големите акционери с по 1 акция за 700е веднага се намериха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Е как да са ниски бре.Ти нали даваш двустен за 2200лв.
Аз съм Вълчо и гладът ми не може да се засити. Ако младежът наесен си отиде, догодина го давам на друг такъв младеж за 2500. Желаещи доста.
=====2049===== не е чак толкова далече.Last edited by ivanvg93; 15.09.2023, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Според "счетоводителя", банките лъжат. Ама той е и юрист даже. Дали да не го наема за адвокат за дело за измама от банката с размера на лихвата. Ако счети изгуби делото, обаче, съм му измислил интересно наказание.Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 18:41.
Коментар
-
Как пък ги преброи колко са???
Ти не можа да си купиш Соди и закри пазара им. Само видинско злобно хюмне го може това.
Коментар
-
Как пък ги преброи колко са???
Ти не можа да си купиш Соди и закри пазара им. Само видинско злобно хюмне го може това.
Преди 2-3 години като ти предлагах 70лв се стиснаLast edited by nradev1111; 15.09.2023, 18:36.
Коментар
-
Неговите акции ги знаем .27 броя на Соди АД . Взел е 200 лева дивидент тая година. И са си вечно негови.Голям играч.
Не стигат и за 100 грама Кустендилска на ден.хаха
ПП.Колега ти Apple на какава цена ги натовари и колко броя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Странно ,само да ти кажа че само на 1 позиция цената на акцията ми е над 700 евро парчето ,сам си прави изводите ,нали щото едно е да купуваш акции за по 30 ,40 лева а съвсем друго да купуваш акции за по 1400 лева и нагоре ,бройката
Не стигат и за 100 грама Кустендилска на ден.хаха
ПП.Колега ти Apple на какава цена ги натовари и колко броя?Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 18:02.
- 1 like
Коментар
-
Щото много ги следиш. Радваш се като малко дете на 4% от втората френска банка. Кавръка също много се зарадва на едни 3% прочел на билборд на завоите по Родопите. Вие с отвращение инвестирате в акции и индекси, най си ви кефи влогчето, признай
- 2 Харесвания
Коментар
-
Браво.Голям играч.
ПП.Защо мислиш че съм по влогове?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Много добра статия. Изчерпателна, както всички на Капитал между другото. Клийвс излизат защото наемите са относително ниски и кешират собствени апартаменти и сгради. Те за 15 години са избили инвестицията. Обърни внимание - 2200 евро на кв.м продажна цена в сграда на Мадрид и Черковна. И се купуват като топъл хляб. Продажба на парче, на дребно.
Ще видим какви цени ще се появят в Плазата. Там отдаваха, но не бяха собственици.
- 1 like
Коментар
-
2013г. изтеглих от Алианц на 6,8% +:ОЛП на БНБ. За 7г. През последните 5 ОЛП беше 0,00. Сега 21-ва изтеглих на 4,2% годишна лихва , при инфлация 30% , следователто всеки влог от 100лв. е станал на 70. Кой е балъка се пита в задачата?
ПП.Защо мислиш че съм по влогове?
- 1 like
Коментар
-
Тебе сме те отбелязали като отявлен балък.Редовно ходиш до банката да вземаш "изгодни" кредити. Много сте ми смешни като почнете да си мерите кредитите.
Коментар
-
Според "счетоводителя", банките лъжат. Ама той е и юрист даже. Дали да не го наема за адвокат за дело за измама от банката с размера на лихвата. Ако счети изгуби делото, обаче, съм му измислил интересно наказание.
Коментар
-
9% беше ипотеката през 2009г, когато я качиха с 1%. Ти май оттогава не си стъпвал в банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
говориш сякаш и през стъклото на банка не си надничал
в калкулатора ти си задаваш параметрите, поиграй си и се обади в някоя банка ако не ти се вярва
8% гпр беше преди 15 години
Коментар
Коментар