If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стига вече
какво си скътал има значение само за наследниците ти и не означава, че пазарът ще качва или пада в бъдеще време
И ти си прав разбира се, ама ти, ако не уважаваш наследниците си, за какво си ги правил?
Една задача, можеш ли да изброиш прадядовците си по имена до 5 назад? Като имена. Щото аз мога.След прадядо ми Апостол още трима.
Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
Така е ,взимай от всеки най-доброто ,хората са различни ,всички сме различни това не е повод за нещо лошо разбира се ,живота е кратък и трябва да се изживвее достойно след теб какво ще е ...няма значение ,ти си си дал твоя дан на планетата Земя -пари ,имоти ,иманета ,гледай си здравето и се радвай на всичко
Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
Аз грабнах идеята на твоя ментор! Пътувания!
Знаеш ли кво, накрая ще се окаже, че всички сме приятели и за какво се пенихме, не мислиш ли. Говоря за 4-5 човека....
дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал
на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
Взимам си забележка. Повече няма да пиша за инвестиции в тази тема, за да не дразня обитателите на перона, а само за пътувания. Много добра забележка! Всяко пътуване, ще отбелязвам къде е и на чий приходи от имот ми се дължи! Прекрасна идея! Вече съм само на тема пътувания! Приключвам с темите за банки и лихви приятели, стартирам пътуванията.
Викай подкрепление де ,Лева стига се е крил по сауни и басейни ,ебаси и притялите имаш ,аз ако съм на твое място ще се отрека от всеки един поединиично + ще ги зарежа !
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
Чул съм че някъде там в Редута е българския Форт Нокс ..така разказват легендите
Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
дето ще складираш - пътувай и си гледай кефа докато не си грохлнал
на колко трябва да станеш, че да си отпуснеш душата?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
И колко тона старо желязо си складирал, я ни се похвали?
Ти сега изпитваш ли ме рибо? Искаш да предадеш инфото на Jjlius ли?
Със сигурност съм складирал повече, отколкото ти си събрал за самоучастие за апартамент в София.
Да не би да ползваш някой от имотите ти и като склад за старо желязо?
Това, че ти дори нямаш м2 за да го складираш нещастие ниедно, това не значи, че един Лорд няма място да го складира на 3км. от Народното събрание, хахаха
Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
Ти нали само панелки и СП500 притежаваш? Спорът ми е с Julius, той твърди, че имало дефлация, точно на такива активи на каквито аз го предизвиквам. Ти имаш същите, като мен но няколко. На теб бих ти задал един въпрос на лични, ако благоволиш да ми отговориш.
Щом говорим за борсови активи, не за нормално потребление на хората, аз те предизвиквам на капиталистическо съревнование по модела на Nradev, кой има повече физически грамажи и килограми в следните метали: злато, сребро, мед и желязо. Да излъчим победител във всичките 4 категории, навит ли си? Разбира се по брой тухли съм с милиарди нагоре.
Лордче, стана ми интересно колко кила физическа мед и желязо притежаваш? За мен притежаването на физическо желязо и мед са нов клас активи. Дай малко разяснение за простосмъртните
Коментар