If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кажи честно, наистина ли работиш в хамерика? Седиш си там, работиш си и през цялота време си тука? Нямаш ли семейство, жена, хобита, пътувания, книги, филми?
Такъв е гастарския живот. Работа-квартира-работа. За забавления, книги, театри, пътувания време няма. Единственото им хоби е да рутят цените, но нещо не им се отдава.
Koя застраховка е стотинки бре?Един приятел с жена си теглиха кредит 300К лв и застраховката живот му е по 1800 лв на година за всеки от двамата.Вие сте финансово неграмотни инвститори
Каква е тая застраховка 3600 на година ? На колко са години ? Ми тоя кредит да го беше изтеглил единия тогава.
Абе ти се чудиш за застраховката, аз се чудя к'ви са тия инвеститори, дето презират кредитите и за тях , който използва кредит е "измейкяр". Верно неграмотна история. Освен застраховка живот има и застраховка за самия имот. За апартаменти може би не е толкова наложително като за къща, ма де да знам
Не ти противореча на мирогледа. Може да си 100% прав за САЩ.
Там още не съм бил макар, че съм бил в над 30 държави. Може би след като пропътувам с влак по БАМ маршрута Москва-Владивосток ще си наема автомобил V8 и ще премина през Америка посока Изток-Запад от окена до океан.
В Америка или сте мърлячи или кухните са ви афиф, ако ги сменяте на 10 години.
За застраховка живот изобщо няма да коментирам.
Който купува кеш това не го брига. Измейкярите с ипотеките няма да ги коментирам, но и там тази застраховка е жълти стотинки.
Направо ти се чудя, защо пишеш в този форум, много си далеч от нещата.
Мога да снимам нот. актове и договори за наем, от които се вижда как един наемател в продължение на 11 год е платил на 80-85% апарта, но защо да го правя?
Гордея се с платените си данъци и осигуровки, които съм обявил с декл. по чл. 50.
В Бг отдавна е на мода парите да са ти чисти, и да не трепетиш ако платиш 200000Е по банков път за един апарт.
Май като цяло само краварире се притесняват и перът пари.
Koя застраховка е стотинки бре?Един приятел с жена си теглиха кредит 300К лв и застраховката живот му е по 1800 лв на година за всеки от двамата.Вие сте финансово неграмотни инвститори
Форума за набутани с кредити е от 96425 бр. А лаладжиите който стоят и говорят небивалици са около максимум 10 бръмбара. Всички ги виждате и оценявате в умствен капацитет на колко са равни. Чудоооооо! Бай Ганьо инвеститор ! Хахахаха. Лордове,Таралежи и тем подобни с мнение на борсови анализатори. Затваряте форума. То обиди и подигравки от първи клас ,а се мислите за мъдреци? Живи селски цървули с комплекси за малоценност и изкривено мислене.
Довърших го, в момента го обзавеждам. Тия повече ми приличат на келнери в Албена.
Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.
Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
С какво бе, с какво са ги закупили? Бонвиана купил за 50к апартамент, който почти му го изплатили за 11 години. Остави фантазиите за изплашането ма не се ли усещащ че е най-много да е събрал 50к? Говори ми тук за 200к кеш сякаш са пари за вестници. Ми с тия наеми по 500 евро дето са ти в главата 200к ше ги събираш 35 години бе и не трябва да карчиш един цент. Ма поне има шанс да ги събереш ако верно ти е изпаднал отнякъде апартамент. Ма тоя ми говори как имал 200к кеш сега. От какво бе мамин златен ? Та ти не можеш дори една история да си измислиш като хората , как ше измислиш как да изкараш 200к в България ? Като оня Иванчо93 , дето имаше софтуерна компания и 30 човека персонал и не знаеше какво е нормализация на база данни.
Лордче, който няма кинти не ги цени, зашото няма идея какво може да направи с тях. Затова брокерите ше ги познаеш като почнат да ти обясняват как ше купят апартамент за 400к и ше го отдават за 700-800 евро на месец (Бонвиана малко по-скромен, ше купува на 200к и ше отдава на 500 )
Ами, аз предполагам с какво са ги закупили. При мен нещата са такива, че всеки следващ имот съм закупувал по-бързо от предишен такъв, освен с дохода ми от труд и с текущ такъв от наеми.
Пример: Преди да купя бургаския, за да събера 80 000, ми отне 2 години, а сега същата сума успях да събера за година и четвърт. И всеки път е така, времевия период намалява за една и съща сума. И за магазинчето ми в Овча купел беше същото, първото помещение го платих за 4 пъти по-голям период от сумата, която събрах за второто.
Първоначално изпратено от BailorРазгледай мнение
Тези двамата, които цитираш, толкова са брокери, колкото аз съм трамвай. И двамата са закупили такива недвижими активи, които ти за дългия си емигратски живот не си и бил помислил. Обзалагам се с теб на скромните емигрантски 1000$. Навит ли си?
-------------------------------------------------------------------
Затуй ли не им останали парЕ за хубави ресторанти.
С какво бе, с какво са ги закупили? Бонвиана купил за 50к апартамент, който почти му го изплатили за 11 години. Остави фантазиите за изплашането ма не се ли усещащ че е най-много да е събрал 50к? Говори ми тук за 200к кеш сякаш са пари за вестници. Ми с тия наеми по 500 евро дето са ти в главата 200к ше ги събираш 35 години бе и не трябва да карчиш един цент. Ма поне има шанс да ги събереш ако верно ти е изпаднал отнякъде апартамент. Ма тоя ми говори как имал 200к кеш сега. От какво бе мамин златен ? Та ти не можеш дори една история да си измислиш като хората , как ше измислиш как да изкараш 200к в България ? Като оня Иванчо93 , дето имаше софтуерна компания и 30 човека персонал и не знаеше какво е нормализация на база данни.
Лордче, който няма кинти не ги цени, зашото няма идея какво може да направи с тях. Затова брокерите ше ги познаеш като почнат да ти обясняват как ше купят апартамент за 400к и ше го отдават за 700-800 евро на месец (Бонвиана малко по-скромен, ше купува на 200к и ше отдава на 500 )
Аз не казах ли 5 поста надолу , че съм работил в България през 2000 г ?
Нова Каледония не е в Африка а е близо до Австралия ( близо близо , сигурно и оттам е на 2000-3000 километра). Съшо така няма нишо общо със САШ. Френска колония е. Ти ако си учител по география горко и тежко на учениците.
За сведение, руснаците джуркат Африка и правят мръсно на Франция , наскоро с урана, преди това има цял един пояс от бивши колонии на Франция дето ги подкокоросаха да скъсат с Франция. Колониите тепърва ше разберат къде са се набили като се хвашат с руснаците и китайците , ма и на французите им е вътрешно и Макрон затова почна да говори за френски войски във Украйна.
Аз къде написах, че Нова Каледония е в Африка или има нещо общо със САЩ? Казах да четеш, но ти явно не четеш!!!!
Ако толкова не се усещаш за причината, не се учудвам, че си емигрирал в САЩ и то още по тошово време! Човекът просто го е страх да пътува със самолет, особено с в последно време компрометиран Бойнг. Трябва много да се чете, дори да не си географ. Голямият прелом ще дойде, когато света разбере и, че оръжията на каубоите всички разберат, колко са калпави. А, най-големият провал на благоденстваща Америка ще се случи, когато всеки нормален образован човек от третия свят, се усети, че хегемонията на гущера е куха китара. Вече и в Нова Каледония хората се осъзнават...днешните бунтове са показателни. Защо ви гонят и от Африка???
-------------------------------------------------------------------
[ATTACH=CONFIG]n4181898[/ATTACH]
Аз не казах ли 5 поста надолу , че съм работил в България през 2000 г ?
Нова Каледония не е в Африка а е близо до Австралия ( близо близо , сигурно и оттам е на 2000-3000 километра). Съшо така няма нишо общо със САШ. Френска колония е. Ти ако си учител по география горко и тежко на учениците.
За сведение, руснаците джуркат Африка и правят мръсно на Франция , наскоро с урана, преди това има цял един пояс от бивши колонии на Франция дето ги подкокоросаха да скъсат с Франция. Колониите тепърва ше разберат къде са се набили като се хвашат с руснаците и китайците , ма и на французите им е вътрешно и Макрон затова почна да говори за френски войски във Украйна.
Коментар