IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и там сокаците са също толко неудобни за спане
    + че ще дели постеля с негритоси и латиноси и всички останали наркомани
    Е там нЕма нужда да спиш по сокаци и дерета, има достатъчно тир -ове, че и мангизи дават.

Коментар

• [QUOTE=segato;n4144833]

Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока /QUOTE]

Голями опашати лъжи, аз за жени, нищо не пиша, има си съответна тема....

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
        Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?

Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.

Коментар

• Ето как е когато чякаш...
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Доверието е хубаво нещо, но още по- хубаво е да имаш фонд " и аз съм човек". Виждал съм брутализми където двама родители имащи дете и купили си голям апартамент на кредит се развеждат, съдът оставя майката с детето да живеят в апартамента до 20 и няколко годишна възраст на детето(18 години + висше образование) Мъжът едно че остава на улицата и плаща ипотека + издръжка+ наем за да живее някъде, но и детето е настроено срещу него от майката и близките и и не иска да го вижда.....
            Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
            Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?

Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не е ли по лесно да избягаш отвъд океана, вместо да спиш по сокаците?
              и там сокаците са също толко неудобни за спане
              + че ще дели постеля с негритоси и латиноси и всички останали наркомани
              Last edited by ratten; 08.01.2024, 18:42.
              препоръка е

Коментар

• Разликата в богатството на домакинствата в еврозоната се топи от 2015 г. насам

ЕЦБ за първи път представя резултати, събрани чрез новия ѝ инструмент за измерване на неравнството

има ли недоволни гастарчета

я, да видим, какво пише в тази уронваща престижа статия:

"Според ЕЦБ това свиване на неравенството отчасти се дължи на факта, че собствениците на жилища, които се равняват на повече от 60% от населението, са се възползвали от по-високите цени на имотите. Тяхното нетно богатство на домакинство е нараснало с 27% през този период.

Успоредно с това нетното богатство на лицата, които притежават жилища, се е увеличило със 17%, главно заради увеличението на депозитите, наблюдавано през този период. Това също така означава, че последното поевтиняване на жилищата може да доведе противоположно развитие и отново да разшири неравенството.

Като цяло нетното богатство на домакинствата в еврозоната се е увеличило значително през последните пет години с 29% или близо 13,7 трлн. евро (15 трлн. долара), показват данните на ЕЦБ."
                Last edited by ratten; 08.01.2024, 20:33.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Преди някоя година бях в Барселона. Имаше много бездомни, които за през ноща се настаняваха където им харесва. Сутринта стават събират си нещата и ги няма.
                  Казаха ми, че много от тях са разведени и съда е присъдил всичко на съпругата а на него издръжката. И така някои са предпочели да са скитници, да нямат доходи и да оставят целия масраф по ипотеки и издръжки на бившата.
                  Не е ли по лесно да избягаш отвъд океана, вместо да спиш по сокаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
                    А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.
                    Айде ти може да не си случил на кучка, ама нямаш ли познати и приятели изяли дървото
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Доверието е хубаво нещо, но още по- хубаво е да имаш фонд " и аз съм човек". Виждал съм брутализми където двама родители имащи дете и купили си голям апартамент на кредит се развеждат, съдът оставя майката с детето да живеят в апартамента до 20 и няколко годишна възраст на детето(18 години + висше образование) Мъжът едно че остава на улицата и плаща ипотека + издръжка+ наем за да живее някъде, но и детето е настроено срещу него от майката и близките и и не иска да го вижда.....
                      Преди някоя година бях в Барселона. Имаше много бездомни, които за през ноща се настаняваха където им харесва. Сутринта стават събират си нещата и ги няма.
                      Казаха ми, че много от тях са разведени и съда е присъдил всичко на съпругата а на него издръжката. И така някои са предпочели да са скитници, да нямат доходи и да оставят целия масраф по ипотеки и издръжки на бившата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ясно... доверие..

Коментар

Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
                          А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.
                          Нямаш грижи - детето ти те наследява по всяко време, а майка му е попечител до пълнолетие. Те ще се оправят, не го мисли.

Коментар

Да де завещание, но има и фирма и други особености. А студиото ми е 140кв 3 спални.
                            ясно... доверие..
                            Last edited by bertram; 08.01.2024, 16:36.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

какво има точно да се чудиш
                              отиваш при един нотариус и си готов
                              остави си студиото в Банско ако съвсем те напъдят на старини и пак ще имаш къде да живееш
                              Да де завещание, но има и фирма и други особености. А студиото ми е 140кв 3 спални.

Коментар

какво има точно да се чудиш
                                отиваш при един нотариус и си готов
                                остави си студиото в Банско ако съвсем те напъдят на старини и пак ще имаш къде да живееш
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X