Първоначално изпратено от Bailor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Айде сега обиди от брокери.Като знаеш защо задаваш елементарни въпроси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Знам естествено! !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Миранди Разгледай мнение
Ми...жената има счетоводна кантора, та проблема със счетоводството не ме вълнува :-) Не знам колко по-евтино е там, ама обслужва и клиент с транспртен бизнес в шатите и КОЛ център у БГ. За цените на счет. услугите тук, също бъркаш. Двама клиенти с основна дейност, отдаване на собствени имоти под наем....ми около 300 лв. на месец. Това за Пловдив и е в горната граница, на това, което можеш да им вземеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Е кво ти даваме тогаз акъл.
Коментар
-
От 2017 точно това разправям. Доходността от вложение в жилище е по-висока от ипотечните лихви! В ПЪТИ!
Коментар
-
Ми...жената има счетоводна кантора, та проблема със счетоводството не ме вълнува :-) Не знам колко по-евтино е там, ама обслужва и клиент с транспртен бизнес в шатите и КОЛ център у БГ. За цените на счет. услугите тук, също бъркаш. Двама клиенти с основна дейност, отдаване на собствени имоти под наем....ми около 300 лв. на месец. Това за Пловдив и е в горната граница, на това, което можеш да им вземеш....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Кенеф, незнайно защо наречен държава:
Болни деца чакат с месеци и години за операции на сърцето
Причината – недостиг на медицински сестри
Лечението им се отлагат, неизвестно за кога, защото вече няма достатъчно медицински сестри в Националната кардиологична болница.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/boln...a-sarceto.htmlLast edited by better; 09.05.2024, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНе само дали ще ти дадат кредит. Има доста неща в България които са различни. Например тук счетоводството ми е по-евтино отколкото в България въпреки , че в България става дума за по-малки обороти А за фирма само с наем или нещо такова тук си е направо без пари защото се прави за 15 минути един път в годината. В България е много разправия и трябва да плащаш на счетоводител и не знам дали им сметка защото сумата ще малка, 100-120к и в един момент разходите за счетоводител могат да ти станат 5-10% щото те хич да не е една минимална ще искатLast edited by Миранди; 09.05.2024, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, за съжаление има други гости, плюс отговорността за багажа. Има опции с адрес където може да се съхранява багаж, както място на метростанция също с подобни функции.
Трябва да балансираш между това да си гостоприемен и да си професионалист. Отстрани всичко изглежда просто. Има 100 причини да откажеш подобна молба.
Разбирачите от вчера мълчат като риби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеАко получаваш и трябва да се разправяш с такива проблеми, само ти си мислиш , че работиш с агенция. Е какво ще им кажеш? И после как ще кажеш на чистачите , че ще има багаж. Това си се разправя агенцията и те зная да кажат сори ма не става защото тия суяци след 3 дни ще се оплачат , че им е изчезнал часовник за 15 к и агенцията ще е на пангараОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеHi...
Our stay in your apartment was very pleasant. We really liked it!
We'll be out tomorrow before 12:00 pm. Given that our flight is at 7:00 pm. Could we leave our two bags closed in the hallway and pick them up, without touching ANYTHING, or enter the apartment, at 4:30 pm. If that's not possible, we'll look for another solution.
Regards....
Айде, разбирачите от отдаване на апарти, бихте ли се изказали кой и какво да отговори на въпроса на тези клиенти...това зависи от почистващия персонал. Ще чакам да видя кво ще отговорят.
Има момент на отговорност тук. Ще влизат да чистят, а багажа им вътре.
Преди малко го получих.
Коментар
-
От 2017 точно това разправям. Доходността от вложение в жилище е по-висока от ипотечните лихви! В ПЪТИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бонке, готовите пари на някои хора са вложени с доходност по-висока от ипотечните лихви.
Коментар
-
Да де, ама не е там :-( Схемата е перфектна, все още не съм се отказал да действам именно по този начин. Благоверната има клиент, основния бизнес е в едната фирма, имота в другата. Само, дето там нещата се случиха, защото всичко беше с налични пари. Проблема са банките в БГ. Първо лихвите са двойни, годините също, ама в обратна посока и....абе коя банка дава кредит на дружество, учредено вчера ??? Е....ако си с фамилия Пеевски, не е проблем, ама мамка му, аз съм просто някой си Николов :-( Ама ще чекна няколко банки, може па и да са се научили на някои добри западни практики вече :-)
Коментар
Коментар