If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ХАХАХА
Яко измама - подвеждаща информация. Системата не е 5kW.
Максималната мощност на инвертора е 5 kW, но на панелите, които реално генерират електрическа енергия, е3 600W (по техни думи, която също не е вярна, защото това е пиковата мощност 3 600Wp, a тя е по-голяма от реално генериращата мощност). Реалната мощност на системата е около 3 200-3 300W.
Ше отидат друг път. Uber е над 100 млрд компания, Редис я има 2млрд, я не. Различни светове са. Освен това напускането на такава компания е голям червен флаг. То беше ясно, че ше стане оше миналата година , когато дебелата финансова министърка почна да разправя , че курса на борда трябва да се преизчисли и искаше нов данък в средата на годината. Това какъв бизнес климат е ? Какви прогнози и планове можеш да направиш ? Миналата година като се изнесох ми пожелавахте на добър път и да не мрънкам, че шом Uber и SAP стоят всичко е точно. Сега се оказа , че са просто по тромави. За който не знае , Uber почнаха с разширението на офиса в Амстердам оше в средата на миналата година ...
Отделно , че трябва да Ви стане ясно , че Западните компани идваха въпреки лошата бизнес среда и корупцията, защото беше евтино, ма вече не работи и евтиното та или ше трябва малко корекции , и тоя път просто евтинко няма да свърши работа а ше трябва да се пипа законодателството за да се намали корупцията, или ... ей го Терминал 2 а скоро и Терминал 3
Всички неуспели гастари искрено желаят всякакви катастрофи в Родината. Надяват се че така техният провал ще си личи по-малко. ЯДЕЦ! Българската икономика расте, емиграцията затихна, даже се обърна, заплатите скачат, имотите също.
ХАХАХА
Максималната мощност на инвертора е 5 kW, но на панелите, които реално генерират електрическа енергия, е3 600W (по техни думи, която също не е вярна, защото това е пиковата мощност 3 600Wp, a тя е по-голяма от реално генериращата мощност). Реалната мощност на системата е около 3 200-3 300W.
Бегай от теа........
Къде са най-изгодните соларки?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
от убер ще идат в редис
и евтини наеми пак не се очертават, дори в далечна перспектива
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
А бе ще клекнете бе като постоите още малко гладни.
Забравихте къде бяхте преди 7г. Предлагаш на високи цени ще се научиш че и качеството трябва да е високо иначе отиваш в кофата.
Ше отидат друг път. Uber е над 100 млрд компания, Редис я има 2млрд, я не. Различни светове са. Освен това напускането на такава компания е голям червен флаг. То беше ясно, че ше стане оше миналата година , когато дебелата финансова министърка почна да разправя , че курса на борда трябва да се преизчисли и искаше нов данък в средата на годината. Това какъв бизнес климат е ? Какви прогнози и планове можеш да направиш ? Миналата година като се изнесох ми пожелавахте на добър път и да не мрънкам, че шом Uber и SAP стоят всичко е точно. Сега се оказа , че са просто по тромави. За който не знае , Uber почнаха с разширението на офиса в Амстердам оше в средата на миналата година ...
Отделно , че трябва да Ви стане ясно , че Западните компани идваха въпреки лошата бизнес среда и корупцията, защото беше евтино, ма вече не работи и евтиното та или ше трябва малко корекции , и тоя път просто евтинко няма да свърши работа а ше трябва да се пипа законодателството за да се намали корупцията, или ... ей го Терминал 2 а скоро и Терминал 3
ХАХАХА
Бегай от теа........
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Между другото , тук има само няколко производители на батерии и са в блок, не така насипни. Тия да не справят тяхна система и да събират части оттук-отттам? Може в Европа да е нормално, тук не съм виждал така на отделни батерии освен ако някой не си прави системата сам и търси ниска цена.
Колега, ще вземеш да разбиеш мита, че в Щатите се работило много
Между другото , тук има само няколко производители на батерии и са в блок, не така насипни. Тия да не справят тяхна система и да събират части оттук-отттам? Може в Европа да е нормално, тук не съм виждал така на отделни батерии освен ако някой не си прави системата сам и търси ниска цена.
Kъм фeвpyapи ocигypeнитe лицa в бългapcĸoтo дpyжecтвo ca 84 - нaмaлявaщa бpoйĸa cпpямo cpeдaтa нa минaлaтa гoдинa, нo вce пaĸ c мeждy 20 и 30 чoвeĸa пoвeчe в cpaвнeниe c пpeдĸpизиcнaтa 2019 г.
Абе, не съм запознат в детайли с условията в Uber, ма не е непременно лошо , че се махат. Може да се окаже , че хората ще почнат дистанционно за друг офис. Лош сигнал е обаче.
Тук сега има едни, които загряват вода освен , че са слънчеви панели. Не помня името. Топлата вода се ползва , но и да не я ползваш, действа като охлаждане и държи соларните панели в по-добър температурен режим. Иначе се нагряват и спада КПД-то.
5квт изглежда малка мощност. Особено ако смяташ да ползваш климатици и ел кола.
p.S. За общината в БГ естествено не знам, Тук се иска..
Коментар