болезнено в цял свят, но ще е след 2033 година. . Но от нива 7К€ средна цена хич не е кой знае колко болезнено.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Само като сетя как прецака Кавръка, и как за малко да ме подведат и мене... Пу пу.. щях да съм с два имота по-малко.
сега ти щеше да си на прицел за закачките
и да обясняваш с дълги постове,
как всъщност си спечелил и си напът да чукнеш милион печалба от дцк на румуния и северна македония
а бъртрам щеше да те подкрепя с 2 пляскания отпред, 2 зад гърба и 4 над главата
за съжаление, не мога да си правя изводите сам
може ли ти да ги направиш за мен
и като заключение да ми кажеш, до къде е стигнало големото мяу
чакаме го от 2017 поне, трябва да се е приближило вече, нали
Само като сетя как прецака Кавръка, и как за малко да ме подведат и мене... Пу пу.. щях да съм с два имота по-малко.
Коментар