Първоначално изпратено от Julius_BG
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Принципно българите са свикнали да мизерстват и да спестяват от каквото се сетиш. Именно затова по новините редовно съобщават как баба с 500лв. пенсия е дала 30к на ало измамници. Иначе не виждам проблем една чистачка със заплата 1200лв., която вероятно живее в наследствена панелка, не пуска парното, купува най-евтината храна, има пораснали деца, и мъжа и изкарва 1500-2000лв. да не задели 1000лв. общо за почивка до Египет. Все пак Египет е бюджетна дестинация и ако не ходиш на допълнителни екскурзии ще минеш много тънко.
ти ако не беше калинка
отдавна щеше да пишеш мнения от преуспяваща позиция в странство
тая работа никак не ми е ясна
храним ви, вие покрадвате и с гъзо си и пак мрънкяте
какво всъщност искате, това чиновниците?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato
Ми има хора които не се спират. Доста от моите познати ходят по ваканции и зима и лято по няколко пъти, ски, море, или просто разходки примерно Тоскана. само че това са хора с ПОНЕ 80к годишен доход. Една чистачка на минимална какво да плаща първо , храна? дрехи ?, парно? Ако ше и 200 лева да излиза ваканцията не може да стигне дотам. Ако мъжа и прави 10к на месец , за какво се споменава че била чистачка като не тя а мъжа и плаща? Прави впечатление , че в реалния свят половината реват , че не им стигат парите за ядене а тук се хвърлят твърдения че едва ли не и безработните обикалят света. ЗА ЯДЕНЕ БЕ, ДА НЕ ТИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА ЯДЕНЕ, КАКВО ГОВОРИМ ? Всяка емисия на новините почва с някакъв протест, миньори, шофьори, после е някоя епидемия, грип, коклюш, и че сле случила зашото ваксини, тестове или каквото е там било скъпо ... после е ... айде да не продължавам , че ако намесим и здравеопазването ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1Не знам, мога да те запозная с нея и да я питаш защо не ходи в Италия, Хърватска и Гърция.
И аз и се, чудя, че от години ходи в Египет, но не в ходила до Кайро, Гиза, не е посещавала историчексият музей в Кайро, долината на царете, Луксор, разходка по Нил, сафари в пустинята, бедуински села и тн.
Аз като ходих там това посетих.
Обаче тя ходи на почивка и на плаж. В понеделник се върна. Малко над 800 лв: чартър, 6 дни пълен пакет и трансфери. Глупава ли е?
За мен не е. Балъците дават повече пари за по-малко на нашето черноморие.
От сега си е резервирала почивка за ноември.
Заплатата и я знам, нормална за ЛРТП в държавният сектор.
Трайчо ще ме разбере:-))))Не можете да си наместите фантазиите вече. Карай вервам ти. Има си хора дето родители им помагат или да имат наследство ма какво ми споменаваш че е чистачка тогава ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеБНБ с предупреждение към банките – засяга домакинствата
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Вдигането на цените и намалянето на доходите е крайно необходимо и неотложно.
Първите които ще изядете дебелото дърво сте точно вие алчните брокерази, което вече се случва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Вдигането на цените и намалянето на доходите е крайно необходимо и неотложно.
Първите които ще изядете дебелото дърво сте точно вие алчните брокерази, което вече се случва.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Стагфлация, туй ли е новия бич за собствениците? Съответно сигурно е рай за "свободните" ака наемателите. Колко е хубаво да ти вдигат наема, пък да дохода напротив.
Първите които ще изядете дебелото дърво сте точно вие алчните брокерази, което вече се случва.Last edited by Andi11; 26.04.2024, 17:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Стагфлация, туй ли е новия бич за собствениците? Съответно сигурно е рай за "свободните" ака наемателите. Колко е хубаво да ти вдигат наема, пък да дохода напротив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнениеХубаво е от време на време да отвориш този форум и да виждаш все по-озлобени брокерази.
Кърлежите са от първите които започват да усещат стагфлацията, няма купувачи, няма сделки, строителството набива спирачки.
Само не разбирам защо се радваха че цените на имотите са покачват, че и адвокатстваха едва ли не? Това вече им води беди и мизерии.
На ви сега кухи кратуни - злобейте из форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Има си закон за ДДФЛ и там е описано за кое се дължи и за кое не. Обаче всичко зависи от сумата на наложените платежи и броят им. Да не ти звъннат от непознат номер и ти да доказваш кое какво е. Че една ревизия 5 години назад ще те съсипе.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Има си закон за ДДФЛ и там е описано за кое се дължи и за кое не. Обаче всичко зависи от сумата на наложените платежи и броят им. Да не ти звъннат от непознат номер и ти да доказваш кое какво е. Че една ревизия 5 години назад ще те съсипе.
То виж какви съмнителни сделки с НИ има , в сивия списък за пране на пари е страната, Тиквата се върна на власт - хиляди примери са на лице.
Ревизия се прави на неудобен не на нередовен, стига си плашил гаргите.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар