IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Инвеститор в акции е 1000 пъти по-добре, отколкото инвеститор в набалончени криви тухли.bg.

Кажи колко е пазарната капитализация на умрелия ви имотен ви пазар в бг-то?

Аз ще ти кажа: за 2023 е 3,55 милиарда приравнени долара; за 2022 е 2,99 милиарда долара

"За целия пазар за 2023 г., общите обеми нови ипотечни кредити са били 6.39 млрд. лв., което представлява годишен ръст от 18.77%, в сравнение с 2022 г., когато ипотечните кредити са възлезли на 5.38 млрд. лв., сочат данните на Българска народна банка. "

-------------
    Само за сравнение пазарната капитализация на Apple в момента е
    2 665 000 000 000 долара (две цяло и шест трилиона долара)
    750 пъти повече от цялото ви умряло пазарче на тухли Смях в залата !

Целият пазар на набалончени тухли в бг се крепи само на 5-6 умрели банки, и ако стане нещо форс-мажорно(както се случи с КТБ), и банкстерите дадат фира - с тухлите ви е свършено !
    С колко пари си вътре ?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Minaizamina, благодарско, че толкова си се загрижил за нашите пари, но ние имаме в какво и къде да ги влагаме, и то не е българия, а далеч по-переспективни места.
      А за парите, които брокерчетата искат, аз ще си построя 10 гаража...
      Разбира се, всички сте крупни играчи на световните борси с по 300 процента доходност, няма съмнение

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не бе , те били станали инвеститорЕ в акции.
        Инвеститор в акции е 1000 пъти по-добре, отколкото инвеститор в набалончени криви тухли.bg.

Кажи колко е пазарната капитализация на умрелия ви имотен ви пазар в бг-то?

Аз ще ти кажа: за 2023 е 3,55 милиарда приравнени долара; за 2022 е 2,99 милиарда долара

"За целия пазар за 2023 г., общите обеми нови ипотечни кредити са били 6.39 млрд. лв., което представлява годишен ръст от 18.77%, в сравнение с 2022 г., когато ипотечните кредити са възлезли на 5.38 млрд. лв., сочат данните на Българска народна банка. "

-------------
        Само за сравнение пазарната капитализация на Apple в момента е
        2 665 000 000 000 долара (две цяло и шест трилиона долара)
        750 пъти повече от цялото ви умряло пазарче на тухли Смях в залата !

Целият пазар на набалончени тухли в бг се крепи само на 5-6 умрели банки, и ако стане нещо форс-мажорно(както се случи с КТБ), и банкстерите дадат фира - с тухлите ви е свършено !
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Аз не съм по гледането, ти ги разбираш тия работи май и по мъже си падаш, че не знам, не знам…
          Откакто си тук само гледаш и подлайваш, накрая от глад и резбата обърна.

Коментар

Мъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
            Minaizamina, благодарско, че толкова си се загрижил за нашите пари, но ние имаме в какво и къде да ги влагаме, и то не е българия, а далеч по-переспективни места.
            А за парите, които брокерчетата искат, аз ще си построя 10 гаража...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Мъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
              Не бе , те били станали инвеститорЕ в акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

А ти само гледаше ли гледаше отстрани....
                Аз не съм по гледането, ти ги разбираш тия работи май и по мъже си падаш, че не знам, не знам…

Коментар

• Мъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния

Коментар

2020-2024 -100/120 процента ръст на цените.
                    А ти само гледаше ли гледаше отстрани....

Коментар

Хъката, мъката, тва е положението.
                      Мъка не мъка, мотиката те зове.

Коментар

Нямаш никаква представа от пазара в Испания. Ако си мислиш, че гледайки картинки разбираш нещо, много се лъжеш. Има особености, които нито имам намерение да ти обяснявам, нито ще ме разбереш. Прибави и данък наследство, който ще дължат наследниците като ритнеш камбаната, около 20 процента от стойността на имота. Данъци, задължения за поддръжка на фасади, общи части и други такива, /достигащи хиляди евро/, ограничения при отдаване под наем и пр неща дето криптоглавата ти няма как да ги вдене.
                        А тук няма такива работи викаш?

Коментар

Заблудил си се. Не съм "смъкнал" никакви цени.
                          Не, не си, няма и да ги смъкнеш. 2020-2024 -100/120 процента ръст на цените. Хъката, мъката, тва е положението.

Коментар

Темата е свободна и всеки може да пише каквото си поиска. Отделно ти се опитваш да заблуждаваш, че на хубавите места в Испания е много скъпо, а то се оказва, че не е така, дори се оказва, че е по-евтино от тук.
                            Нямаш никаква представа от пазара в Испания. Ако си мислиш, че гледайки картинки разбираш нещо, много се лъжеш. Има особености, които нито имам намерение да ти обяснявам, нито ще ме разбереш. Прибави и данък наследство, който ще дължат наследниците като ритнеш камбаната, около 20 процента от стойността на имота. Данъци, задължения за поддръжка на фасади, общи части и други такива, /достигащи хиляди евро/, ограничения при отдаване под наем и пр неща дето криптоглавата ти няма как да ги вдене.
                            Last edited by Minaiivan; 18.03.2024, 00:15.

Коментар

• Между другото във Флорида: $398,317 4 bd3 ba1938 sqft 9065 Cape Cod Rd, Deland, FL 32724

https://www.zillow.com/homedetails/9...RUT3dKrBGyNOFM

Коментар

Влизат в тема за имоти, за да плюят по имотите и да смъкват цените.
                                Заблудил си се. Не съм "смъкнал" никакви цени.

Коментар

Working...
                                X