Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Студентски град си беше приличен квартал преди да го презастроят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеУбеден съм , че нямаш комплекси като на ондзи да показваш кой си и какъв си и да се опитваш да демонстрираш материално превъзходство... Що киснеш в темата ?
Другото коевто Ви казах е, че след Ковид печатането, тия къши , които сега са по 1.5 млн бяха стигнали 2 млн , че и отгоре, Беше си балон. Всички го разбираха и се знаеше , че ше паднат. Имаше хора с пари за пране и такива които кешираха къшите си. Всеки си е направил сметката. Третото е че къша от 1.5 млн се отдава под наем за $6500-$7000 т.е съотношението годишен наем - цена е под 20. В България апартамент 400к се отдава за под 1000 евро и год наем - цена е над 35. Тия неща за съотношенията доход/цена и год.наем/цена са маркери за набалончване , та продължавайте да си чешете езиците как се вдигали доходите и да видим кога и как ше се стигне до нормални нива. Тук е заровено кучето нали ? Трепери ти под лъжичата че утре ще се събудиш и ше си "загубил" едни пари. Ако апартаментите ( ако имаш такива ) са ти за живеене, не виждам какво те притеснява.Last edited by segato; 31.05.2024, 01:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони , дохода явно сериозно ти се е увеличил. Поздравления. И тези цифри са много далеч от понятието за среден такъв не за Българин , а и за всеки Немец. Нали нема да ме караш да търся статистиката за доходите в Германия като онзи скараният с цифрите ? Ясно е че това са цифри в първият процент, а вероятно и промил за Германия. Това НЕ Е средно.
Радвам се за теб , наистина без ирония и сарказъм , че имаш такива доходи и живееш на място каквото харесваш .
Едно само не разбирам защо киснеш в БГ имотен форум населен според теб от ''брокери'' още повече, че не харесваш България по редица добри за теб причини ?
Нали разбираш, че нещата, които не харесваш дори при желание / а то е много малко/ няма да се променят дори и десетилетия да минат ? Т.е. няма бъдеще за теб у нас освен с огромни компромиси от твоя страна . Защо си го причиняваш ?
И приказки от рода как бякой си щял да спасиш са несериозни защото никой не можеш не само че форума е ограничен от посещения , но и голяма част от хората които ти мислиш да спасиш нямат възможност за твоето бъдеще навън...пирамидата за гастерите е безмилостна.
Убеден съм , че нямаш комплекси като на ондзи да показваш кой си и какъв си и да се опитваш да демонстрираш материално превъзходство... Що киснеш в темата ?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, аз там живях до 2011
чудим се с евго от къде тоя успех със студентките
а то каква била работатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Под наем съм в ето този район, няма го точното място на мапса а и нямаше да ти го покажа. Етаж от къща+гараж, наем 2300 Евро.
https://www.google.com/maps/@47.7156...5410&entry=ttu
Дохода по-добре да не ти го казвам, шестцифрен е (все още), като първата цифра е по-голяма от 6. Естествено, преди да ме ощавят с 45% данък. И изобщо не се смятам за някакъв супер успешен българин, може би малко над средното.
Радвам се за теб , наистина без ирония и сарказъм , че имаш такива доходи и живееш на място каквото харесваш .
Едно само не разбирам защо киснеш в БГ имотен форум населен според теб от ''брокери'' още повече, че не харесваш България по редица добри за теб причини ?
Нали разбираш, че нещата, които не харесваш дори при желание / а то е много малко/ няма да се променят дори и десетилетия да минат ? Т.е. няма бъдеще за теб у нас освен с огромни компромиси от твоя страна . Защо си го причиняваш ?
И приказки от рода как някой си щял да спасиш са несериозни защото никой не можеш не само че форума е ограничен от посещения , но и голяма част от хората които ти мислиш да спасиш нямат възможност за твоето бъдеще навън...пирамидата за гастерите е безмилостна.
Убеден съм , че нямаш комплекси като на ондзи да показваш кой си и какъв си и да се опитваш да демонстрираш материално превъзходство... Що киснеш в темата ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 00:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Студентски град си беше приличен квартал преди да го презастроят.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А , значи изглежда е Малинова долина. Някой яко се е потрудил да я намери тази улица. Не изглежда да е толкова зле по прицип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Я пак, че не разбрах откъде точно минава маршрута до станция, предполага се ИЕЦ...?!?
Ако е през ливадето и по баира най-близкия е на 400 м.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе той си мисли, че България е над всичко, само защото 1% от населението били IT-та с доходи по няколко хиляди над средното и можели да изплащат ипотечка на безумно надценен имот. Изобщо не знае какви възможности за развитие има кадърен човек, живеещ извън БГ.
Въпросът е че форумният Щатец непрекъснато преувеличава с пъти реалностите , които и без това в материален план са достатъчно добри и нема нужда да го прави.
А за мен разбира се че България е над всичко - тук имам всичко от което имам нужда - достатъчно доходи да си покрия скромните разходи / а те са такива/ , работя за удоволствие от много години, имам жилища за близките ми, жена ми работи каквото иска и тя за удоволствие , децата са ми хепи и са в относително добра среда , близо до роднините..... Какво ще спечеля ако съм в чужбина в повече ? Кеш ? Ок сигурно...кариера от много години не гоня и не ми дреме дори мисля да се пенсионирам скоро....А какво бих загубил ? Според мен ужасно много....защото живота е кратък и не трябва да се губи за кеш в случай , че наличният ти е достатъчен.....Ти имаш по твои думи толко колкото 5 живота не моеш изарюиш ..........Що ти е повече ?!
ПП Едно време преди да зема тапията за келнер ми се е случвало поради пуста кариера да съм месеци в командировка / бех тираджия :-)/ никога отново ... дори във Франкфурт не съм ходил от 2-3 години където карах по 2 седмици по кръчми...много са....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.05.2024, 23:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Я пак, че не разбрах откъде точно минава маршрута до станция, предполага се ИЕЦ...?!?
Ако е през ливадето и по баира най-близкия е на 400 м.
Коментар
-
Те на Малинова долина вече и викат Студентски град
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар