Първоначално изпратено от BONI
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Не рутя нищо. Имам друг поглед. В този форум сте като малки деца. Измисляте си истории и после забравяте че сте ги измислили и започвате да ги вярвате. На няколко пъти срещах цитати от Уикипедиа, Нумбео и подобни. Вие нямате достъп или игнорирате информацията от достоверните източници и избирате да се самозаблуждавате. Като казах че сомалиец може да твърди че имотите в Могадишу са по-скъпи от Цюрих имах предвид един от Вашите прехвалени сорсове:
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=CHF
Както виждате дори имагинерния ми пример се базира на нещо макар и очевидно невярно. Вашите разсъждения са чист въздух. Имате ли коментар по темата или коментарите Ви са само на личностна основа към човек който не познавате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какъв студент!?
доцент е вече в рутенето на имотиту!
обаче пусто имоти много кораво, клати се, клати, но не пада.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=CHF
Както виждате дори имагинерния ми пример се базира на нещо макар и очевидно невярно. Вашите разсъждения са чист въздух. Имате ли коментар по темата или коментарите Ви са само на личностна основа към човек който не познавате?
Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Те да оправдаят цена от 2000 Евро не могат...Ти искаш 10.000 да оправдаят.
Чисто фундаментално справдливата цена на приличните локации в София е не повече от 1000-1200, а в момента там цените са 3000-4500.
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...-ot-evrozonata
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
------------------
Хора, имам общо предложение към всички, които държим акции. Понеже има много такива, които пишат и в тази тема.
Ако решите да си продавате акциите, слагайте ордерите си на +30% от текущата пазарната цена. Нека да напомпим цените до пръсване, и да изцедим тухладжиите като лимончета. Сега ни се е паднало.
Видно е, че тухладжиите са отчаяни - готови са да продават маломерки, само и само за да влязат в акции и да закачат някаква прилична доходност. Повече от очевидно е, че доходоността от тухлите я няма никаква, или е вече на пълно изчезване, следователно тухладжиите няма къде да мърдат, ще кацнат на нашите акцийки, и следователно са в ръцете ни.
Мани, че днес бях на плюс с 12к Еуро за деня до обяд, сега гледам че са паднали и съм "само" с 3к нагоре...
Друго си е да отдаваш маломер "до метростанция" с наем 800 лева месечно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Всички лъжат - по-скоро това са 2-3 брокера които се логват с различни никове и пишат откровени провокации и лъжи, само и само да рекламират долнопробните си кофтори. На всички им е ясно, че на фона на фрапантните разлики в стандарта, доходите и икономическите показатели, дори 20 пъти разлика в средната цена между двата града е твърде малка и че софийските имоти са безумно надценени на фона на швейцарските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти мислиш ли да се прибираш в БГ?
Коментар
-
------------------
Хора, имам общо предложение към всички, които държим акции. Понеже има много такива, които пишат и в тази тема.
Ако решите да си продавате акциите, слагайте ордерите си на +30% от текущата пазарната цена. Нека да напомпим цените до пръсване, и да изцедим тухладжиите като лимончета. Сега ни се е паднало.
Видно е, че тухладжиите са отчаяни - готови са да продават маломерки, само и само за да влязат в акции и да закачат някаква прилична доходност. Повече от очевидно е, че доходоността от тухлите я няма никаква, или е вече на пълно изчезване, следователно тухладжиите няма къде да мърдат, ще кацнат на нашите акцийки, и следователно са в ръцете ни.Last edited by Frosty; 20.06.2024, 18:59.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Аз съм студент. Нямам големи нужди а няма голямо значение как живея сега защото е временно и инвестирам в бъдещето си. Това че се опитвате да ме засегнете на стандарт по-скоро говори че Вие имате проблеми със стандарта или просто сте завистлив. В Швейцария чужденците се приемат хладно, но пак е по-добре отколкото отношенията между хората в България.
Коментар
-
Не виждам факти за София и 10,000 евро квадратния метър. Както винаги говорите празни приказки. Във Вашия измислен свят можете да си представяте каквото си искате. Ако кажете на някой швейцарец че цената в София е половината от цената в Цюрих той ще Ви гледа точно така както Вие бихте гледали сомалиеца , със съжаление и загриженост. Господин таралежа преди няколко дни беше написал че швейцарец искал да купи къща при него. За него съм склонен да вярвам че лъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Горе доку така се чувства. Като набие 1500 франка за 18 кв м площ под наем и ще му се прииска да беше сомалиец в София.
Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, че ти в Цюрих, като сомалиец ли се чувстваш, че правиш подобен паралел?Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАма не са. Сомалиеца ще излъже. Виж в Мумбай не са евтини. А в Дака 2015 година бяха средна цена по-висока от София. Но не съм гледал как са в момента. Освен това в Сф има много евтини жилища. По под 100К€ може би има хиляди жилища по 70-80 кв. м.Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама не са. Сомалиеца ще излъже. Виж в Мумбай не са евтини. А в Дака 2015 година бяха средна цена по-висока от София. Но не съм гледал как са в момента. Освен това в Сф има много евтини жилища. По под 100К€ може би има хиляди жилища по 70-80 кв. м.
При 200лв средна заплата са 60 или 80 заплати.
Сега при 2000 трябва да са 120к ЛЕВА и 160к ЛЕВА ама за 3-ен и 4-ен че измениха броенето на стаите.
Такива цени няма и у ботунец за стара 50-60г панелкаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е как ръст
нали беше започнал спадът
още от 2021Last edited by X_Y; 20.06.2024, 16:33.
- 1 like
Коментар
Коментар