Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВидя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
А коя беше ти,че да се изказваш от последна инстанция дали имало спад и да ни уведомиш?
Още повече ,че нямаш реални сделки близките години.А може да нямаш и изобщо,кой знае
И ти личи отдалече,че бая си понапълнила и ти памперсите.Няма страшно,сега почва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеНищо не си ми отговорил ! Сделките ми са доста и затова питам ти от къде си убеден как се извършват след като нямаш такива !!!
Мечти, мечти.....,но защо след като няма да купуваш ?!
А така като те слушам нямаш сделки близките 10г
Някакви доказателства може ли да представиш за обратното ???
Щото и радомирския беше голям "богаташ" пък му видяхме обора с вестници по пода
Та така и с теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
На мен малко ми е неудобно защото купих къщата на 50 % от цената и ,но тогава имаше предпоставка за такъв спад и веднага се възползвах от нея. Благодарение на Бетер, разбира се. Тогава мисля, че и на теб писах както и на много други съфорумци защо ще/се случва на л.с. Видя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
да захлюпи нещи и да се успокои вече
че сега всички са му кривипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
На мен малко ми е неудобно защото купих къщата на 50 % от цената и ,но тогава имаше предпоставка за такъв спад и веднага се възползвах от нея. Благодарение на Бетер, разбира се. Тогава мисля, че и на теб писах както и на много други съфорумци защо ще/се случва на л.с. Видя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно така, обиждам ви съвсем открито, просто защото сте некадърници и съм убеден в правотата си и защото съм в бранша от дълго време. Има 100-200 човека ставащи. Това е целият смешен БГ пазар на ИТ кадри. Останалото - боклук. Както имаше търсене и компаниите бяха принудени да назначават сульо и пульо (защото бяха подлъгани да инвестират в тази абсурдна дестинация БГ), така нещата обаче се обръщат на 180 градуса. Всичко се изнася от БГ, а инвестициите секват. Сами отрязахте клона, на който седите. Липсват ви едни 50 години еволюция, за да можете да се мерите с големите. Няма как да ги прескочите.
Чеп за зеле не става от тях. Само в Америка има IT. Всичко друго е цъкач, безмозъчен кликач.
Я кажи немците колко медала спечелиха на последната олимпиада по математика щот нашите деца спечелиха 18 .... И само китайци са пред насНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Естествено, че нищо няма да ти отговори. Ти дори имаше сделка преди година -две, а аз преди две и половина. Едва свалих 7%., при положение, че брокерката ,хем уж ми е приятелка и съкварталка, хем ми направи номера с двойния оглед. Добре, че съм психолог по дефолт и не се хванах.На мен малко ми е неудобно защото купих къщата на 50 % от цената и ,но тогава имаше предпоставка за такъв спад и веднага се възползвах от нея. Благодарение на Бетер, разбира се. Тогава мисля, че и на теб писах както и на много други съфорумци защо ще/се случва на л.с. Видя ли обосновена предпоставка за спад веднага ще пиша и ако не ме засяга лично ще го напиша директно тук за общо ползване за сега не виждам такава.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не си ми отговорил ! Сделките ми са доста и затова питам ти от къде си убеден как се извършват след като нямаш такива !!!
Мечти, мечти.....,но защо след като няма да купуваш ?!Last edited by Bailor; 03.12.2023, 17:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениекв. "Прослав" в "европейската столица на културата" Пловдив
После искат цени по-високи от имоти в Белия свят.Е,как да стане с африканска инфраструктура?
И това е във втория най-голям град.Представям си какво е в Радомир или Самоков примерно
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...obidno-1919020
https://www.google.com/maps/@42.6668...6656?entry=ttu
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Предпоследно ти отговорих много изчерпателно,но си много "умна" и нищо не схвана.
А ти имаш ли реална сделка близките няколко месеца? Последните 10г ? Изобщо твоя самостоятелна някога ?
И какво те кара да допускаш,че цените не са паднали след като нямаш реални сделки,не си и активен участник на пазара ??
Ако беше ,нямаше да приказваш толкова глупости
Мечти, мечти.....,но защо след като няма да купуваш ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
ХахахаЖонка, въпреки, че поста ти е директна обида към почти целия бранш и много приятели и колеги, искрено ме разсмя. Само да можеше да видиш острани с каква злъч, пишеш срещу хората, които честно си изкарват прехраната у нас. Предполагам от някаква форма на алтруизъм си загрижен колко много пари са пропилели ИТ-тата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
ХахахаЖонка, въпреки, че поста ти е директна обида към почти целия бранш и много приятели и колеги, искрено ме разсмя. Само да можеше да видиш острани с каква злъч, пишеш срещу хората, които честно си изкарват прехраната у нас. Предполагам от някаква форма на алтруизъм си загрижен колко много пари са пропилели ИТ-тата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
IT с доход 5к-6к, неспособен и връзките си да върже сам, не знае какво е сложна лихва, лизингът му 1/3 от заплатата (щото така с тази кола имало повече шанс някоя мацка да върже)... в дивата природа сам би загинал за няколко часа (т.е. абсолютен некадърник и невежа във всяко едно отношение освен в областта си)...Идеалната жертва на брокерасти и банкстери, набил спестеното от заплати в самоучастие за някой невзрачен кофтор из Витоша, Вади или Ливади, където при себестойност 500-600 Евро някой селски тарикат-строител с едва избутано средно образование успял да пробута за 2000 Евро ненужния боклук с криви стени и 20% общи части + крива неизползваема тераса (30% от общата площ) на него, учения и "квалифициран" ИТ-кретен.
Това е типичният профил на "смелчаците" около теб. Познах ли?
Едва ли има и 10 души со 30к лева заплата. Со бонусите може и 100 да са.
Че са финансово неграмотни 90% си напълно прав. Ама и не трябва да са.
Те са си като кифла с кредитна карта в мола. Като знам и аз що пара съм профукал ....
Строителите умряха - кой жънал жънал, европа го закъсаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
кв. "Прослав" в "европейската столица на културата" Пловдив
После искат цени по-високи от имоти в Белия свят.Е,как да стане с африканска инфраструктура?
И това е във втория най-голям град.Представям си какво е в Радомир или Самоков примерно
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...obidno-1919020Last edited by petrg5s; 03.12.2023, 17:11.
Коментар
Коментар