If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали ви казах, че когато и да се махнеш от бг-то - все ще е късно - официалната политика на държавата е да създава престъпници, измамници, и всякакви мошеници... Царство на престъпници и измамници - това е българия. Честни хора ако са останали, са 1 на 100...
Чакай, нали имаше опашки от германци и французи наематели, с по 4к заплати в БГ колцентровете? Ръчкат се буквално с лакти, включително и за незаконни къщи в с. Оброчище има кандидати.
Схемата с покупка на имот на данъчна оценка е идеална за узаконяване на незаконно получени суми от държавни чиновници на ниско и средно ниво, които имат едни 100-200к. недоказуеми доходи. Почти съм сигурен, че броя на подобен тип чиновници не е никак малък.
Нали ви казах, че когато и да се махнеш от бг-то - все ще е късно - официалната политика на държавата е да създава престъпници, измамници, и всякакви мошеници... Царство на престъпници и измамници - това е българия. Честни хора ако са останали, са 1 на 100...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Е ти на това пране ли му викаш?
50-100к ?
Еми накарай родата да ти внесът кеш в твоята сметка малко под 10к всеки един и си готов.
Ама това чак пък пране да му викаш е нелепо.
Явно ти работиш с по-големи мащаби от мен!
Имай предвид, че всички държавните чиновници са длъжни да подават ежегодно пред КПКОНПИ декларация за имущество и интереси, като в нея се описва наличностите по банкови сметки към 31.12, както и придобити през календарната година акции, яхти, МПС-та, имоти и съответната цена на придобиване. Също така се декларират и получените средства от наеми, трудови и граждански договори за съответната година. Преводи от родата в общ размер на 50-100к. ще бие много на очи при една евентуална проверка.
Схемата с покупка на имот на данъчна оценка е идеална за узаконяване на незаконно получени суми от държавни чиновници на ниско и средно ниво, които имат едни 100-200к. недоказуеми доходи. Почти съм сигурен, че броя на подобен тип чиновници не е никак малък.
50-100к ?
Еми накарай родата да ти внесът кеш в твоята сметка малко под 10к всеки един и си готов.
Факта, че в София има нови кооперации с входове, изкупени де юре от десет свързани лица, а де факто само от един човек, официално на длъжност в публичния сектор, за какво говори?
Отдавна сме коментирали, че имотния пазар специално в София дължи на голяма степен своята световна феноменалност именно на местната особеност "много хора с много мръсни пари и нулево инвестиционно ветрило". Първите 10к ги влагат в ланец, ама за всичко нагоре актива е само един.
Аз досега не съм срещал инвеститор/строител (дори и най-големите в бранша), който да не ми рекламира опцията да купя на данъчна оценка, а остатъка на ръка! Това не му ли казваш пране на пари?
50-100к ?
Аз досега не съм срещал инвеститор/строител (дори и най-големите в бранша), който да не ми рекламира опцията да купя на данъчна оценка, а остатъка на ръка! Това не му ли казваш пране на пари?
В нормалните държави това си е данъчна измама и се води укриване на данъци. В Щатите за такива "трикове" ще те пратят да полежиш в пандиза... Питайте Уесли Снайпс
У бе-ге-то Цецко с 6-те апартамента, леля Цецка с Артекса, и всичките гербопитеци май си напазаруваха имотчета по този начин...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
със строителство се перат перфектно - писали сме в темата за механизмите
просто, лесно, а балъците дето купуват зеленото и си плащат ддс-то + горницата правят така, че перачът не само препира, а и умножава средствата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
С имоти пари се перат навсякъде по света, но при нас това е национален спорт, а и държавата е създала идеалните условия за това.
Четох, че от НАП са започнали проверки за произход на парите за сделки с имоти над 750000лв., вероятно това не е по инициатива на кокорчо, а със сигурност е по препоръка на ЕС или САЩ.
еми, така, кое
злато не си се хвалил да си купил
байхойн доколкото разбрах не си купувал от продажбата в чайка
за индексите не помня, но май не се занимаваше с хазарт
та, коя от тия ракети си заприходил
Индексите и алтъните са ми безинтересни. Конове купувах до мин год. вечв ми е скъпо.
Коментар