If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти прочете ли какво съм написал. Каузи такива много , не е само това дете. И да трябва да се дарява но държавата трябва да е тук а не да измират деца в 21 век ,щото нямат пари родителите. Провокирай коля най после да купи, щото му заминаха парите слушайки. те.
Ти ще даряваш ли или ще плещиш? Жертвай там едно пазаруване в мола.
Чакам. Виж Ратко.
Аз дарих по-рано днес анонимно. Идеята ми беше да споделя линка и не да правя състезания, понеже тук все пак четат хора с възможности. Но ако състезанието допринесе за събирането на повече средства, нямам нищо против!
Тука пак ли мерите тва дето го нямате бе. Който може да дарява , която не може да не дарява. Жонката да покрие цялата сума , не му отива на милионите пускането на такъв линк!
Каузи такива много , нещастни деца много, използването на темата -болни деца, за повдигане на егото на някой си е вандализъм.
Ти ще даряваш ли или ще плещиш? Жертвай там едно пазаруване в мола.
Чакам. Виж Ратко.
Аз дарих по-рано днес анонимно. Идеята ми беше да споделя линка и не да правя състезания, понеже тук все пак четат хора с възможности. Но ако състезанието допринесе за събирането на повече средства, нямам нищо против!
Даже един от вас да провокирам да направи дарение - съгласен съм да поема критиките тук, че споделих и дарих - не анонимно!
Каузата е добра. Който иска да ме оплюе. Ако се съберат повече пари - струва си!
Жонката и той съм сигурен, че ще е съгласен да отнесе малко хейт.
Ти прочете ли какво съм написал. Каузи такива много , не е само това дете. И да трябва да се дарява но държавата трябва да е тук а не да измират деца в 21 век ,щото нямат пари родителите. Провокирай коля най после да купи, щото му заминаха парите слушайки. те.
Коментар