Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ратко, продавай маломерката и с парите си купи в Швеция, Франция и Италия.
На цената на апартамент в столичния "Младост" може да вземете 5 къщи в Швеция и вила във Франция
https://businessnovinite.bg/nedvizhi...ABK5_wt4On_zU#
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТи не си познал нито един факт.
Ами те фактите не се познават, бре!
Фактите само се КОНСТАТИРАТ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Петърчо, получавам дежа вю, в края на всяка година очакваме срив в следващата. После сменяш ника и пак... Така ще си остареем
Чакаме оня трол да се появи да обясни защо в годината, която според него е уж с най-голямо увеличение на заплатите, има и най-голямото спадане на сделките с имоти.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аз не боравя с обиди, аз боравя с факти!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти, като си нямаш нищо, как си въобразяваш, че ти е възможно изобщо да ме обидиш? Няма как..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ейй, не се спря!!
Last edited by RUBLA; 22.11.2023, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахаха, ама те потребителските са си много сносни, ... си въобразява, че лихвите били високи, представяш ли си му мизерния месечен доход на този ...?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Вече и потребителските почнахме да гледаме, може да отидете и до някоя заложна къща да питате също.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Julius_BG;n4131393]
На теб ли, ще ти обърнем внимание, Джулия, разбира се, ти си единствения преподавател, който преподава на обратно на случващото се в икономиката. Примерно, ако има инфлация, ти преподаваш, че има дефлация. Ако има дефлация, ти ще кажеш, че е точно обратното. Най-смешния и непознаващ пазара професор. Със сигурност най-съкровената ти тайна е къде точно преподаваш, иначе би бил изритан на мига, ама ти няма да си кажеш нали...нямаш тази доблест.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
8,9% лихва ниска ли е?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Петърчо, получавам дежа вю, в края на всяка година очакваме срив в следващата. После сменяш ника и пак... Така ще си остареем
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
8,9% лихва ниска ли е?
Глупакът пише за потребителски внушава 9%,а ипотечните 4% всичко, ами преди 13г, потребителските бяха 17 бе лумпен!!!
В Англия са много по-високи лумпеняк непоръбен, държава с много-по голям бюджет.Last edited by Bailor; 22.11.2023, 21:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПолека- лека редиците на повдигачите оредяват и оредяват,докато другата години не остане ни един
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар