If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стресът от търговските имоти се прехвърля и върху жилищните 04 Февруари 2024 09:3
Пукнатините на пазара на търговски имоти се разширяват от офиси до жилищни комплекси, като над 67 милиарда долара от жилищата потенциално са в затруднение, тъй като кредитополучателите се борят да изплатят заеми, отпуснати по време на пика на пандемията.
Last edited by RUBLA; 04.02.2024, 12:51.
Причина: Линк към конкурентна медия.
Честито, за тристаен! Моите 6 стаи в Редута , 3 стаи в Слатина, 2 търговски помещения в Овча купел, 2 стаи в Бургас, какво ще ги правя, докато седя в 2 къщи в Радомир?
Честито, за тристаен! Моите 6 стаи в Редута , 3 стаи в Слатина, 2 търговски помещения в Овча купел, 2 стаи в Бургас, какво ще ги правя, докато седя в 2 къщи в Радомир?
Хахахахахахахаааа, простоваците селинджъри на перона, останали в ръката с х....в ръка. Защо ги ручахме жабетата? Лихвата ми остана 4,2% и на 01.02.24г. Ядец....имота ще си стане чисто мой след две години или, когато аз реша, щото едни пари ми стоят в резерв за инвестиции в акции или да си погася главницата.
Да, така е, аз съм и за въвеждане на данък върху пустеещи земи- трябва да се стимулират хората да са активни- или да обработват, или да продават, или да дават под наем.
Да, така е, аз съм и за въвеждане на данък върху пустеещи земи- трябва да се стимулират хората да са активни- или да обработват, или да продават, или да дават под наем.
точно!
и събраните средства да се пращат на зеленски
Коментар