If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+ 1 към мнението. Няма такива паразити. Народа е прост и страхлив и за да не се мине нещо по сделката наемат брокер. Обаче те не знаят, че често брокера е по-незапознат с материята от тях самите.
Вместо да дават комисион от хиляди левове на брокера, по-добре да дадът 100-200-300 лв на един адвокат специлизиран във вещо право за да погледне документите и да провери имота.
Много ги мразя, но понякога ми се налага да ги срешам като ми водят наематели за огледи от обява пусната лично от мен и в която е написано, че комисион не давам.
+ 1 към мнението. Няма такива паразити. Народа е прост и страхлив и за да не се мине нещо по сделката наемат брокер. Обаче те не знаят, че често брокера е по-незапознат с материята от тях самите.
Вместо да дават комисион от хиляди левове на брокера, по-добре да дадът 100-200-300 лв на един адвокат специлизиран във вещо право за да погледне документите и да провери имота.
Много ги мразя, но понякога ми се налага да ги срешам като ми водят наематели за огледи от обява пусната лично от мен и в която е написано, че комисион не давам.
Сложна работа е юридическата неграмотност. Сложна.
Щото са долни лъжци, измамници и мошеници, които трябва да бъдат лицензирани, и за публикуване/копиране/крадене на обява да губят лиценза си. Няма по мразена сган от т.нар брокерази. Според мен задължително трябва да бъдат прескачани, не трябва да им се дава и стотинка на тези калпазани.
Незнам за вас що толкова се оплаквате от тях, ама аз си слушам брокера и като му дам задача да ми намери къде да инвестирам определено количество пари обикновено ми дава подходящи решения и засега съм доволен. Сега, кой кого излъгал и как не знам, то човек е важно да си подбира хората с които работи както си подбира приятелите.
Щото са долни лъжци, измамници и мошеници, които трябва да бъдат лицензирани, и за публикуване/копиране/крадене на обява да губят лиценза си. Няма по мразена сган от т.нар брокерази. Според мен задължително трябва да бъдат прескачани, не трябва да им се дава и стотинка на тези калпазани.
2000 страници назад и само 9 месеца по-рано.
Помните ли колко лъжи, надменност и наглост се бълваше от нискообразованите брокери?
Как мислите дали следващата година имотите няма да са сринали?
Хайде сега брокера който вероятно е с нов ник да обясни как имотите в БГ не са тежко бреме и лоша инвестиция за 2024.
Който е слушал тези мошеници ще му излязът криви сметките.
И аз си задавам същият въпрос:
Колко ненормален и прост трябва да е някой индивид, който си мисли, че с писане в темата ще повиши цените?
Незнам за вас що толкова се оплаквате от тях, ама аз си слушам брокера и като му дам задача да ми намери къде да инвестирам определено количество пари обикновено ми дава подходящи решения и засега съм доволен. Сега, кой кого излъгал и как не знам, то човек е важно да си подбира хората с които работи както си подбира приятелите.
Ужас, пак същите тарикати, пак със знамена....Ботев, Левски.
Същите тея имаха някъФ събор, и гощаваха с баница (уж традиционна), която се оказа с купешки кори.
ПатреОти..... сър.
Да, ма имаш ли татус Ботев на прасеца? Ако нямаш, какъв българин си?!?
Ужас, пак същите тарикати, пак със знамена....Ботев, Левски.
Същите тея имаха някъФ събор, и гощаваха с баница (уж традиционна), която се оказа с купешки кори.
ПатреОти..... сър.
Новата далавера на "Исторически парк"... "За да си върнем хранителния суверенитет и величието на България, дай 4 лв за 500 гр. Кисело мляко и 6 лв за четвърт фастъчен тахан"...
Ма то беше ясно, почнат ли веят байряци и тениски с Ботев и Левски в хранителен магазин, чакай балтията с патриотични цени.
Е тия ако са наистина свързани с Исторически парк ...без коментар
Коментар