If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми ако е инвестиция която бие инфлацията, освен криптосите за друга не се сещам. Капиталовите са дългосрочно нагоре, но с период поне 10 години, но как и що...това е за вас, рисковите играчи. Ама и аз бих рискувал 20-30-50 хил лева, айде и 100 хил да речем в този портфейл, но 700К евра няма как да стане. Затова и съм набил доста в имоти и ЗЗ но голям парцел ЗЗ отдавна няма за да можеш баш ти да го купиш. Аз пак съм добре, със наследствената земя и тази която купих събрах към 70 дка. Говоря за обработваема и където рентата засега е повече от добра като процент доходност.
Освен това аз нямам времето и инфото да стоя и гледам мониторите. С месеци не следя нищо.
Tо ако ставше с гледане на монитори,ехееее.Кво стана с договорния фонд ,наакаха ли се "звездните мениджъри"?
Ами тогава какъв е смисълът от инвестицията в имот (за живеене не говорим), ако не бие поне инфлацията?
Ми ако е инвестиция която бие инфлацията, освен криптосите за друга не се сещам. Капиталовите са дългосрочно нагоре, но с период поне 10 години, но как и що...това е за вас, рисковите играчи. Ама и аз бих рискувал 20-30-50 хил лева, айде и 100 хил да речем в този портфейл, но 700К евра няма как да стане. Затова и съм набил доста в имоти и ЗЗ но голям парцел ЗЗ отдавна няма за да можеш баш ти да го купиш. Аз пак съм добре, със наследствената земя и тази която купих събрах към 70 дка. Говоря за обработваема и където рентата засега е повече от добра като процент доходност.
Освен това аз нямам времето и инфото да стоя и гледам мониторите. С месеци не следя нищо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Този е автора на култовата реплика "Весели празници, весели празници ... к'ви весели празници бе, вие весел човек да видяхте?!?"
Както и на топ мъдростта, че едно време, като мъжете се къпели голи с приятелите си в мъжката баня, са били мъже, а сега всеки в мъжката баня само се криел, щото нямал какво да крие.
В общи линии Лидер на инфлуенсърите-мрънкачи, които молят за 6 евро абонамент за видеата в Патреон, постоянно обясняват колко са прости всички, как всичко пропада и как никой за нищо не става. А, и по време на тяхната ерекция всичко е било по-хубаво.
немам нерви за тия работи
преди 3-4 години се правИх на акционер
добре, че по някаква случайност уцелих геймстопа и амц
и за по-малко от 2 дни осребрих над 300% от двете,
че щях да съм на загуба с целия портфейл
Новия ми е готов чакам мебелите, а този няма кво да го правя. Мислих да го отдавам под наем, но няма да стане, понеже около мен има 5 броя, които стоят от миналата год, свалят наеми и пак няма никой. Няма смисъл да го държа и да му плащам таксите, по-добре да го продам и да набия в нещо, което поне да бие инфлацията, Сп500 (ако върне 10-15% надолу де) мисля, че е ок. Конове се купуват когато всички са се насрали от страх. [/QUOTE]
ах тии, хитър бетерчо
а ме накара да купя на 40к $$$
и това ми било приятел
с такава публика, грехота е човек да не се направи на разбирач
ти само виж във форума, какви пророци се раждат
петрог5с, лаконик, накавръчко, бъртрам
само аудиторията ме озадачава
Новия ми е готов чакам мебелите, а този няма кво да го правя. Мислих да го отдавам под наем, но няма да стане, понеже около мен има 5 броя, които стоят от миналата год, свалят наеми и пак няма никой. Няма смисъл да го държа и да му плащам таксите, по-добре да го продам и да набия в нещо, което поне да бие инфлацията, Сп500 (ако върне 10-15% надолу де) мисля, че е ок.
Конове се купуват когато всички са се насрали от страх.
Коментар