Първоначално изпратено от chokolino
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеДалече сме от Барселона и която да е друга развита туристическа дестинация. Дори в най- развития в БГ град- София няма създадени елементарни удобства- няма нормален работещ лифт до Витоша( а дори и старите соц лифтове не работят) Имаше един нормален лунапарк- София ленд- и той не работи вече. При толкова на минерални извори около и в София нямаме голям и хубав балнеоложки център с който да привличаме западните пенсионери по подобие на Чехия и Унгария. За да дойде туристът трябва да има какво да види и какво да прави, а и самата услуга да е на хубаво съотношение цена- качество. А иначе София има огромен потенциал за развитие на целогодишен туризъм с летище, планина до самия град и т н., само трябва нормална организация.....
Коментар
-
Далече сме от Барселона и която да е друга развита туристическа дестинация. Дори в най- развития в БГ град- София няма създадени елементарни удобства- няма нормален работещ лифт до Витоша( а дори и старите соц лифтове не работят) Имаше един нормален лунапарк- София ленд- и той не работи вече. При толкова минерални извори около и в София нямаме голям и хубав балнеоложки център с който да привличаме западните пенсионери по подобие на Чехия и Унгария. За да дойде туристът трябва да има какво да види и какво да прави, а и самата услуга да е на хубаво съотношение цена- качество. А иначе София има огромен потенциал за развитие на целогодишен туризъм с летище, планина до самия град и т н., само трябва нормална организация.....Last edited by mitko2848; 03.08.2024, 21:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
на ибиса за 6 дена със закуска е 260 лири, от ирландия 280€. От БГ е 3 пъти по скъпо. По евтино е да вземеш полет до лондон или Дъблин и оттам да отидеш в ибиса. ЗАЩО?
По същата причина да си купя сешоар или климатик в София ми излиза тройно по-скъпо от цената на същия уред в Мадрид.
Затова и полетите са по-евтини освен че е по-малко разстоянието между Дъблин и Ибиса
Last edited by Selena2024; 03.08.2024, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Не говори за Барселона бе. Не говорете за други държави, след като не сте стъпвали никога там. Ходят до Анталия на две години веднъж и до Одрин на пазара и започват да разсъждават за чужбината. Иди да живееш в Барселона, само данъците си в Испания не можеш да платиш, българомразец.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде е този балнеотуризъм на Златни? Какви пенсионери в България? Че то един масаж е 120 кинта, колкото и в Барселона?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнениеНякой в тази тема строил ли е скоро около София? Да речем в диапазон до 20 км. Колко горе долу му е изчезнало това начинание до ключ? Просто гледам разни апартаменти по 250-300 000 евро в столицата, които са нищо особено, и се чудя кой ги купува. При положение, че според мен може да се вдигне топ къща за тия пари.
П.С само комарниците са 6~7 палки.Last edited by better; 03.08.2024, 18:00.
Коментар
-
Някой в тази тема строил ли е скоро около София? Да речем в диапазон до 20 км. Колко горе долу му е изчезнало това начинание до ключ? Просто гледам разни апартаменти по 250-300 000 евро в столицата, които са нищо особено, и се чудя кой ги купува. При положение, че според мен може да се вдигне топ къща за тия пари.
Коментар
-
Ок, Барца си има проблеми с туристите, но ние не можем да се вмъкнем никъде - скъпо е вече, а богати няма как да привлечем.
Какво може да направи мениджмънта, когато имаш 50 дена сезон и стотина км пренаселени плажове?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Къде в Барселона обаче? Там дето сега гонят туристите и ги пръскат с водни пистолетчета? Нещата се изменят и можем да се вмъкнем, но само при кадърен мениджмънт.
Какво може да направи мениджмънта, когато имаш 50 дена сезон и стотина км пренаселени плажове?Last edited by better; 03.08.2024, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, Селенка, и аз наблюдавам кича и безобразието на хотелиерите. Терма вилидж, където е отседнало семейството ми (аз си спя у дома в къщата, само плажа прекарваме заедно) е кичозно натруфен - некакъв лукс със статуи на лъвове, овце и агнета, ....защо овце не знам. Ол инклузив - идиотско, даваш кинти а дали и колко пъти ще вдеш друга работа...Албена също, това не е Албена от преди нялолко години. Задната линия хотели пък са буренясали вече, а откъм пътя и входовете (изключваме централния вход с бариерите) картината е плачевна. Да, Балчик е красив и с вкус аранжиран цялата прибрежна зона.
Щом имаш кинти Гърция или Турция, ако не ти се пътува, ей тва е мЕстото:
https://www.vayabeachresort.com/bg/vili/
Ако искаш само на плаж - https://thraciancliffs.com/
Малко по-евтин вариант, но е чисто с хубава кухня и приятна музичка:
https://www.facebook.com/seemebeach/
Балчик е от ден на ден циганията става все по-голяма. Мин седмица се отбихме, първото заведение по крайбежата е затворило. На пейките тумби цигани люпят семки и обсъждат малкото туристи - заведенията полупразни.
Коментар
-
Къде е този балнеотуризъм на Златни? Какви пенсионери в България? Че то един масаж е 120 кинта, колкото и в Барселона?
- 1 like
Коментар
-
Има потенциал за зимен/целогодишен балнеотуризъм за западни пенсионери както от край време правят на Златни пясъци. Да не говорим, че западните пенсионери получават специално субсидии за подобни пътувания. Това са пари, които чакат да бъдат дръпнати, но се иска труд и акъл.
Коментар
-
Левчо, писах ти тук на лично ама явно пощата не работи. Благодаря. Просветна ми. Дано и ти си доволен.
Иначе Албена … абе скапа ми се настроението. Ние сме “вода гази жаден ходи …”
Балчик все още се държи и не беше населен с тотални простаци. Някакси е оцелял. Нормални хора видях.
Златните също все още съществуват. Не е каквото беше, но още държат ниво и на панорамния ресторант на 17ти в етаж ни обслужиха адекватно. Хотелът е оцелял цели поне 60 години, което за нашите ширини си е див респект.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар