Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
До модераторите на сайта: Моля да заличите завинаги потребителя Julius, който преднамерено обижда инвеститори, без никаква причина!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е не мое да сме като тебе.
Водиш с 3 обиколки......... и 2 първака!!!
- 1 like
Коментар
-
Е не мое да сме цели идиоти като тебе.
Водиш с 3 обиколки......... и 2 първака!!!Last edited by Bailor; 07.05.2024, 21:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз приветствам всеки некупил в последните 11 години. Парите нямат значение, важното е да сме живи и здрави!Интересно е и как хлебарките избират нови панелки? И не обитават ли и стари тухли, хахаха, опорка на полуидиоти...хаха
Водиш с 3 обиколки......... и 2 първака!!!Last edited by mibova; 07.05.2024, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Усетили са се какво да строят!
Коментар
-
Аз приветствам всеки некупил в последните 11 години. Парите нямат значение, важното е да сме живи и здрави!Интересно е и как хлебарките избират нови панелки? И не обитават ли и стари тухли, хахаха, опорка на полуидиоти...хаха
Last edited by Bailor; 07.05.2024, 20:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А хлебарките вкл ли са в цената, или всеки сам ще си ги набави?
Коментар
-
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
С агенция разбира се. Но нали виждаш, четеш и можеш да отговаряш ако искаш и ти. Значи толкова си наясно и ти самия. Попрочели и чули сте тук таме нещо всичките, ясно ми е. Глей го и оня Бетърчо теоретика колко са му големи устата, да каже нещо и той.
- 1 like
Коментар
-
Викаш огледи се правят с подарък "Гайгеров брояч", а ?
За "инвестори" в желязо (примесено с бетон и пластмаса) може и без....Last edited by better; 07.05.2024, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз подробности за въпроси и такива неща не знам защото агенция се занимава с всичко. Само ме накараха да сложа електронна брава за да могат да правят чекин-а дистанционно , че много хора пристигат късно и е скъпо да имаш човек на разположение. Ти нали също през агенция даваше ? Как така отговаряш на въпроси ?
Тоя апартамент е на 100 метра от твоя. Не знам за какви предимства ми говориш. Единствения недостатък , че Евлоги Георгиев е малко шумен. но спалните са от другата страна а и виж му дограмите. Аз съм в шок , че човек може да налее такива кинти и да го дава на АирБнб. Не знам как другите могат да отдават ако тоя стои празенОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Опитваш се да скриеш лъжите с многословие, но ще ги извадя на показ:
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
В София стандарта е нискък. Средна заплата 1.5 к евро за тия цени които виждам е ниска заплата.
За престъпността не си спомням аз да съм отварял дума ,
Училишата ... чак пък да не стават, стават ... ,
За градския транспорт не съм казвал нищо.
Здравеопазването е голяма енигма, пак , нямам директни впечатления , .
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеВие живеете в зле уреден град, с нисък стандарт, висока престъпност и невероятно мръсен въздух. Всяка година, ПРЕЗ ЦЯЛАТА ЗИМА, София е в топ 10 на най-мръсните градове в Европа. Много често е и най-мръсния град в Европа за конкретния ден. Сега не е зима и може би сте забравили, но се огледайте около Вас за останлото: училища, детски градини , градски транспорт, здравеопазване, заплати, наеми
- 1 like
Коментар
Коментар