Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BailorГермански семейства: защо се преместихме в България
https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.Толкова има и някакво имагинерно поскъпване.
Имотите се "качват" само по офертни,без да има сделки и то с темп, доста изостващ от инфлацията.
Реален ръст НЯМА,опитват да догонят инфлацията,но са доста назад.
И това е когато сме БАШ на върха и десетки хиляди м2 в нови обори ще бъдат пуснати тази година на тезгяха.
Ами след краша?
Даже някои купиха точно на ФЕД пивота и президенските избори,какво повече да говоримLast edited by mibova; 13.07.2024, 09:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levDear....
thanks for your message and kindness.
We have already downloaded the document with the instructions for checking -in. Everything clear.
So we will wait for your news next Sunday night about the possible early check-in. Just another thing, could you recommend us some authentic traditional Bulgarian restaurants in Sofia, not the ones for tourists?
Thank you!,
John Paterson
Колега Бетърчо, на вниманието и на Сегато!
Виждате ли клиента който идва следващата седмица и наема апарта за 7 нощувки кво пише? Обръща се към мен, разбираш ли защо и аз, и хората които управляват имота имат достъп за отговор, насоки, може да е свързано с детайл по имота който няма как управляващите го да го знаят. Нито пък аз имам време да следя десетки въпроси и да пиша. Акаунта е мой обаче. Така се прави. В случая американеца пита за ресторант в София с традиционна българска кухня, но нещо специално, не просто за гащник турист.
Last edited by segato; 13.07.2024, 08:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorГермански семейства: защо се преместихме в България
https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
По едно време в България се местеха англичани. Какво стана с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Добре е, но след приемане на еврото, ще стане още по-добре.
Сега говорят че ше вкараме еврото 2026 , ма отсега мога да хвана бас че ше е поне 2027-маLast edited by X_Y; 12.07.2024, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЧудя се теб какво те бърка повишението или понижението на имотите. Доколкото знам имаш бунгало или фургон в някакво село и разбирам че се радваш че има къде да спиш, ма за какво следиш цените на имотите ?Last edited by X_Y; 12.07.2024, 20:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеУмолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...evroto-2183099
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
основният фактор за пазара в София си остава икономиката и лихвите по кредитите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Брокерите са наемни работници да разбишкват кошера от време на време. Политиците определят цените на имотите. Като си изперат кнтите ше се нормализират нещата.Ама докато стане София може да мине и Париж и Ню Йорк по цени)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСпад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg
Умолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Спад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg
Умолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.
- 1 like
Коментар
Коментар