IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тези двамата, които цитираш, толкова са брокери, колкото аз съм трамвай. И двамата са закупили такива недвижими активи, които ти за дългия си емигратски живот не си и бил помислил. Обзалагам се с теб на скромните емигрантски 1000$. Навит ли си?

Много интересна първа асоциация !?! Поради що тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Трудно ми е да ги следя вече .. много често почнаха да си сменят никовете и спряха да казват кой, кой е. едно време като им плащаха на пост почваха с "левчо съм", "вълчо съм" , сега спряха ли да им плащат или може би почнаха да работят от офисите и ги наблюдават та не е необходимо да пишат кой кой е , ма стана объркващо
      Тези двамата, които цитираш, толкова са брокери, колкото аз съм трамвай. И двамата са закупили такива недвижими активи, които ти за дългия си емигратски живот не си и бил помислил. Обзалагам се с теб на скромните емигрантски 1000$. Навит ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ее, не внимаваш, смесваш сюжетните линии!

- 20k год. заплатка си беше объркан, но благ събеседник...
        - 6000 е слаботоковия /лед-осветлението/,
        - а миналия(и незавърналия се)иван е шуменския /леко озлобен/ наследник на как беше оня двоен юзер .. нещо с лайт-дрън-дрън?
        Трудно ми е да ги следя вече .. много често почнаха да си сменят никовете и спряха да казват кой, кой е. едно време като им плащаха на пост почваха с "левчо съм", "вълчо съм" , сега спряха ли да им плащат или може би почнаха да работят от офисите и ги наблюдават та не е необходимо да пишат кой кой е , ма стана объркващо

Коментар

Требваше с това да почнеш бе човек. Ше взимаш ли някой от другите брокери за пътешествието из Русия ? Само да те светна че Владивосток е малко далече от Америка, с плуване няма да стане. Ако мислиш да минаваш отгоре през Аляска и там е далече а е и бахар ... абе питай оня географа от Редута, той ш'та светне. V8 със сигурност може да наемеш ако те пуснат да влезнеш в страната. Засега на българите им искат визи па ако ще и 100к на месец да изкарват (на другите не искат ма на нас да, щот сме специални) .... ъъъъ пак въпрос, който да обсъдиш с географа. Струва ми се , че ако се опитваш да минаваш през Америка тръгвайки от Владивосток, ше трябва да следваш посока Запад-Изток. Ако пробваш Изток-Запад все в океана ше стоиш и ако си настоятелен ( както си тук с обясненията за наемите) на 3-4 опит ше глътнеш вода. Честно казано съм по-склонен да приема, че можеш да влезнеш през ЛА и да прекосиш САЩ в посока Изток-Запад отколкото да ти се вържа на тия врели-некипели за наемите.
          Ако толкова не се усещаш за причината, не се учудвам, че си емигрирал в САЩ и то още по тошово време! Човекът просто го е страх да пътува със самолет, особено с в последно време компрометиран Бойнг. Трябва много да се чете, дори да не си географ. Голямият прелом ще дойде, когато света разбере и, че оръжията на каубоите всички разберат, колко са калпави. А, най-големият провал на благоденстваща Америка ще се случи, когато всеки нормален образован човек от третия свят, се усети, че хегемонията на гущера е куха китара. Вече и в Нова Каледония хората се осъзнават...днешните бунтове са показателни. Защо ви гонят и от Африка???

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мани ги тез. Я кажи как е времето там, че тука ни измръзнаха задниците. От 1 месец не е спряло да вали, не сме спирали отоплението. Тази сутрин във Вн е било 1 градус, баси. Направо почвам да съжалявам, че изсипах (и продължавам) толкоз мангизи за новото ми жилище... За тия пари щях да си взема нещо по-хубаво на някъде на топло.
            Вчера като пусна тия неша за Турция мислех да ти кажа да видиш Хаваи ... За местоживеене зависи с какво се занимаваш, ма имай предвид че където е по-топло в Европа , през лятото не се живее изключвам Тенерифе и Азорските ма те малко не са в Европа. Виж Санта Моника

Ма е далече, може да срещнеш Бонвиана като пристигне от Владивосток

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
              Може би след като пропътувам с влак по БАМ маршрута Москва-Владивосток ще си наема автомобил V8 и ще премина през Америка посока Изток-Запад от окена до океан.
              Требваше с това да почнеш бе човек. Ше взимаш ли някой от другите брокери за пътешествието из Русия ? Само да те светна че Владивосток е малко далече от Америка, с плуване няма да стане. Ако мислиш да минаваш отгоре през Аляска и там е далече а е и бахар ... абе питай оня географа от Редута, той ш'та светне. V8 със сигурност може да наемеш ако те пуснат да влезнеш в страната. Засега на българите им искат визи па ако ще и 100к на месец да изкарват (на другите не искат ма на нас да, щот сме специални) .... ъъъъ пак въпрос, който да обсъдиш с географа. Струва ми се , че ако се опитваш да минаваш през Америка тръгвайки от Владивосток, ше трябва да следваш посока Запад-Изток. Ако пробваш Изток-Запад все в океана ше стоиш и ако си настоятелен ( както си тук с обясненията за наемите) на 3-4 опит ше глътнеш вода. Честно казано съм по-склонен да приема, че можеш да влезнеш през ЛА и да прекосиш САЩ в посока Изток-Запад отколкото да ти се вържа на тия врели-некипели за наемите.

Коментар

• Абе, много научни анализи на перона, но имотите неумолимо си поскъпват...

ПП И заплатите български си растат и продължават да дестабилизират дългогодишни гастари, дали избора им да си съсипят здравето, нервите и семействата, наистина ли си било заслужавало. Това сондиране и проучване, до момента е от единични заблудени несигурни потребители , но към 2030г. вече ще регистрираме стотици хиляди...
                Last edited by Bailor; 16.05.2024, 21:55.

Коментар

А, този със заплатката 20к ли беше? Не беше ли 2к ? После стана 6000 сега е Minaiivan , по стил си приличат, не знам дали са един и същ брокер
                  Мани ги тез. Я кажи как е времето там, че тука ни измръзнаха задниците. От 1 месец не е спряло да вали, не сме спирали отоплението. Тази сутрин във Вн е било 1 градус, баси. Направо почвам да съжалявам, че изсипах (и продължавам) толкоз мангизи за новото ми жилище... За тия пари щях да си взема нещо по-хубаво на някъде на топло.
                  Last edited by X_Y; 16.05.2024, 21:52.

Коментар

А, този със заплатката 20к ли беше? Не беше ли 2к ? После стана 6000 сега е Minaiivan , по стил си приличат, не знам дали са един и същ брокер
                    Ее, не внимаваш, смесваш сюжетните линии!

- 20k год. заплатка си беше объркан, но благ събеседник...
                    - 6000 е слаботоковия /лед-осветлението/,
                    - а миналия(и незавърналия се)иван е шуменския /леко озлобен/ наследник на как беше оня двоен юзер .. нещо с лайт-дрън-дрън?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако няма такива табелки, начи не са истински ганьовци:
                      Това е най-краткото описание на Софийската действителност, събрано на А4

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Мисля, че е друг герой. Първо ника му беше 20к_заплата, а после се прекръсти на Bcon или нещо подобно. Скоро не е писал.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Не ти противореча на мирогледа. Може да си 100% прав за САЩ.
                          Там още не съм бил макар, че съм бил в над 30 държави. Може би след като пропътувам с влак по БАМ маршрута Москва-Владивосток ще си наема автомобил V8 и ще премина през Америка посока Изток-Запад от окена до океан.

В Америка или сте мърлячи или кухните са ви афиф, ако ги сменяте на 10 години.
                          За застраховка живот изобщо няма да коментирам.
                          Който купува кеш това не го брига. Измейкярите с ипотеките няма да ги коментирам, но и там тази застраховка е жълти стотинки.
                          Направо ти се чудя, защо пишеш в този форум, много си далеч от нещата.
                          Мога да снимам нот. актове и договори за наем, от които се вижда как един наемател в продължение на 11 год е платил на 80-85% апарта, но защо да го правя?
                          Гордея се с платените си данъци и осигуровки, които съм обявил с декл. по чл. 50.
                          В Бг отдавна е на мода парите да са ти чисти, и да не трепетиш ако платиш 200000Е по банков път за един апарт.

Май като цяло само краварире се притесняват и перът пари.
                          Ами като ше почваме с обидите за кравари и мърлячи... ти брат на Иванчо93 ли си или си съшия брокер ?

Кухни се сменят защото стават "dated", остаряват изглеждат стари. Плотовете преди 30 години са били от плочки, преди 15 от мрамор, сега от материали, който не оставят петна ако разлееш примерно вино отгоре. Печките преди години са били с други размери, да не говорим, че вече е стандарт да се контролират с термометри и т.н. ( не говоря за новите с апп, само за тези дето спират като се стигне необходимата температура на печеното ) Променят се и изискванията, ако си живееш в къшата прави каквото щеш, но ако я даваш под наем трябва да има датчици за пожар и CO2, система срешу пожар, отоплението трябва да се преработи да отговаря на нормите, хладилника и пералнята трябва да са енергоспестяващи ... Вероятно някои от тия неща не са валидни за България , ма има и валидни, просто обзавеждането старее , износват се а идват и нови технологии. Затова те питах , може ли да даваш под наем апартамент с Перла 04, ма не се усещаш

Коментар

За Иванчо ли става дума , дето даваше под наем за 2000 евро апартамент с мебели Виденов за 500 лева ? Бонвиана доколкото разбирам говори за 40к лева заплата или половин милио годишно.
                            Мисля, че е друг герой. Първо ника му беше 20к_заплата, а после се прекръсти на Bcon или нещо подобно. Скоро не е писал.

Коментар

Като почнах да тропам и се показаха няколко баби. От тях не се очаква да слизат късат трева, ма толкова ли не им клика един-два пъти през пролетта да полеят с разтвор с оцет между плочките, нямаше да се стигне до тия коренища а те и без това няма какво да правят. Една попита да не се е спукала тръба .. к'ви 3.5к на квадрат бе? за какво ? За селянията и 20 годишните таралясници паркирани пред блока ли ? Тук като търсехме къща, брокера ни каза да обиколим улиците в района и да гледаме какви коли са паркирани и как са подържани местата пред къщите. Аре трошките трябват кинти за да се сменят , ма да махнеш тревата ... баси , ми после трябва да сменяш плочки и бордюри бе
                              Ако няма такива табелки, начи не са истински ганьовци:

Коментар

В България не знам дали ше е баш 500 евро на месец, ма почвам да се съмнявам , не само че отдаваш а дали имаш апартамент. На тия пущини по някое време почват да им текат покривите , да им се сменят дограми, тръби, да им се задръства дренажа и да трябва да се чисти, въобше да не говоря , че на жилише под наем кухня се сменя на 10 години, в банята мивки, вана, тоалетна чиния .. това онова, човек може и да не е гнуслив и да си кара с мухлясалия силикон по уплътненията , ма като дойде някой ше иска да си е беличък. Я да те питам, колко годишни може да са максимално миялната , пералнята и сушилнята ? Може ли да го дадеш с Перла 4 ?На колко време сменяш дивани, маси ... ?Въобше не стигам до данъци бе човек. Беше казал , че някакъв почти ти изплатил апартамента за 10 години шото плащал по висок наем от вноската ( което по света е нормално де) Ма нешо не виждам как ше се случи това при тоя подход. Ми на теб моргиджа на 200к за 30 години при 3% лихва ше ти е 800 евро бе човек ( без да смятам самоучастие, но и без застраховки живот и имушество и такси). Ако не можеш да си покриеш потенциалния моргидж си е пране на пари.

Направи една сметка колко би връшала автомивка на самообслужване в някой от кварталите без асфалт в София. Даже не ти трябват и 200к за такова нешо. Подобно би било и пералня с автомати около студенстките обшежития в студентски град .
                                Не ти противореча на мирогледа. Може да си 100% прав за САЩ.
                                Там още не съм бил макар, че съм бил в над 30 държави. Може би след като пропътувам с влак по БАМ маршрута Москва-Владивосток ще си наема автомобил V8 и ще премина през Америка посока Изток-Запад от окена до океан.

В Америка или сте мърлячи или кухните са ви афиф, ако ги сменяте на 10 години.
                                За застраховка живот изобщо няма да коментирам.
                                Който купува кеш това не го брига. Измейкярите с ипотеките няма да ги коментирам, но и там тази застраховка е жълти стотинки.
                                Направо ти се чудя, защо пишеш в този форум, много си далеч от нещата.
                                Мога да снимам нот. актове и договори за наем, от които се вижда как един наемател в продължение на 11 год е платил на 80-85% апарта, но защо да го правя?
                                Гордея се с платените си данъци и осигуровки, които съм обявил с декл. по чл. 50.
                                В Бг отдавна е на мода парите да са ти чисти, и да не трепетиш ако платиш 200000Е по банков път за един апарт.

Май като цяло само краварире се притесняват и перът пари.

Коментар

Working...
                                X