If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За 10 лева в София нямаше подстригване и преди 5 години. Освен сигурно в някой гараж из панелните комплекси, където преди подстрижката трябва да се ваксинираш против Хепатит B и да се напръскаш с Мухозол против гадинки.
Абе как тоя Песимист все живее на цени от преди 10 години не схващам. Купува сирене по 10-12 лева, подстригва се за 10 лева, всичко му е се в "пъти" по-евтино....
Аз когато си дойда в София направо се хващам за главата - няма такава скъпотия никъде в Европа вече. Най ме е яд на заведенията - няма едно нормално място за ядене, в Хепито 30-40 лева един обяд, при положение че за двойна порция и десеторно качество тук обядвам за 13 Евро...Безобразни наглеци и лъжци навсякъде, все гледа да те прецака, да те излъже, да ти пробута някой боклук на завишена цена. Това е София - истински кошмар е да се живее на такова място.
Хепито има цехове в едно Варненско село, където се замразява всичко и после поема към ресторантите. Замразената храна губи вкусовите качества, неслучайно на запад замразеното месо отива като храна за животни. Нашите тарикати пък го купуват и влагат в салами.
Бетърчо, ти ако мислиш че ще захлупиш имот на 1300€ метъра за квито мечтаете, че ще има наем потенциал подобно нещо и от един имот ще можеш да пипаш наем за 5 дена спа много се лъжеш.
Не съм казал, че мечтая, нито пък мисля да купувам, особенно пък за да давам под наем.
Аз се подстригвам,за 7 лева и оставям винаги 1 лев бакшиш.Преди инфлацията цената беше 5 лева.Това е в Центъра на София на 500 метра от Света Неделя.
Салона съществува от над 15 години ,и в него се подстригват стотици да не кажа хиляди българи
Хепито не е заведение ,това е място на което предлагат полуфабрикати на хора които имат миниммум или нула познания в готвенето.Храната се носи полуготова от кухня майка ,и е с ниско качество.Цените са високи инне отговарят на това което се продава.
Всъщност в Хепи ти продават интериора и някакви усещания че си ужким на хубаво място.
Тази бръснарница къде е точно? При тази цена предполагам трябва да букнеш месеци назад, сигурно цяла София се изсипва там....
Имотите достигнаха такива висини, че и спада нещо е мижав. А какво ще стане напролет. А след година, две, когато и икономиката покачи?
ЗЗ как се намира и купува? В Каспичан - Нови Пазар дето купих е към 4К лева декара, и то инфото ми е старо.
Селски къщи в близост до градовете по четвърт милион.
Кво да правим сега? Ето, оказва се че в някои села къщите с двор са с пъти по-скъпи от градски къщи в градчета от порядъка на няколко десетки хиляди души.
Горкият наивен лев
Напролет ще видиш още по-добре как икономиката съхне а след година две когато икономиката е изсъхнала ще си сетиш, защо селските къщи са били толкоз ефтини през 2016г.
За 10 лева в София нямаше подстригване и преди 5 години. Освен сигурно в някой гараж из панелните комплекси, където преди подстрижката трябва да се ваксинираш против Хепатит B и да се напръскаш с Мухозол против гадинки.
Абе как тоя Песимист все живее на цени от преди 10 години не схващам. Купува сирене по 10-12 лева, подстригва се за 10 лева, всичко му е се в "пъти" по-евтино....
Аз когато си дойда в София направо се хващам за главата - няма такава скъпотия никъде в Европа вече. Най ме е яд на заведенията - няма едно нормално място за ядене, в Хепито 30-40 лева един обяд, при положение че за двойна порция и десеторно качество тук обядвам за 13 Евро...Безобразни наглеци и лъжци навсякъде, все гледа да те прецака, да те излъже, да ти пробута някой боклук на завишена цена. Това е София - истински кошмар е да се живее на такова място.
Аз се подстригвам,за 7 лева и оставям винаги 1 лев бакшиш.Преди инфлацията цената беше 5 лева.Това е в Центъра на София на 500 метра от Света Неделя.
Салона съществува от над 15 години ,и в него се подстригват стотици да не кажа хиляди българи
Хепито не е заведение ,това е място на което предлагат полуфабрикати на хора които имат миниммум или нула познания в готвенето.Храната се носи полуготова от кухня майка ,и е с ниско качество.Цените са високи инне отговарят на това което се продава.
Всъщност в Хепи ти продават интериора и някакви усещания че си ужким на хубаво място.
Посмали малко. Бърз гугъл и освен това не знам дали е нето или бруто
What salary is top 1% in Germany?
IW also notes the net monthly salary that would place a single German earner in the top five and top one percent, which would be €4,560 and €7,190 respectively
Е може всички немски богаташи да живеят при теб. Ако е така е нормално да си оправят уличките
Ами като гледам джипка Ламбо за 250к Евра в двора, до нея по една C класа за жената и мини купър за дъщерята...Колко ще да са му доходите?
Този вдясно е пластичен хирург, вляво е някакъв Unternehmensberater... Аз живея в най-малкото къще и знам, че наемодателят ми (не съм го виждал лично) имал някакви кораби в Азия и Персийския Залив....Касиерки в Лидъла не съм засичал.
35 кинта е по салоните на Ливади (ако не те мързи иди и наобиколи), на по-гъзарските места 40-50, в мола 50. В немско по салоните е 20 евра. Както казах, услугите мн бързо догониха западните, няма и как да е, защото няма кой да работи.
Евах го, за тия парЕ не можеш да изкараш 1 ден на спа бре? Баси инвестициите баси чудото.
Бетърчо, ти ако мислиш че ще захлупиш имот на 1300€ метъра за квито мечтаете, че ще има наем потенциал подобно нещо и от един имот ще можеш да пипаш наем за 5 дена спа много се лъжеш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Айде, магазина-гараж мавзолей сменя наемателя. Обади ми се фризьор, знам го - в съседство е. Вдигнали му драстично наема в един тъп гараж на 1200 лв. Аз му казах, споко пич, ето ти помещение, локацията ти е същата, на 15 метра. Моят наем е човешки. 650 лв. В Четвъртък, 1 Февруари пишем договор. Само вземам ключа от стария и предавам на новия наемател.
Евах го, за тия парЕ не можеш да изкараш 1 ден на спа бре? Баси инвестициите баси чудото.
Язе плащам 10 лева..., за децата пак е толко, за жените зима май 20.....дискриминация....
Иначе може и 500 лева да ти земат кой как си реши :-)
Не змея да поискам касова бележка за да ти я щракна, че шъ ме оризили следващият път :-)
35 кинта е по салоните на Ливади (ако не те мързи иди и наобиколи), на по-гъзарските места 40-50, в мола 50. В немско по салоните е 20 евра. Както казах, услугите мн бързо догониха западните, няма и как да е, защото няма кой да работи.
Коментар