If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виждам, че сривльовците пак халюцинират спад. Да, пак има "спад", такъв прогнозирах още преди година:
Интересни са ми мненията понижителски, при явен и непрестанен ръст в продължение на 11 години, някои продължават да си потропват със слаботелесните и дюстабан крачетата и да пишат за падания, хахахаха как се нарича разстройството, което не приема действителността?
В Кан това лято апартамент с 2 спални е около 300 евро на нощ. Гедам в Докторската подобен е 100 евро ... Покупната цена за двата е горе-долу еднаква, а наема 3:1. Някакъв проблем със сайта на AirBnb за София ли има, та излизат само евтините апартаменти ?
Друго си е човек да е на трапезата пък ВИП офертите може и да почакат за след празниците. Все пак 1000 обяви (25x40) от 34.5К участват в извадката. Успех утре!
Утре ще избълват 50 обяви на 8000 евра квадратЯ и работата ще заспи.
Едно време като работех в Италия сред изненадите беше, че намаше индивидуални отпуски. Всички бяха през Август, никой не оставяше да работи и затваряха офиса. Гледам , че брокерчетата в България правят същото само вместо Август затварят офисите през Май.
Друго си е човек да е на трапезата пък ВИП офертите може и да почакат за след празниците. Все пак 1000 обяви (25x40) от 34.5К участват в извадката. Успех утре!
Казвал съм Ви че тая справка е булшит. За толкова години един сайт не можаха да направят.
Едно време като работех в Италия сред изненадите беше, че намаше индивидуални отпуски. Всички бяха през Август, никой не оставяше да работи и затваряха офиса. Гледам , че брокерчетата в България правят същото само вместо Август затварят офисите през Май.
Христос Воскресе на всички!
Виждам не особено радостни цифри за брокеразите - дори "оферните" май зациклят. Тук при мен текат дивиденти като за световно. Все така да е.
Коментар