Първоначално изпратено от okean
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Любимото ми е Арте Виладжио - точно срещу Артето, едни бетонови къщички. 480к. От едната страна са камионите за през Юндола, от другата - плацикащи се зърнари. Клептуза прилича на Припят без преувеличение, а циганската махала на входа откъм София вляво е станала тройна.
Но Артето искат 640 лв за две нощувки със закуска и вечеря. Щях да припадна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Ти нали беше айти. Защо не купуваш биткойн. Тука (и навсякъде другаде) е криворазбран, но като инвеститор и в айти сферата би трябвало да си прогледнал вече какъв е истинския "value proposition".
Честно казано не изглежда като добър момент за инвестиране в НИ с това ценово равнище, единствено би могло да ме подтикне все още добрите лихвени условия и неизпълнен кредитен потенциал.
в НИ ще инвестирам като станат наполовина на сегашната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какво напазарува ако не е тайна.
Предимно високо рискови неща - space exploration, EV. Като нищо може да се занулят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Що бе, нали милка ще става до месеци.
Ако сега купя на 60к, едни 1700% не ми мърдат.
Коментар
-
Знам да чета и да пиша и да смятам до 100.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПреди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.
Май така правят най-големите експерти
Честно казано не изглежда като добър момент за инвестиране в НИ с това ценово равнище, единствено би могло да ме подтикне все още добрите лихвени условия и неизпълнен кредитен потенциал.
Коментар
-
В какво се изразява твоята грамотност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПреди малко си напазарувах малко акции. Като сме умножат по 4-5, а имотите станат наполовина, взимам двустайка.
Коментар
-
Корелацията между това да знам дали пенсиите се облагат и това да съм финансово грамотен е просто смешна.
Коментар
-
Не става дума да разбираш от пенсии, а че нямаш финансова грамотност.Не знаеш кои са необлагаемите доходи.Млад си и зелен .
Коментар
-
На 30 и нещо съм и съм се отрекъл да ползвам държавна пенсия. Не мисля, че да разбирам от пенсии е мерило дали съм инвеститор или не. Несериозно твърдение от твоя страна.
Иначе само единия от апартаментите е на 1400-1600/месец, и са повече от два. Всички други фактори, които коментираш са ясни. Важното е да сме живи и здравите, другото е лесно.
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар