Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Този дворец не е ли една стара, каменна сграда на първа линия, на път за двореца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вилата е хубава, но е скъпа.
Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.
Може да я купи богат чужденец.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение500м2 за 55К Продава ПАРЦЕЛ в област Добрич, гр. Балчик - 495 кв.м / 54500 EUR :: imot.bg Обява
джонка, ела в махалата. Ще ти уредя една хубава сглобяема къща за този парцел и с Левчо ще те направим човек. (нема да те бия много, обещавам)
алтернативата е: Продава ВИЛА в област Добрич, гр. Балчик - 320 кв.м / 380000 EUR :: imot.bg Обява
Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.
Може да я купи богат чужденец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мерси за предложенията. Когато задраскат по една нула от цените, ми се обади пак.
- 1 like
Коментар
-
Правителството в Китай планира да купи милиони непродадени жилища - Investor.bg
Леле, дано не го направят тоя номер и тук, че ше стане страшно в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение500м2 за 55К Продава ПАРЦЕЛ в област Добрич, гр. Балчик - 495 кв.м / 54500 EUR :: imot.bg Обява
джонка, ела в махалата. Ще ти уредя една хубава сглобяема къща за този парцел и с Левчо ще те направим човек.
алтернативата е: Продава ВИЛА в област Добрич, гр. Балчик - 320 кв.м / 380000 EUR :: imot.bg Обява
- 1 like
Коментар
-
500м2 за 55К Продава ПАРЦЕЛ в област Добрич, гр. Балчик - 495 кв.м / 54500 EUR :: imot.bg Обява
джонка, ела в махалата. Ще ти уредя една хубава сглобяема къща за този парцел и с Левчо ще те направим човек. (нема да те бия много, обещавам)
алтернативата е: Продава ВИЛА в област Добрич, гр. Балчик - 320 кв.м / 380000 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by два_таралежа; 17.05.2024, 10:33.
- 1 like
Коментар
-
Днес съм в настроение и реших да зарадвам понижителите.
Имотен бум с първи сигнали за рецесия (capital.bg)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MinaiivanКажи честно, наистина ли работиш в хамерика? Седиш си там, работиш си и през цялота време си тука? Нямаш ли семейство, жена, хобита, пътувания, книги, филми?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Koя застраховка е стотинки бре?Един приятел с жена си теглиха кредит 300К лв и застраховката живот му е по 1800 лв на година за всеки от двамата.Вие сте финансово неграмотни инвститори
Абе ти се чудиш за застраховката, аз се чудя к'ви са тия инвеститори, дето презират кредитите и за тях , който използва кредит е "измейкяр". Верно неграмотна история. Освен застраховка живот има и застраховка за самия имот. За апартаменти може би не е толкова наложително като за къща, ма де да знамLast edited by segato; 17.05.2024, 05:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не ти противореча на мирогледа. Може да си 100% прав за САЩ.
Там още не съм бил макар, че съм бил в над 30 държави. Може би след като пропътувам с влак по БАМ маршрута Москва-Владивосток ще си наема автомобил V8 и ще премина през Америка посока Изток-Запад от окена до океан.
В Америка или сте мърлячи или кухните са ви афиф, ако ги сменяте на 10 години.
За застраховка живот изобщо няма да коментирам.
Който купува кеш това не го брига. Измейкярите с ипотеките няма да ги коментирам, но и там тази застраховка е жълти стотинки.
Направо ти се чудя, защо пишеш в този форум, много си далеч от нещата.
Мога да снимам нот. актове и договори за наем, от които се вижда как един наемател в продължение на 11 год е платил на 80-85% апарта, но защо да го правя?
Гордея се с платените си данъци и осигуровки, които съм обявил с декл. по чл. 50.
В Бг отдавна е на мода парите да са ти чисти, и да не трепетиш ако платиш 200000Е по банков път за един апарт.
Май като цяло само краварире се притесняват и перът пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Форума за набутани с кредити е от 96425 бр. А лаладжиите който стоят и говорят небивалици са около максимум 10 бръмбара. Всички ги виждате и оценявате в умствен капацитет на колко са равни. Чудоооооо! Бай Ганьо инвеститор ! Хахахаха. Лордове,Таралежи и тем подобни с мнение на борсови анализатори. Затваряте форума. То обиди и подигравки от първи клас ,а се мислите за мъдреци? Живи селски цървули с комплекси за малоценност и изкривено мислене.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Довърших го, в момента го обзавеждам. Тия повече ми приличат на келнери в Албена.
Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
Коментар
Коментар