If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А де. Обаче мен най ми е жал за колегата Лаконик. Той продаде имоти "на върха" за де си купи после повече имоти. Междувременно щял да вложи парите в някакви "инструменти"
Липсва в темата, поредния продал на върха! Бота 156, който е продал на върха преди 5 години, обаче не се предава и даже не се срамува да продължава да твърди, че е математик!!!!!! В случая, психическото здраве, явно много куца....
и защо не изчакаха да паднат цените и да купят х3
щеше да говорите, как ей сега, всеки момент фед, ацб, ецб ще вдигнат лихвите и ще падат имотиту
... и после да се приберат по децките, а успокоят съпругите си, че и други очакват падението на цените
Тя съпругата не чака много. Хваща куфаре с едната ръка, взема детето в другата и се запиляват по Европа. Има ги такива истински случаи.
щеше да говорите, как ей сега, всеки момент фед, ацб, ецб ще вдигнат лихвите и ще падат имотиту
... и после да се приберат по децките, а успокоят съпругите си, че и други очакват падението на цените
А де. Обаче мен най ми е жал за колегата Лаконик. Той продаде имоти "на върха" за де си купи после повече имоти. Междувременно щял да вложи парите в някакви "инструменти"
Аз пък нямам такива приятели. Моите приятели не разбират от прогнози, графики и очаквани движения на лихви и депозити. Като се събраме си имаме други теми. И всичките ми приятели в последните 20 години си накупиха каквоти си искат И си гледат кефа.
Е, не разбрах, с какво се различават приятелите ни?
Аз пък нямам такива приятели. Моите приятели не разбират от прогнози, графики и очаквани движения на лихви и депозити. Като се събраме си имаме други теми. И всичките ми приятели в последните 20 години си накупиха каквоти си искат И си гледат кефа.
остави ти печатницата
дай да поревем малко за тежката събда на тия с кредитите
инфлация 20%. ръст на имотиту пак толко
кредит 5% гпр
ако радев го смята ще е около 8%
но пак под инфлацията и ръста на цените
а 2 лета на почивка в собственост никак не се броят
Мишок , некоИ тук са в транс и времето за тях е спряло 2019г , лошото ще е като излязат от това си състояние .
остави ти печатницата
кредит 5% гпр
ОК, дай да поревем за тези с кредитите? Моят кредит за купуване на апарта е 40%. В момента остатъка е 20%. В момента и ФЕД и ЕЦБ, сигнализират за
ако последните 6г., не си разбрал, че печатницата работи срещу теб!! Имам приятел, който е 100 000 назад!!
ако последните 6г., не си разбрал, че печатницата работи срещу теб!! Имам приятел, който е 100 000 назад!!
остави ти печатницата
кредит 5% гпр
същото е и когато отдаваш,
но тогава го броим за инвестиция с някакъв ритърн
обаче ако нито купуваш, нито продаваш и нищо не отдаваш
а само чешеш клавиатурата е друго
Естествено, тогава е лесно, нищо не печелиш или губиш, ама последователи, какви огромни кинти са назаде, само от печатането през това време, НЕ Е ИСТИНА!!
когато си живееш в имота не те интересува цената, а дали искаш да живееш на върпосната локация
особено, когато нямаш кредити и имаш стабилен паричен поток от бизнес или заплата
Ама ти си живееш в единия имот, нали така, не и в двата!
Коментар