If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?
Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.
Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценката И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
Голями опашати лъжи, аз за жени, нищо не пиша, има си съответна тема....
Абе пич , ти един цитат не може да направиш като хората , трябва да ходя та ти оправям таговете, После жена тиу била такава онакава.
не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
Преди някоя година бях в Барселона. Имаше много бездомни, които за през ноща се настаняваха където им харесва. Сутринта стават събират си нещата и ги няма.
Казаха ми, че много от тях са разведени и съда е присъдил всичко на съпругата а на него издръжката. И така някои са предпочели да са скитници, да нямат доходи и да оставят целия масраф по ипотеки и издръжки на бившата.
Абе аз съм 20 години тук. Фрашкано е с бездомни ма още не знам причината. Вие отидете за 5 дена на екскурзия и веднага "Ви казват" и причини и всичко ...
Как ше те изхвърлят на улицата защото си се развел бе човек ? Що ги вярвате тия неща ? То дори да не е твой апартамента, ако е единственото ти жилише не могат да те изхвърлят, айде сега представи си да е твой ... че да те принудят и да живееш на улицата и да го плащаш. Това да не е Китай ? Това че са разведени , ако няма заплахи, насилие или други подобни причини, не може да предизвика изхвърляне от апартамента. Единия може да спи в хола но никой не може да те изхвърли от твоята си собственост. Дори да има насилие, ограничителна заповед и т.н., собствеността си е собственост. Не може да се присвоява по морални причини. Продава се жилището, делят се парите и всеки по пътя си. Или който получи апартамента ше плаща наем на другия ...
Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?
Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.
Доверието е хубаво нещо, но още по- хубаво е да имаш фонд " и аз съм човек". Виждал съм брутализми където двама родители имащи дете и купили си голям апартамент на кредит се развеждат, съдът оставя майката с детето да живеят в апартамента до 20 и няколко годишна възраст на детето(18 години + висше образование) Мъжът едно че остава на улицата и плаща ипотека + издръжка+ наем за да живее някъде, но и детето е настроено срещу него от майката и близките и и не иска да го вижда.....
Разликата в богатството на домакинствата в еврозоната се топи от 2015 г. насам
ЕЦБ за първи път представя резултати, събрани чрез новия ѝ инструмент за измерване на неравнството
има ли недоволни гастарчета
я, да видим, какво пише в тази уронваща престижа статия:
"Според ЕЦБ това свиване на неравенството отчасти се дължи на факта, че собствениците на жилища, които се равняват на повече от 60% от населението, са се възползвали от по-високите цени на имотите. Тяхното нетно богатство на домакинство е нараснало с 27% през този период.
Успоредно с това нетното богатство на лицата, които притежават жилища, се е увеличило със 17%, главно заради увеличението на депозитите, наблюдавано през този период. Това също така означава, че последното поевтиняване на жилищата може да доведе противоположно развитие и отново да разшири неравенството.
Като цяло нетното богатство на домакинствата в еврозоната се е увеличило значително през последните пет години с 29% или близо 13,7 трлн. евро (15 трлн. долара), показват данните на ЕЦБ."
Коментар