If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Анкета за повишители
(брокери/строителни предприемачи/измамници)
Ако цените през 2024та паднат аз ще трябва:
*Да го накарам да вземе сега на зелено половин милион и да нахраня инвеститора който няма да завърши имотът и "запаленият" никога няма да видя парите и имотът си.
*Да го убедя да вземе абсолютно неизгоден кредит в задаващи се несигурни времена, да му видя финансовото положение и да преценя и помогна с избора на банка която може да му даде кредит.
*Да не спирам да повтарям лъжи, лъжи и лъжи.
*Да пия една ракия след края на работният ден, да си кажа "Леле колко глупаци има на този свят" и да се присмивам из форумите
Как мислиш, до 70-тата си годишнина дали ще купите и половината от вас имот? Този въпрос трябва да ви терзае. А кога ще го изплатите е друга тема!
В квартирата не е зле. В момента в Пловдив съм на квартира, е...Април апарта се обявява за продажба, измислил съм го. Отивам в жилище с хазайн, подчертавам...с хазаин не хазайка та да не го е яд че си водя кака там. Е, сутрин малко тегаво с кенефа и банята, ама...съдба!
Анкета за повишители
*Да го накарам да вземе сега на зелено половин милион и да нахраня инвеститора който няма да завърши имотът и "запаленият" никога няма да видя парите и имотът си.
*Да го убедя да вземе абсолютно неизгоден кредит в задаващи се несигурни времена, да му видя финансовото положение и да преценя и помогна с избора на банка която може да му даде кредит.
*Да пия една ракия след края на работният ден, да си кажа "Леле колко глупаци има на този свят" и да се присмивам из форумите
Продължа да си чекам. (не бързам за никъде, ей я 2039та наближава)
Сменя тапетите в деЦката и ще я направя обитаема за двама.
Потърся нова по-евтина квартира, че сегашния хазяин започна да ме дразни след третото увеличение.
Отида да поработя в чужбина и ще си купя имот там. (тук вече живот няма)
Ще инвестирам кеша на борсите и ще се преместя в съответната тема.
Продължа да рутя цените в темата (все някога това трябва да се случи)
Помоля родителите ми да ми помогнат да закупя мечтания имот.
...
===2049===
да видим какви ще са резултатите от анкетата? Понижители дайте отговор само с цифрата на съответния отговор.
Анкета за повишители
Той е антииндикатора на инвестициите. Ако купи очаквайте 90% от имотите на зелено в Сф да не се завършат.
По спомен преди по-малко от година коментираше зелен строеж в Дружба 5та част...ама мнооого далече след Родеото и Джъмбо, буквално до р. Искър. Тогава си казах мнението за тупика, блатата, реката, подземните води и т.н. Нещо утитихнаха нещата от супер-дупер големият инвеститор с 4 букви започваши с Т, обаче договорите на зелено ги сключва от името на фирма започваща с Т, но с капитал 100 лв.
И е прав nradev1111, че уставният капитал може да е 2, 100 или 2 000 000лв, но когато се стигне до несъстоятелност или съд активите са точно 0 ( нула) Та на печелившите инвеститори на зелено им остава само да плащат на адвокати и за лекарства.
Мислех да купя за близък в ди М резиденс сградата , която още не е построена, но, таксиджиите наоколо, като ми казаха, че било турско гробище и цял месец са вадили кокали, се отказах.
Знаеш ли че по едно време се бях замислил за тия 1Home в Сердика на Green Life.Понеже са близо до нас
Потвърждава ми се тезата, че Кавръка е антииндикатор. Дори само да се замисли за някоя инвестиция и тя се разгромява на пух и прах:-) nkavrakov1982 да не си помислиш, че си ми антипатичен, напротив симпатичен си ми, но правиш много грешки. Ако купиш на зелено според мен това ще е е най-голямата грешка в живота ти.
Човекът над мен даже графики е показал.
През 2021-ва, когато онези от Западна Европа одобриха Хърватска за еврозоната годишната им инфлация беше 1-2%.
Гледам, че по същото време в българия е била 0% инфлацията...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар