If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да влезем заедно в банката , аз като клиент, а ти , като гост, ще те представя, като недоверчив мой интимен приятел, предвид новите евроатлантически ценности, вярвам, че ще те допуснат в банката с разбиране...
Добре, утре имам две неща да свърша на бул. Шипченски проход и после, ако искаш да се срещнем срещу бившето кино Аура в клона на банката, който се оказва, че лъже, да черпи, навитак ли си?
само първоначалната
след това по твое желание
и по мои спомени
Доста си неграмотен.Какво значи първоначално.Застраховката е за целия срок на кредита върху оставащата главница.Ако е ипотечен може и да минеш метър ама за поребителски не става защото няма обезпечение
Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...
Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
мани, че ме е яд за лордчето
казах му да не плащаа излишно ..а той
вместо да ги похарчи за удоволствия на бургас, той ще ги дава на алчни застрахователи
мани, че ме е яд за лордчето
казах му да не плащаа излишно ..а той
вместо да ги похарчи за удоволствия на бургас, той ще ги дава на алчни застрахователи
Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката
Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...
Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
Коментар