IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Мишко,
    Тука половината нямате топки да сложите и 5000 лева а иначе само плямпате ,Март месец по телефона без да имам контакт визуален с никой съм затворил над 100 000 евра в ДЦК,я искам някой от Вас да направи сделка от подобен тип?
    Вие даже и хал хабер си нямате от такива инструменти защото сте като коне с капаци!
    съсипахте го тоя пазар на облигациите!
    земи да захлюпиш нещо на албена с печалбата
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дай Боже дефлация! Това означава, че удвоените ни доходи от 21-ва насам, ще може да купуват повече стоки и услуги спрямо предполагаемо повишение на лихви по кредити. При по-голямата част от народонаселението, доходите се повишават, банковите лихви са замразени, както за кредитополучатели, така и за вложители, за вложителите разбирам, че са потресени, всяка напечатана пара, им бърка дълбоко в джоба!
      Забравяш едно много важно условие, а то е да не се разписваш в бюрото по труда! Усещам, че и ти като мен си на държавна хранилка, нали така?
      Да не мислиш, че като са ти вдигнали основната заплата с 10-15%, то няма да ти посегнат на ДМС-то?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
        Много добър въпрос, но отговора не е лесен. За последните 10 год имам само 3 нови двустайни ново строителство на последен етаж с големи тераси.
        Признавам си, че не можах да повярвам темпа на поскъпване на имотите за тези 10 год и в един момент въпреки многото кеш си казах. СТОП, има балон, спирам покупките.
        Обаче сгреших, цените се вдигаха, кеша се обезценяваше....

За да не изгоря с много купих земеделска земя в рамките на околовръстното на Сф, а до дни сме при нотариус за да купя две УПИ та с лице на околовръстното.
        С тези покупки, ще пребиеш всички понижители от перона на централната гара , имай поне малко милост, те, милите се надяваха на дискаунти в София, нека сега ги търсят из Виена и Барселона....нещастни лузъри....

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Сега само остава, мастъра да ти каже как да закриеш демо-то и да отвориш реален акаунт.
          Мишко,
          Тука половината нямате топки да сложите и 5000 лева а иначе само плямпате ,Март месец по телефона без да имам контакт визуален с никой съм затворил над 100 000 евра в ДЦК,я искам някой от Вас да направи сделка от подобен тип?
          Вие даже и хал хабер си нямате от такива инструменти защото сте като коне с капаци!

Коментар

Много добър въпрос, но отговора не е лесен. За последните 10 год имам само 3 нови двустайни ново строителство на последен етаж с големи тераси.
            Признавам си, че не можах да повярвам темпа на поскъпване на имотите за тези 10 год и в един момент въпреки многото кеш си казах. СТОП, има балон, спирам покупките.

За да не изгоря с много купих земеделска земя в рамките на околовръстното на Сф, а до дни сме при нотариус за да купя две УПИ та с лице на околовръстното.
            Не вярвам и да си такъв роб на банките, какъвто се надява да сме petg5s? Аз лично не съм, щото падежа ми е на 01.04.26г., имам събран кеш за яхта в размер на оставащото плащане. Демек, винаги бих го пожертвал и пак да си събера за яхта.
            Last edited by Bailor; 14.11.2023, 21:03.

Коментар

• Дoбpocлaв Димитpoв: Уceщa ce cepиoзнo зaбaвянe във вceĸи eдин acпeĸт нa ІТ индycтpиятa

https://money.bg/economics/dobroslav...ustriyata.html

VМwаrе e eдин oт нaй-гoлeмитe ІТ paбoтoдaтeли в Бългapия c нaд 2000 cлyжитeли, a в cъщoтo вpeмe в ceĸтopa oтĸpитo гoвopят зa зaбaвянe нa pacтeжa и имa 40% cпaд нa нoвитe oбяви зa paбoтa.

https://money.bg/business/vmware-tse...prioritet.html

Last edited by unimog; 14.11.2023, 20:57.

Коментар

Имам инвестиции в имоти но в САЩ,най големите строителни компании на Америка ,сега мисля да вляза в фармация ,и други специфични бизнеси ...само докато пиша днеска 80 евра съм на зелено ,докато си пия кафето и пиша във форума...Това е
                Сега само остава, мастъра да ти каже как да закриеш демо-то и да отвориш реален акаунт.

Коментар

Имам инвестиции в имоти но в САЩ,най големите строителни компании на Америка ,сега мисля да вляза в фармация ,и други специфични бизнеси ...само докато пиша днеска 80 евра съм на зелено ,докато си пия кафето и пиша във форума...Това е
                  Евала!

Коментар

Моля те, сподели Бонвиване, ти каква пара си вложил в недвижимости в последните 10г.? Спрямо Кольо, който какви пари е загубил от държане на депозит и усетил се и разхвърлял 3 средни заплати на NYSE и една половин заплата за златна паричка от тавекс?

Коментар

Ето, всички, които сме имали един грам мозък, сме си вложили парите в апартаменти и земи в последнното десетилетие. Тези, без грам такъв в главата, се опитват да ни убеждават, че сме направили грешно решение. Само, че тези без грам мозък, са останали и с 0бр. имоти и нула доходи от наеми. В същото време, тези неандерталци ни обясняват на наемодателите колко губим от имоти , при положение, че не са отдавали дори двуместна палатка за пикник!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Те ти, булка, дефлация!

https://money.bg/macro/po-niski-tsen...evtinyava.html

Oт yтpe цeнитe нa пoнe 50 xpaнитeлни cтoĸи в гoлeмитe тъpгoвcĸи вepиги, ĸoитo ca ce вĸлючили в ĸaмпaниятa "Дocтъпнo зa вac" нa Mиниcтepcтвoтo нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa, щe бъдaт пo-ниcĸи oт yтpe. Oт 15 нoeмвpи в тъpгoвcĸитe xpaнитeлни вepиги тpябвa дa имa пo-ниcĸи цeни нa пpoдyĸти ĸaтo xляб, зaxap и зъpнeни xpaни, вĸлючвaщи бpaшнo, xляб, тecтeни издeлия, мaĸapoни, зaxap, вapивa, вĸлючвaщи opиз, зpял бoб, лeщa, гpax, нaxyт, мeco и мecни пpoдyĸти, вĸлючвaщи пpяcнo cвинcĸo мeco, пpяcнo пилeшĸo мeco, pибa, мaлoтpaйни ĸoлбacи, тpaйни ĸoлбacи, млянo мeco (ĸaймa). Ocвeн тяx тpябвa дa видим пoeвтинeли мляĸo, млeчни пpoдyĸти и яйцa, вĸлючвaщи пpяcнo мляĸo мeждy 1 пpoцeнт и 4 пpoцeнтa мacлeнocт, UНТ млeĸa, ĸиceли млeĸa, ĸaшĸaвaл, cиpeнe бялo caлaмypeнo, извapa, яйцa.

Приготвяй картата за градския транспорт и си навий будилника за 4:30 !
                        Че, имам карта за градския транспорт, имам, ама не разбрах за будилника в 4:30ч., вместо за 7:30, при положение, че основния ми имот, който обитавам е на 3км. от Народното събрание и мога да го взема на марш на скок за половин час???

Коментар

Моля те, сподели Бонвиване, ти каква пара си вложил в недвижимости в последните 10г.? Спрямо Кольо, който какви пари е загубил от държане на депозит и усетил се и разхвърлял 3 средни заплати на NYSE и една половин заплата за златна паричка от тавекс?

Коментар

Дай Боже дефлация!
                            Те ти, булка, дефлация!

https://money.bg/macro/po-niski-tsen...evtinyava.html

Oт yтpe цeнитe нa пoнe 50 xpaнитeлни cтoĸи в гoлeмитe тъpгoвcĸи вepиги, ĸoитo ca ce вĸлючили в ĸaмпaниятa "Дocтъпнo зa вac" нa Mиниcтepcтвoтo нa иĸoнoмиĸaтa и индycтpиятa, щe бъдaт пo-ниcĸи oт yтpe. Oт 15 нoeмвpи в тъpгoвcĸитe xpaнитeлни вepиги тpябвa дa имa пo-ниcĸи цeни нa пpoдyĸти ĸaтo xляб, зaxap и зъpнeни xpaни, вĸлючвaщи бpaшнo, xляб, тecтeни издeлия, мaĸapoни, зaxap, вapивa, вĸлючвaщи opиз, зpял бoб, лeщa, гpax, нaxyт, мeco и мecни пpoдyĸти, вĸлючвaщи пpяcнo cвинcĸo мeco, пpяcнo пилeшĸo мeco, pибa, мaлoтpaйни ĸoлбacи, тpaйни ĸoлбacи, млянo мeco (ĸaймa). Ocвeн тяx тpябвa дa видим пoeвтинeли мляĸo, млeчни пpoдyĸти и яйцa, вĸлючвaщи пpяcнo мляĸo мeждy 1 пpoцeнт и 4 пpoцeнтa мacлeнocт, UНТ млeĸa, ĸиceли млeĸa, ĸaшĸaвaл, cиpeнe бялo caлaмypeнo, извapa, яйцa.

Приготвяй картата за градския транспорт и си навий будилника за 4:30 !

Коментар

Моля ти се, не си представяй! Той човека нуждаещ се от спец лечение орева форума с инвестиция от 3 заплати. УжасТно ще е ако инвестира повече:-))) Ами пък ако загуби колко писане ще е?!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                                Дефлация,пукане на пирамиди и падане на дирижабли.Това ни чака

Дай Боже дефлация! Това означава, че удвоените ни доходи от 21-ва насам, ще може да купуват повече стоки и услуги спрямо предполагаемо повишение на лихви по кредити. При по-голямата част от народонаселението, доходите се повишават, банковите лихви са замразени, както за кредитополучатели, така и за вложители, за вложителите разбирам, че са потресени, всяка напечатана пара, им бърка дълбоко в джоба!

Коментар

Working...
                                X