If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нема да се клатиш, пачанчо и други нови ситуации ще има
седиш си на мястото, наблюдаваш и си задаваш въпроси
какво всъщност се случва, кой има интерес, какво следва
така де! правилото е “банката винаги пИчели”!
и ти изгърме тогава!
Мне, просто новия вид криза и седенето дома малко ме разклати. Но човек се учи.
а при мен е правило )
нема да се клатиш, пачанчо и други нови ситуации ще има
седиш си на мястото, наблюдаваш и си задаваш въпроси
какво всъщност се случва, кой има интерес, какво следва
ПП 14 коментара за днес коментирайки кавръчето, мен, жонката и да ме прощава ако има някой изпуснат
Берти в самолета съм, стюардесата стои до мен и чака да мина на airplane mode. Казвай какво те е питал 2019 и да излитаме деба. Отделно, че вече не издържам на напрежението.
всеки разумен човек, преди инвестиция или някакъв важен ход,
трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
и да си направи изводите, разбира се
не не напротив СЛЕД инвестицията да каже, че да правим като него
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
трябва задължително да разбере, какво е е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
Мне, просто новия вид криза и седенето дома малко ме разклати. Но човек се учи.
Рейнвестирах значителни средства! Създадох 2 нови бизнеса, злато.
Обмислям фемилито да е в къща,към момента толкова.
ПП В почивка съм ,няколко дни съм полулентяй. Предишната почивка беше лятото. толкоз
трябва задължително да разбере, какво е мнението на петрогъсчо, накавръчко и бъртрам
Т.е. параметрите ги поставяш ти,бога от форума? Ще си ги мерим ?Нали не мислиш,че вси още съм в пубертета ? И това ми го пише мъж около 50-те ?
Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!
къде намести 'шумата' ?
ПП 14 коментара за днес коментирайки кавръчето, мен, жонката и да ме прощава ако има някой изпуснат
когато напишеш и продадеш над милион реда код за 25г може и да спреш да си кибик-коментатор
а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.
повече няма какво да ти отговоря
Т.е. параметрите ги поставяш ти,бога от форума? Ще си ги мерим ?Нали не мислиш,че вси още съм в пубертета ? И това ми го пише мъж около 50-те ?
Тука тотално сте изплискали легена берти,защо идея нямам. Само ще ти вметна,че тва дето съм те питал 2019 толкова настоятелно ако помниш ти и кольо не е плод нито на мама нето на тате. И преди това и до ден днешен е все тъй.
ПП 2019 кольо да не купи ти имаш участие а сега се задоволява с някакви стотинки плюс краденето на това и онова ! Срам и резил! И това отново с твоя подкрепа.
ПП Освен ,че е безсмислено писането тук,знаеш ли защо не пиша. Нямам време берти,време!
Нещо те позаболя ,нали?
Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
Айде нема нужда !
когато напишеш и продадеш над милион реда код за 25г може и да спреш да си кибик-коментатор
а да и да напишеш 3 изречения в какво ТИ си 'набил шумата' без да се вглеждаш в кавръчето, мене и тн и тн.
откакто пишеш във форума - не си написал НИТО ЕДНО мнение в какво и как си инвестирал и въобще има ли какво да инвестираш
извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор
тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...
знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)
ти в ролята на кибика-съдия
нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори
айде няма нужда
Нещо те позаболя ,нали?
Това не е вярно,коментирал съм в какво влагам и нали си съгласен ,че това е просто форум . Кое влагаш ти бе берти, парите на мама и тати ?!Ти затова ли прикриваш на кольо простотията,щото го чувства близък по възприятие? Лошо няма ама поне си кажете истината а не се правете на нещо което не сте !
Айде нема нужда !
ППП откак падна КТБ не съм фен на държането на депозит, а влагането в истински активи (особено такива, които могат да произвеждат)
100% подкрепям мнението ти!
Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.
Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.
Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване.
Великодушен си,естествено,че ни бЪзика ,най вече за това ,че има някакво значение. а ти се излагаш,при това на дребно!
откакто пишеш във форума - не си написал НИТО ЕДНО мнение в какво и как си инвестирал и въобще има ли какво да инвестираш
извинявай,ама в сравнение с кавръчето си просто кибик коментатор
тук се обсъжда неговия капитал, неговите акции, да не забравяме етажът и тн и тн
на байлора активите също, на ратко зеленото също, моите ниви също, на доктора имотите, на жонито сървърното, на песи двустайките, на дури офиси и апарти и тн и тн...
знаеш аз какво харесвам и съм писал в какво си инвестирам парите (част, но все пак съм писал)
ти в ролята на кибика-съдия
нали знаеш при картите какво се казва по отношение на кибиците-коментатори
В пети клас ,а той кольо разбра ,лошото знаеш ли какво е,че берти се прави,че не разбира.
И всичките тия алабализми ги пиша само,щото кольо си позволи да раздува лична кореспонденция. сещаш ли се или?
Не се сещам. Не мога да следя в детайли всички драми. Не разбирам защо се опитваш да заковеш Кавръка, че казал нещо си, а игнорираш глупостите примерно на радомирския редутец. Паднал най-лесно се рита. Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.
Коментар