If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля, не занимавайте бетъра с вашите битовизми и дребнотемия. Човека е сър и цяло лято е по островите, вие бургаския плаж. Не се научихте на гъзария и тва е.
Ти си знаеш как ти е добре, аз лично апартамент на партер не го разбирам. За 300к евро все си мисля че може да се намери някоя къща с двор в селата около София, които вече ги водят квартали на София
Еми не, не може да се намери такава къща. Освен ако не е за изтриване или на черен път
+10
Току що се чух и с жена ми по тела. Минала е днес сделката в Лазур - Бургас. Има два комплекта ключове вече и са на плажа с дъщеря ми. . И аз утре съм до моя имот в Албена да го навестя и да монтирам голям хладилник че ще трябва за гостите.
Ракива неща, Морски. . Това е живота, просто ми е кеф как ти и някои хора смело действат и купуват. Удоволствието дори малко по-късно се озъзнава и е пълно. Чувстваш чв правиш нещо, парата е за това. Честито още веднъж! Да го ползвате с кеф!
Болезнено прав си. Просто или трябва да мине време и да се сблъскаш с реалността или цял живот си оставаш маргинал, лаещ по купуващите и по капиталовия свят, в който живеем. На мен също не ми е много забавно, че трябва да купувам жилище, което с чисти годишни мои заплати мога да изплатя за 6 години, а баща ми преди 20 години да е купил такова, което да изплати за 2, но това е положението. Иначе седим и гледаме как другите купуват, нашите левчета спестени се обезценяват и накрая казваме на децата и внуците си “в кофти време се родихме”.
Ти си знаеш как ти е добре, аз лично апартамент на партер не го разбирам. За 300к евро все си мисля че може да се намери някоя къща с двор в селата около София, които вече ги водят квартали на София
+10
Току що се чух и с жена ми по тела. Минала е днес сделката в Лазур - Бургас. Има два комплекта ключове вече и са на плажа с дъщеря ми. . И аз утре съм до моя имот в Албена да го навестя и да монтирам голям хладилник че ще трябва за гостите.
Ракива неща, Морски. . Това е живота, просто ми е кеф как ти и някои хора смело действат и купуват. Удоволствието дори малко по-късно се озъзнава и е пълно. Чувстваш чв правиш нещо, парата е за това. Честито още веднъж! Да го ползвате с кеф!
Знаем ги тези неща, същото важи и за последните етажи. Ама заровете са хвърлени и вече каквото сабя покаже. За първи път ще живея на партер, но смятам, че ще ми хареса. Строителя ако си е оставил ръцете, може да страда дори и човек с апартамент на средния етаж.
Честито за покупката.
Още 100к за довършителни, поне 1 година ядове с майстори и мебелисти и ще си готов.
Съветвам те да изринеш всичко до тухла и да си направиш наново инсталацията и ВиК-то, всички шпакловки и замазки, даже виж и дограмата, от-до.. Не се доверявай на строителя за нищо. Слагат най-големите боклуци като материал и са абсолютни некадърници, един читав майстор няма вече в БГ.
Дано си късметлия и да не плачеш с това ново строителство...Аз лично за нищо на света не бих взел ново...но лични предпочитания.
В момента плажовете са много по-пълни от предната година, защото времето е доста по-хубаво това лято. Тази година Слънчев бряг за първи път влезе в топ 100 на световните плажове, а това никога не се е случвало за български плаж. Милионите хора, които са го посетили са оценили услугите, които се предлагат тук, както и невероятните природни дадености.
Болезнено прав си. Просто или трябва да мине време и да се сблъскаш с реалността или цял живот си оставаш маргинал, лаещ по купуващите и по капиталовия свят, в който живеем. На мен също не ми е много забавно, че трябва да купувам жилище, което с чисти годишни мои заплати мога да изплатя за 6 години, а баща ми преди 20 години да е купил такова, което да изплати за 2, но това е положението. Иначе седим и гледаме как другите купуват, нашите левчета спестени се обезценяват и накрая казваме на децата и внуците си “в кофти време се родихме”.
Сами виждате какви кинти се дават за имоти който е готов и купува, и иска качество. И как си представяте тези имоти утре да са наполовина цена за продажба. Просто мислим логично.
Вземаш на акт 14 в некой квартал и си го довършваш, това е опцията за масите. И се надяваш да имаш и акт 16. Това може да позволи цените да са по-тънки. Качеството на сградата също няма гаранция какво е.
всякакви случаи има
морският е висококвалифициран и има други имоти
има хора обаче, които купват имот след имот с ипотека (тип бг версия на Киосаки) - те са рискови
отделно е, че пазарът е среща на купувачи и продавачи, а при сговнени условия, когато няма достатъчно купувачи ..пазарът търси равновесие с по-ниски цени.. и обратното съответно.
В момента има доста добра 'подкрепа' от страна на банките с добри условия по кредитите. Как би се развил пазара ако тази подкрепа е по-слаба (разбирай по-високи лихви и по-големи изисквания от страна на банките)
Сами виждате какви кинти се дават за имоти който е готов и купува, и иска качество. И как си представяте тези имоти утре да са наполовина цена за продажба. Просто мислим логично.
Вземаш на акт 14 в некой квартал и си го довършваш, това е опцията за масите. И се надяваш да имаш и акт 16. Това може да позволи цените да са по-тънки. Качеството на сградата също няма гаранция какво е.
Най-добре ако успее тайно да смени валутата в договора на крони или форинти, ще му излезе най-тънко 300 к HUF а строителя да му яде HUQ - по курса на БНБ.
Коментар