If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
факт и няма да смисъл да се чудим кой се бута с лакти за зеленото - значителен % от народонаселението е точно на нивото за публика на такива, но не знае, че тези тарикатчета са по средата между инвеститора-производител и тях и докато обесняват как инвестират всъщност им продават.
в един хубав ден този, тонкин и сие ще излязат и ще кажат 'ами ние разпродадохме на върха' - и няма да излъжат, а пляскащите им на три ракии чичаци и домакини ще останат със сума апартаменти.. кой довършен кой не.
Мдааа... Такива ми ти работи. ...и пак казвам: Имотите са ВСЕ ОЩЕ евтини и подценени, НО часовника тик-така... 2025-та--->>> средни цени 3200.
Е, разбира се не е нужно всеки да купува, все пак и наематели са нужни на пазара. гоУемото МЯУ немунуемо ще дойде през някоя си година (2079та примерно)
в един хубав ден този, тонкин и сие ще излязат и ще кажат 'ами ние разпродадохме на върха' - и няма да излъжат, а пляскащите им на три ракии чичаци и домакини ще останат със сума апартаменти.. кой довършен кой не.
А тези дето те послушаха тебе, останаха без. Нито довършени, нито започнати. Не ти ли е неудобно поне малко.
факт и няма да смисъл да се чудим кой се бута с лакти за зеленото - значителен % от народонаселението е точно на нивото за публика на такива, но не знае, че тези тарикатчета са по средата между инвеститора-производител и тях и докато обесняват как инвестират всъщност им продават.
В един хубав ден, хора като Красимир Петров и Григор Сарийски ще понесат отговорност за разпространението на проруска пропаганда. Точно преди 2 години лицето Красимир Петров твърдеше1, че цените на горивата ще достигнат до 4.50 лева/литър, в тон с наратива на руското посолство. В добавка са и позициите им срещу приемането на еврото като национална валута.
От друга страна, тези хора задължително грешат за недвижимите имоти. Позициите на Красимир Петров по този въпрос за безусловно погрешни, както се доказва от това видео от 2012 година2.
Митко брокерчето наистина е тотален бастун.
И то без да засягаме изопачаването на факти и пропускането на редица други с което изкривява действителността. С тези завъртяни мустачки ала барон Мюнхаузен може да е ментор и пътеводител само на полуграмотни брокеразчета които след още няколко месеца ще вият на лунна светлина от глад.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Които може да са и "Perpetual", ама тихо тихо, че не заслужават фрии съвети.
Хаха, обичам подобни тайни, абе ти нормален ли си наистина? Около теб живеят известни фолк певачки, а те дават мило и драго, дали мъжете им не изневеряват, докато са по турнета. Всичко е видео 24/7.
Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив? Що се правиш на улав?
Брокера ще му отпусне и без разправии и без допълнителни разходи.
Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив? Що се правиш на улав?
Ти ги слушай тия. За какво ми е да вземам кредит от баМката? Аз парЕ имам достатъчно.
Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив?
Коментар