If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво, браво, ти надмина и кавръка с брътвежите му за чума, бомби, революция и писма до урсула. Да видим дали ще де намери някой да изръси още по-голяма простотия? Защо лъжете, като всички сме свидетели какви са били цените преди 10 години???
2010 на центъра бяха по 1500-2000 евра. Там където купих, макар и да не е център бяха по 1500 евра/кв. по БДС. Сега обзаведени същите не могат да се продадат на 2200-2400.
Моля? 2014 Април са били 1500-2000 евра? Ти чуваш ли се? Бяха 850-900€. Аз в Докторска купих на най-скъпата оферта - и то края на 2014, Януари 2015 - 1460€ на метър. А другия по същото време, сделките ми бяха през няколко дена - 850€.
2010 на центъра бяха по 1500-2000 евра. Там където купих, макар и да не е център бяха по 1500 евра/кв. по БДС. Сега обзаведени същите не могат да се продадат на 2200-2400.
Твоят идол и единствен ментор Влади въргала ли ти разписа стратегията?
Ние разсъждаваме логично, така че за нелогичното няма как да се сетим !
Май пак не внимаваш в уроците, които ти преподавам. Нищо не си научил и нищо не си разбрал! Ами учете ги тези уроци бе човече! Като всички тръгнат много нагоре, част от тях се продават...
Дори да не е драстичен, растежа не е ли сигурен, а каиш?
За мен не е достатъчен, защото за този период, покупателната способност на кеша е спаднала доста повече. Да не говорим, че мин заплата е скочила 4 пъти.
Ако, искат да се доверят на непознали прогнози хора, нека изчакат, колкото е необходимо. Дефлационния прУфесУр ми скочи много заядливо, що залагам на 3 технологични ETF, явно щото си мисли, че са много набалончени, както понижителя Бертрам. Само, че те не сещат за моята стратегия, за която си нямат идея и не се сещат, виждам ги, като много слаби инвеститори. Единият го питах за други два, мълчание, явно не е в час..
Магураджията пак се е изОкал!
Твоят идол и единствен ментор Влади въргала ли ти разписа стратегията?
Ние разсъждаваме логично, така че за нелогичното няма как да се сетим !
И кое му е драстичното?
Преди 10 год на центъра бяха по 1500-2000 евра, сега 2000-2500. Шефа ти каза 80% за 14 год. Дай да ги закръглим на 100%.
За този период един прост индекс като Nasdaq е качил 850%. За конове изобщо не говорим.
Моля? 2014 Април са били 1500-2000 евра? Ти чуваш ли се? Бяха 850-900€. Аз в Докторска купих на най-скъпата оферта - и то края на 2014, Януари 2015 - 1460€ на метър. А другия по същото време, сделките ми бяха през няколко дена - 850€.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И кое му е драстичното?
Преди 10 год на центъра бяха по 1500-2000 евра, сега 2000-2500. Шефа ти каза 80% за 14 год. Дай да ги закръглим на 100%.
За този период един прост индекс като Nasdaq е качил 850%. За конове изобщо не говорим.
Дори да не е драстичен, растежа не е ли сигурен, а каиш?
Коментар