Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пачангов пара от борсите има,стига да имаш акъл за това и да четеш,ама ти искаш наготово, не става .Останалите неща си ги оправям това са си мои дела .Ти гледай себе си
От никой нищо не съм взел но не съм и луд да плащам за тоя дето духа Това са нещата.
ПП Системна ти е грешката и си миши играч , но не вдяваш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти онагледяваш примера "кой ми сра в гащите" ! Пък и наглееш даже. Ники , тръгнал си на лошо, знам ,че не се усещаш но е факт .
ПП Сбърка ли ,че не купи 2019 , Сбърка .
ПП Бъркаш ли ,че си играеш на борса, Бъркаш !
ПП Осъзнаваш ли че на 40 и кусур години един мъж ходи ли напред назад без да знае на къде е тръгнал , е аут. Не осъзнаваш!
ПП Претенцията ,че си последна инстанция я остави за пред някоя фуста!
ПП Не мисли кВо можеш да откраднеш , мисли кВо можеш да дадеш!
От никой нищо не съм взел но не съм и луд да плащам за тоя дето духа Това са нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
съдбата има по-извратено чувство за хумор дори от мен
натискай си парцалите в децката
за да не четем, как черен инкасатор оправил сметките с крадец на парно
или какво се случило на пътник без билет в района на красна поляна
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДържавата ни не просперира, даже си умира. Обаче финансовото благосъстояние определено се изравнява със Запада. Вайканията на разни шваби и други розови педали колко скъпо е станало тука наистина галят душата. Като си спомня как им слугувахме на тия едно време...
https://youtu.be/O0n41oRwrSI?si=tlLX2_SEkafXVHRQ
- 1 like
Коментар
-
Нали ги виждаш колко са смешни?Две три леки провокации и скачат,скачат във анонимния форум да се правят на честни,защитници на справедливостта,а в реалността са едни овце .Стадо овце!
Да ти кажа аз съм съгласен тази нация да изчезне, даже ще се радвам ,нека дойдат от цял свят от Африка от арабските страни нека дойдат да се множат да раждат деца и да изчезне това продажно жалко племе което няма и капчица жажда за свобода и независимост!
ПП Сбърка ли ,че не купи 2019 , Сбърка .
ПП Бъркаш ли ,че си играеш на борса, Бъркаш !
ПП Осъзнаваш ли че на 40 и кусур години един мъж ходи ли напред назад без да знае на къде е тръгнал , е аут. Не осъзнаваш!
ПП Претенцията ,че си последна инстанция я остави за пред някоя фуста!
ПП Не мисли кВо можеш да откраднеш , мисли кВо можеш да дадеш!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДържавата ни не просперира, даже си умира. Обаче финансовото благосъстояние определено се изравнява със Запада. Вайканията на разни шваби и други розови педали колко скъпо е станало тука наистина галят душата. Като си спомня как им слугувахме на тия едно време...
Вижте се къде сте бре, някъде около Панама и Туркменистан....
https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_...odukt_pro_Kopf
Най-големите мизерници в Европа тръгнали да се сравняват с развитите държави. А те на 1/4 до 1/5 от БВП-то им...Смех.
Коментар
-
Обаче въпреки това много българи предпочитат да бачкат извън родината си.
Коментар
-
кой е от манастирски, бетерчо ли?
джонка, успееш ли да накараш накавръков да се изнесе от тука
лоша дума няма да прочетеш за себе си в никой форум!
аз и колегата от микрософт имаме грижа
Колегата ти от Майкрософт пък се оказа просто ТРЗ в канцеларията на някаква лелка с 20 години по-млада от него, а му сложена за шефка на него, големия баровец...
Жалки сте плъхче, жалки сте. Една шепа "Мъртви Души". Това сте останалите в БГ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ехаааааа, колко нови наематели!!!!!
франсетата си имат своите алжирци и мароканци
рижавите албионци станаха тъстове и свекърви на пакистнаци
белгийците са си генетично сгрешени
съвсем скоро нормалните из цял свят ще търсят българско гражданство
...и квартирипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
+100
Плъхчето и този обратния от Манастирски Ливади са най-големите страхливци. Даже кола им бях приготвил, да ги вземе като баровци. А те се скриха като мишоци. Щели да защитават земите... Точно те...Аз и затова казах - само боклук е останал в БГ. Съветвам те и теб да се изнесеш. Имаш си дете в нормална държава...Какво търсиш още в тая кочина?
джонка, успееш ли да накараш накавръков да се изнесе от тука
лоша дума няма да прочетеш за себе си в никой форум!
аз и колегата от микрософт имаме грижа
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нали ги виждаш колко са смешни?Две три леки провокации и скачат,скачат във анонимния форум да се правят на честни,защитници на справедливостта,а в реалността са едни овце .Стадо овце!
Да ти кажа аз съм съгласен тази нация да изчезне, даже ще се радвам ,нека дойдат от цял свят от Африка от арабските страни нека дойдат да се множат да раждат деца и да изчезне това продажно жалко племе което няма и капчица жажда за свобода и независимост!
Плъхчето и този обратния от Манастирски Ливади са най-големите страхливци. Даже кола им бях приготвил, да ги вземе като баровци. А те се скриха като мишоци. Щели да защитават земите... Точно те...Аз и затова казах - само боклук е останал в БГ. Съветвам те и теб да се изнесеш. Имаш си дете в нормална държава...Какво търсиш още в тая кочина?
Коментар
-
изглежда, днес аз съм сам на амбразурата
джонка, фрустриран си, момче.
чернокожи бежанци ни завладяваха още с първите вълни на миграцията
предизвикана от демократичен саш
има, няма 10 години откак ни се губи нацията
а то кво стана
черните айтита и доктори минАха транзит оттука и се заселиха в берлин
сега ти делиш сървърното с мехмед, мюмюн и мухуту-мбату
а канцлера с твоите данъци им плаща социала