Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИди в ресторант клуб Фото,Стария град ,направи една резервация и покани момичето,после ще ти носи домашно сирене ..Ако се представиш добре
https://g.co/kgs/HkW6yS линк към кръчмата ,че си нов по Пловдив..
Как ще се комбира предложението ти с горепоставения проблем?
п.с.А има и един друг момент ,който доктора забравя.
"Там където работиш,не си вади шпагата"Last edited by petrg5s; 14.11.2023, 09:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нали и за секунда не се съмняваш аз къде и в кой Капан бих отишъл с кака. Усещам че го казваш добронамерено и приятелски. От мен можеш само да се учиш. Безплатно. Мъжете треа да сме солидарни! Запомни го!
Сега се запознах с едно моме от село Мало Конаре, работи при мен в Пловдив. Пътува с автобуса, не и дали книжка, притеснява се детето. Уникално е. Капана е взаимен!
https://g.co/kgs/HkW6yS линк към кръчмата ,че си нов по Пловдив..
Коментар
-
https://money.bg/economics/dobroslav...ustriyata.html
Айдее ...време е ..
ИТ,тата у форума не харесват това...
От колко време говоря че сте прекалено много и заплатите Ви са твърде големи и не давате вече достатъчно стойност в обществото ни.
https://money.bg/economics/dobroslav...ustriyata.html
Дoбpocлaв Димитpoв: Уceщa ce cepиoзнo зaбaвянe във вceĸи eдин acпeĸт нa ІТ индycтpиятa Aвтop:
В мoмeнтa тexнoлoгичнитe гигaнти мacoвo ocвoбoждaвaт xopa нa глoбaлния пaзap, зapaди иĸoнoмичecĸитe зaтpyднeния. Toвa, ĸoeтo ce cлyчи, ĸoгaтo oтнoвo зaпoчвa дa ce paзшиpявa тaзи индycтpия e, чe нaй-вepoятнo нямa дa ce oтĸpият cъщитe paбoтни мecтa, ĸoитo ca били минaлaтa гoдинa, пopaди изĸycтвeния интeлeĸт и xopaтa тpябвa дa инвecтиpaт в ceбe cи и в yмeниятa cи, aĸo иcĸaт дa имaт тoзи cтaндapт, нa ĸoйтo ca cвиĸнaли. Bpeмeтo, в ĸoeтo мoжeшe c пo-мaлĸo пoзнaя дoбpa ĸapиepa cвъpши. И ĸoмпaнии, и xopa xopa тpябвa дa инвecтиpa в cвoeтo знaниe и мoжeнe", cмятa Димитpoв.
Имa зaбaвянe в нaeмaнeтo нa xopa, няĸoи ĸoмпaнии пpeминaxa във фaзa нa ocвoбoждaвaнe нa xopa. B тoвa нямa нищo cтpaннo, зaщoтo тoвa e глoбaлнa индycтpия. Toвa зaяви Дoбpocлaв Димитpoв oт Бългapcĸaтa acoциaция нa coфтyepнитe ĸoмпaнии (БACKOM) пpeд Моnеу.bg.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Пак разтяга локуми доктора.Директен рейс от това село към ПЛД няма,нищо че е голямо.А всеки ден да сменя 2 автобуса и да губи 3-4 часа път отиване/връщане ме съмнява.А и с нечовешките задръствания в ПЛД и 10км около него ,отиде 5-6 часа на ден !
И тая "кака" най-вероятно е някаква чистачка или санитарка сменяща памперси,вероятно от малцинствата,щото в това село са доста.Ако е лекар,ще работи в селото или в Пазарджик.Те много циганки приличат вече на българки.Да внимава да не дойде някои ревнив Мюмюн или Гюрсел и да му насини фароветеLast edited by два_таралежа; 14.11.2023, 07:34.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеПритеснителните се отпускат ако и ти се правиш на притеснен. Кажи и, че не си в добри отношения с професорката, че малката те привлича, но те притеснява разликата във възрастта - някакви подобни глупости измисли. Ще ти падне в ръцете, обикновено не става веднага, но след 1-2 срещи такива са готови и сами идват и после няма отърваване от тях. Накарай я в твое лице да вижда мъжа, който е много над нейното ниво, но и който е проявил разбиране и чувство. Иначе ще я изплашиш.
Колкото по-нахакана и с курвенско излъчване, толкова по-брутален трябва да си. И обратно.
Евго и той нататък трябва да насочи радарите си.Last edited by aleks262; 14.11.2023, 09:46.
Коментар
-
Сега се запознах с едно моме от село Мало Конаре, работи при мен в Пловдив. Пътува с автобуса, не и дали книжка, притеснява се детето. Уникално е. Капана е взаимен!Директен рейс от това село към ПЛД няма,нищо че е голямо.А всеки ден да сменя 2 автобуса и да губи 3-4 часа път отиване/връщане ме съмнява.А и с нечовешките задръствания в ПЛД и 10км около него ,отиде 5-6 часа на ден !
И тая "кака" най-вероятно е някаква чистачка или санитарка сменяща памперси,вероятно от малцинствата,щото в това село са доста.Ако е лекар,ще работи в селото или в Пазарджик.Те много циганки приличат вече на българки.Да внимава да не дойде някои ревнив Мюмюн или Гюрсел и да му насини фароветеLast edited by petrg5s; 14.11.2023, 05:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеKaто имаш голям излишък защо взе 'изгоден" потребителски кредит?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На гръб, 65-70 кила, по стълбите нищо не е. После ще те понаболява това онова за седмица, но ще мине. Правил съм го този номер. С хладилник. Не е тежко, но е неудобно за носене и можеш да си прецакаш някой прешлен.
Като минало Новоселското Въстание и хората от гр. Априлци се посъвзели от палежите на къщи и турските безчинства, дошли руснаци и турците тръгнали да бягат към Анадола. Тогава нашите тръгнали да си търсят покъщнината и добитъка, които били разграбени и завлечени из турските села в Предбалкана или чак през него, в Тракия. Дори да не намерели точно своите неща, всеки взел по нещо от изоставените турски къщи. Мой пра-пра-прадядо (дядо на моя прадядо, роден 1824 починал 1902 година според документи) бил голям майстор ковач. Спрели се в село Тъжа (намира се от Южната страна на Балкана). Влезли в един дюкян. Гледа дядо - наковалня, но майсторска изработка, правена в Австроунгария, с щампа. Опитал да я вдигне - тежи яко. Другарите му казали - защо ти е наковалня, нали си имаш две в дюкяна - една майсторска и една чирашка. Той рекък - аз съм ковач, на мен наковални ми трябват. Шивачите да вземат камукани и вретена. И нарамил на гръб наковалнята. За 2 дена я завлякъл на гръб през Балкана. Баща ми разправяше, че през текезарско време наковалнята си била в двора ни под навеса, после я взели и я изнесли, тежала над 100 килограма. Какви българи е имало тогава - сравнено със сегашния боклук... Думи нямам.
Струва около 150лв и ако си решил да пестиш от хамали, това е начина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИстинският инвеститор сам си качва пералнята по стълбите, за да не падне доходността от 6% на 4%!
Като минало Новоселското Въстание и хората от гр. Априлци се посъвзели от палежите на къщи и турските безчинства, дошли руснаци и турците тръгнали да бягат към Анадола. Тогава нашите тръгнали да си търсят покъщнината и добитъка, които били разграбени и завлечени из турските села в Предбалкана или чак през него, в Тракия. Дори да не намерели точно своите неща, всеки взел по нещо от изоставените турски къщи. Мой пра-пра-прадядо (дядо на моя прадядо, роден 1824 починал 1902 година според документи) бил голям майстор ковач. Спрели се в село Тъжа (намира се от Южната страна на Балкана). Влезли в един дюкян. Гледа дядо - наковалня, но майсторска изработка, правена в Австроунгария, с щампа. Опитал да я вдигне - тежи яко. Другарите му казали - защо ти е наковалня, нали си имаш две в дюкяна - една майсторска и една чирашка. Той рекък - аз съм ковач, на мен наковални ми трябват. Шивачите да вземат камукани и вретена. И нарамил на гръб наковалнята. За 2 дена я завлякъл на гръб през Балкана. Баща ми разправяше, че през текезарско време наковалнята си била в двора ни под навеса, после я взели и я изнесли, тежала над 100 килограма. Какви българи е имало тогава - сравнено със сегашния боклук... Думи нямам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нали и за секунда не се съмняваш аз къде и в кой Капан бих отишъл с кака. Усещам че го казваш добронамерено и приятелски. От мен можеш само да се учиш. Безплатно. Мъжете треа да сме солидарни! Запомни го!
Сега се запознах с едно моме от село Мало Конаре, работи при мен в Пловдив. Пътува с автобуса, не и дали книжка, притеснява се детето. Уникално е. Капана е взаимен!
Колкото по-нахакана и с курвенско излъчване, толкова по-брутален трябва да си. И обратно.Last edited by ejonny2376; 14.11.2023, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
майко, майко, майко... Кой кого тръгнал да учи?!
===2039===
Левчо спри да се бъзикаш! Тия се взеха на сериозно. Ще те пращам на уроци в деЦката у Кр.Поляна ако продължаваш така!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Еми поразходи се малко из Капана така,седни ,почерпи някоя студенкта от ПУ,то .ееех сега и до Пловдив ли да идвам да ви уча ?Пара имате ама технология не ..с Радев от панелката Ви слагаме в малкия джоб
Сега се запознах с едно моме от село Мало Конаре, работи при мен в Пловдив. Пътува с автобуса, не и дали книжка, притеснява се детето. Уникално е. Капана е взаимен!Last edited by bulgarian lev; 13.11.2023, 23:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Не е толкова просто.
Що плещя изобщо глупости. Подобни наематели се отсяват още на входа, такива не се допускат в кварталите в които аз имам имоти. Даже минаването им като носачи на пици не е желателноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Лордиевич, тия вече не ги ли надушваш още когато се редят на опашката за интервю за квартирата?. Тук не е като в белите страни да имаш tenants registry, да можеш да звъннеш на предишния landlord за да питаш какъв е кандидат наемателя....тук е дивия запад
- всички кандидат наематели дето ти водят брокерчетата са "топ" според тях( всеки гледа да вземе комисионната и после ти се оправяш) Та трябва да си малко психолог да можеш що годе да ги прецениш+ да имаш късмет да си преценил правилно
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар