If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки перонец, като влезе в КЧСИ, остава дълбоко депресиран и не случайно нищо не цитира оттам
да, много силна опорка беше, как чси започват масово да продават имотиту на длънмици
и нашите юнаци купуват по 2 за лев
ама нещо не ги виждам тия закъсали ипотечковци
дали защото ги няма
Викаш, чакаш спадове...а ти как така се появи в темата за инвестиции на богатите инвеститори и от какъв зор? Кой те покани в премиум лигата на инвеститорите и въобще, имаш ли нещо за деклариране???
Богати ,богати,колко да са богати?Познавам един който пие пърцуца и се топли със 750W.
Байлоре, под секрет да ти кажа, че БА е около 24000 човека. МВР са около 60000 и от 01.01.2025 имат нова формума по която ще се образуват заплатите
Бонвиване, сега очаквам Бетера да изчисли, колко незначителни са тези увеличения в двете министерства, без които всяка държава би се превърнала в Хаити и които трудно ще купят още един м2. Нищо, че пейзажа край него и край всички нас, са само изкопи и кранове. Ето това наричам, истински криптощраус, дълбоко заровил празната чутура в горещия пясък.
И аз съм втрещен как се пазаруват на кило зелени имоти. Вчера ходих около парк Гео Милев да гледам два апарта с АКТ 16 разбира се.
На ул. Марко Бочар гледам строи се, груб строеж, няма още и АКТ 14.
Голям трансперант, известен строител. Прибрах се и от любопитство разгледах сайта. Всичко продадено. Останали 2 гаража, 2 едностайни и 2 тристайни. Ама мнооооого куци, забити, кофти гледки и разпределение.
Все пак си викам...ще пиша да видя дали има двустайни. Бързо получих отговор, че няма с прикрепена ценова листа на неразпродаденото. Втреших се от цените на м2 и схемата на плащане.
Плащаш като поп авансово и 10% на АКТ 16
гаражчетата ако ги бива, захлюпвай
на капиталова ще докарат повече от апартаменти
а като ретърн дават еднакво
И аз съм втрещен как се пазаруват на кило зелени имоти. Вчера ходих около парк Гео Милев да гледам два апарта с АКТ 16 разбира се.
На ул. Марко Бочар гледам строи се, груб строеж, няма още и АКТ 14.
Голям трансперант, известен строител. Прибрах се и от любопитство разгледах сайта. Всичко продадено. Останали 2 гаража, 2 едностайни и 2 тристайни. Ама мнооооого куци, забити, кофти гледки и разпределение.
Все пак си викам...ще пиша да видя дали има двустайни. Бързо получих отговор, че няма с прикрепена ценова листа на неразпродаденото. Втреших се от цените на м2 и схемата на плащане.
Плащаш като поп авансово и 10% на АКТ 16
И днес една колежка ми сподели, че са капарирали апарт на тъммо зелено. Още няма първа копка...ще следя как се развиват нещата от първи очи и ще ви информирам, щото ми е твърде интересно.
Жената или обича адреналина, или е одрусала баби, лели, стрини и стриди с де що има ниви, ренти и селски къщи.
И на мен да ми паднат 300к отгоре, и аз мога да купя на тъмнозелено, на Харизан кон зъбите не се гледат..
Коментар