If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какъв спад ви гони , ама нотариусите записват часове за сделки най рано за след седмица. Не вярвам да нямат работа пък да се правят, че имат))) За Варна говоря
В децката за последно бях като дете.Сега имам къде да живея и нито съм под наем нито някой ми го е дал, сам съм постигнал всичко и живея Коста Дел Сол - много по-добро място където си ти в момента. Други въпроси ?
А да и за протоколът ти и в Бг имам къща, прибирам се през няколко месеца.
Кажи сега как върви бизнесът с кутийките за половин милион еуро.Сигурно е бетон - не помръдва ?
Браво, ако е вярно! Иначе позна, в момента нямаме сделки и съответно бизнеса замря. Но това са рисковете на професията.
Ето това сега е фалшива брокерска новина, не я разбирам а вие разбирате ли е??
Как така до преди месец мастите брокери се биеха в гърдите и казваха че приемането на еврото ще повиши цените, а сега като не се приеме пак ще повиши цените??
Вие олигофрени ли сте или си мислете че клиентите са ви такива ?
цените на имотите продължават своя възход, наемите също. Гледай да не ядосваш хазяина.
От къде пък ти идва на ум че съм под наем ? Мислиш че съм понижител ?
Реалист съм и знам кога нагли мошеници, плъхът и още няколко тук се опитвате да убедите публиката че "сега е времето" за покупка. Разбирам в момента няма работа и сте се отдали на алкохолна зависимост и любовни чувства към Путин, но си мерете приказките.
В момента бизнесът ви е мъртъв и няма, пак казвам НЯМА възгледи да се оправи докато не си коригирате цените.
Last edited by RUBLA; 18.04.2024, 14:54.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Изминаха 5 години откакто не са заедно. Той си намери гадже. Не живеят заедно, но ходят заедно по екскурзии и се виждат за дискретни срещи. Той влиза и излиза предимно сам във входа. Ходи да си купува храна от топлата витрина.
Иначе е културен, говори тихо. Направи грешка, че в периода 2013-2019 работи в чужбина за много пари, за да купят апартамента. А точно тогава към 2017 - 2018 г. тя намери кой да й запуши клапата.
Преди няколко дни само аз, той и една комшийка чистихме около блока. А другите комшии са простаци и мизерници. Не го казвам аз.
Има време, той ще захлупи някой апарт на тъмно зелено когато средната цена по неговата справка удари 3200, защото цените от 2017та насам са все в балон.
А ти имаш ли поръчки и допълнителни пари?
Нали ми казваше, че при дядо поп от година на година оставят все по-малко и не може много да се печели.
Има време, той ще захлупи някой апарт на тъмно зелено когато средната цена по неговата справка удари 3200, защото цените от 2017та насам са все в балон.
Коментар