IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако искаш да се сравняваш с мен,
    ще трябва да гледаме по-дълги периоди

и да поясним за хлияден път
    изкарал е който първо е вкарал а после е продал
    Aз мога да продам на секундата, а ти след 1 година.Моята цена е ясна а ти сметаш по офертна.

Ако не беше бягал от лекциите по финанси в УНСС сега щеше да знаеш какво е акция и има ли тя почва у нас

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Нека се срваня с теб.Колко изкара за 6 месеца?

пп.Кавръка ще черпи маркови напитки ако загуби баса
      ако искаш да се сравняваш с мен,
      ще трябва да гледаме по-дълги периоди

и да поясним за хлияден път
      изкарал е който първо е вкарал а после е продал
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Горкото... то се жалва, че било несправедливо репресирано от държавата, и не можело да ползва данъчна отстъпка, щото му изтряскали 50 лева глоба...

Аааа, добре. Важното че е добре човека. Какви данъци ? Той беше казал че е fellow гастарбайтер някъде на топло. Даже беше сложил някакви палми на аватара за по-убедително. Тия хора толкова лъжат че не могат да си спомнят какво и къде са лъгали
        Last edited by segato; 25.06.2024, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
          Тая тема е малко тип пенсионерски клуб. Има и такива, кто стоят като на пост. Къф беше оня, минаииван ли, сутрин ставаше в 6 часа и стоеше дежурен до 2 след полунощ. Ей, какво стана с този човек бе, загуби се ... дано да е добре.
          Горкото... то се жалва, че било несправедливо репресирано от държавата, и не можело да ползва данъчна отстъпка, щото му изтряскали 50 лева глоба...

Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
          На мен за кирлясала глоба от 50 лв не ми позволиха да ползвам велика отстъпка от 5 % в края на годината докато не я платя. Тоя плаща ако когато и както пожелае. Хеле накрая нап му възбранили някакъв детски лагер в некво село, пак цапцаросан чрез общината. Потрес.Между другото, не знам какво грачат толкова против Симо. Малко луд и много дрогиран е верно, има си ги изкара нещата1:1…
          Last edited by Frosty; 25.06.2024, 22:08.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

щом ти носи радост, сравнявай се с накавръка
            Нека се срваня с теб.Колко изкара за 6 месеца?

пп.Кавръка ще черпи маркови напитки ако загуби баса

Коментар

• Данните на националната статистика показват, че най-чувствителен е ръстът при имотите в морската столица Варна, където на годишна база цените са се увеличили средно с 23,5%.

Специален поздрав за бетърчо, криптокралят на кв. Владиславово. Той твърди, че има спад. Честито

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                Тая тема е малко тип пенсионерски клуб. Сами старци едва кретат, но идват всяка вечер да пият по една ракия и да се похвалят с постиженията на внуците в града. После си отиват в празните къши и чакат следвашия ден та пак да се дотътрят в клуба и пак да се похвалят със съшото, с което са се похвалили вчера. Това им осмисля живота. Бе аз като влезна няколко дни поред и жена ми се цупи че си губя от времето за семейството ( хем аз влизам в работно време). Вие семейства нямате ли уа ? Има и такива, кто стоят като на пост. Къф беше оня, минаииван ли, сутрин ставаше в 6 часа и стоеше дежурен до 2 след полунощ. Ей, какво стана с този човек бе, загуби се ... дано да е добре.
                А иначе, честито на печелившите
                четеш избирателно, колега
                или не вникваш в повечето мнения
                темата е изпълнена с успешни млади гастари, около 40+
                и не по-малко успешни местни инвеститори, в същата възрастова група, с джобен капитал,
                споделящи наследственото панелено жилище с мама, тате и баба
                препоръка е

Коментар

• Тая тема е малко тип пенсионерски клуб. Сами старци едва кретат, но идват всяка вечер да пият по една ракия и да се похвалят с постиженията на внуците в града. После си отиват в празните къши и чакат следвашия ден та пак да се дотътрят в клуба и пак да се похвалят със съшото, с което са се похвалили вчера. Това им осмисля живота. Бе аз като влезна няколко дни поред и жена ми се цупи че си губя от времето за семейството ( хем аз влизам в работно време). Вие семейства нямате ли уа ? Има и такива, кто стоят като на пост. Къф беше оня, минаииван ли, сутрин ставаше в 6 часа и стоеше дежурен до 2 след полунощ. Ей, какво стана с този човек бе, загуби се ... дано да е добре.
                  А иначе, честито на печелившите Капиталовата само нагоре, по ТВ рапортуват за успехите на трудещите се и всичко е рози и крем карамел
                  Last edited by segato; 25.06.2024, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Резултат за полугодието от капиталистическото съревнование

Радев +16,5%

Кавръков +5,5%

щом ти носи радост, сравнявай се с накавръка
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Накавръков няма да се появи скоро в темата ….но поне се е усетил, че няма какво да каже повече, за разлика
                      Резултат за полугодието от капиталистическото съревнование

Радев +16,5%

Кавръков +5,5%

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Наеми се актуализират често. Това не би трябвало да е новина. Естествено наемателите няма да са щастливи, но и това не е новина. Единственото притеснително е, че имате нужда да се похвалите, че сте разстроили някой.Забелязвам го в няколко човека тук, които се причисляват към отбора на успелите. Как Ви накара да се чувствате това, че са мрънкали? Щастлив ?
                        Не е идеята да се разстрои някой, господине. Просто тук е пълно с бедни кибици, които пишат вече десет години, че имотите са кофтори, които нищо не струват, държавата е кочина, хората , които купуват имоти са малоумни и пр. А, и наемите са по триста лева, питай бетърчо ако не вярваш, и то в центъра на Варна, честна пионерска. Човекът вдигнал наема, ония си мрънкат, ама си наляган парцалите, щото по евтино едва ли ще намерят. Какъв е изводът, колега? Май май наемите не са по 400 лева и май се вдигат,м? Ми, нека да сме малоумни тогаз…Като съм бачкал и като съм купувал, никой не ме е питал лесно ми е. А който чака имотния балон от 2015та , да плаща наеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Много злоба, много жлъч.....от поредния гастар, който внушава, че не е такъв, а е финансов фактор с който не може да се мери никой инвеститор тук. Как, обаче досега, бг медиите, не са разбрали и надушили бг вълка от Уолстрийт Асен и цели 10 години не са му взели някое сърцераздирателно интервю при Мондьо например?
                          забавен е асанчо, явно не знае добре езика и има доста време за размишления насаме
                          виж какви макроикономически терории твори
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Мда, днес актуализирах един мой наем със 100Е нагоре.

Мрънкаха, викаха ама то...
                            ама то старият договор сте го подписвали със старите собственици. Договора е изтекъл.
                            Или подписвате анекс към новият или подписвате предизвестието за напускане:-(
                            Подписаха анекса:-)
                            е, 500е си беше малко за 200к е
                            догодина, още 100е отгоре
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Мда, днес актуализирах един мой наем със 100Е нагоре.

Мрънкаха, викаха ама то...
                              ама то старият договор сте го подписвали със старите собственици. Договора е изтекъл.
                              Или подписвате анекс към новият или подписвате предизвестието за напускане:-(
                              Подписаха анекса:-)
                              Наеми се актуализират често. Това не би трябвало да е новина. Естествено наемателите няма да са щастливи, но и това не е новина. Единственото притеснително е, че имате нужда да се похвалите, че сте разстроили някой.Забелязвам го в няколко човека тук, които се причисляват към отбора на успелите. Как Ви накара да се чувствате това, че са мрънкали? Щастлив ?
                              Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и всички разбират от инвестиране в имоти = перфектната схема за строители и спекуланти.
                                и за коментатори в темата и под статии
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X