If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-дърт е от мен, но със сигурност не по-ранен инвеститор. Аз съм на БФБ от 2012г., а на международните борси от 2019г. Интересното е, че Кавръка не е посмял да вложи в NYCE по-голяма сума от мен, както изглежда. При положение, че има 10 пъти по-голям кеш. Къде отлежава остатъка? Ако е пак в депозит, човека е непоправим...
Напомняш ми една случка от студентските години.Отивам в Силистра на гости на един приятел.Бях на 24 години.И в кафенето се играе бридж.Некъв ми вика :"Аз от 30 години играя бридж, ти ли ще ме биеш.".Аз му викам :"Дай тогава да играем на пари."Седнахме на обед и до вечерта му беше останал само слипа.Та дългия стаж не е гранция за умения.
Така ли? Ти как разбра. Да напомня на плебса, че покупките ми по години са през 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г. Баааа това наследство и всички в различни години, чрез покупко-продажба!@
Знаем знаем за 20та и 21ва.Купил си на 2 пъти по 1/2 магазин 10кв.м в Световния търговски център в Овча купел.
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
По-дърт е от мен, но със сигурност не по-ранен инвеститор. Аз съм на БФБ от 2012г., а на международните борси от 2019г. Интересното е, че Кавръка не е посмял да вложи в NYCE по-голяма сума от мен, както изглежда. При положение, че има 10 пъти по-голям кеш. Къде отлежава остатъка? Ако е пак в депозит, човека е непоправим...
мноо се печелело - САМ да гърбиш и да не си ЦЕНИШ СОБСТВЕНИЯ ТРУД.
Ами ти си КЛОШАР ВЕ, сал те не си ценят труда. Аз под 100лв на час не си мърдам пръста, ко искат и над 50лв на час не давам за ЧУЖД труд. Компромис и со жрица не правя, камо ли с някъф Фмирисан бачкатор
Аз пиша за спестени пари от майстори за собствените ми имоти. Много хиляди левове. Кое не ценя, не разбрах?, labor omnia Vincit.
Така ли? Ти как разбра. Да напомня на плебса, че покупките ми по години са през 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г. Баааа това наследство и всички в различни години, чрез покупко-продажба!@
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
Френската компания за производство на автомобилни части AKWEL стартира свое производство в Стара Загора. Заводът се намира южно от кв. Железник, на мястото на някогашния хипермаркет „Практикер“ в Стара Загора.
По данни на Община Стара Загора в Аквел Стара Загора ще бъдат наети 400 души. Компанията кандидатства за инвеститор „Клас А“.
Коментар