If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересни са ми мненията понижителски, при явен и непрестанен ръст в продължение на 11 години, някои продължават да си потропват със слаботелесните и дюстабан крачетата и да пишат за падания, хахахаха как се нарича разстройството, което не приема действителността?
Лордеене му се вика - "лордеене" ! Питай "колегата" си Генчу-Минчу!
Виждам, че сривльовците пак халюцинират спад. Да, пак има "спад", такъв прогнозирах още преди година:
Интересни са ми мненията понижителски, при явен и непрестанен ръст в продължение на 11 години, някои продължават да си потропват със слаботелесните и дюстабан крачетата и да пишат за падания, хахахаха как се нарича разстройството, което не приема действителността?
В Кан това лято апартамент с 2 спални е около 300 евро на нощ. Гедам в Докторската подобен е 100 евро ... Покупната цена за двата е горе-долу еднаква, а наема 3:1. Някакъв проблем със сайта на AirBnb за София ли има, та излизат само евтините апартаменти ?
Друго си е човек да е на трапезата пък ВИП офертите може и да почакат за след празниците. Все пак 1000 обяви (25x40) от 34.5К участват в извадката. Успех утре!
Утре ще избълват 50 обяви на 8000 евра квадратЯ и работата ще заспи.
Едно време като работех в Италия сред изненадите беше, че намаше индивидуални отпуски. Всички бяха през Август, никой не оставяше да работи и затваряха офиса. Гледам , че брокерчетата в България правят същото само вместо Август затварят офисите през Май.
Друго си е човек да е на трапезата пък ВИП офертите може и да почакат за след празниците. Все пак 1000 обяви (25x40) от 34.5К участват в извадката. Успех утре!
Казвал съм Ви че тая справка е булшит. За толкова години един сайт не можаха да направят.
Едно време като работех в Италия сред изненадите беше, че намаше индивидуални отпуски. Всички бяха през Август, никой не оставяше да работи и затваряха офиса. Гледам , че брокерчетата в България правят същото само вместо Август затварят офисите през Май.
Коментар