If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
В България по дефолт. По други държави - не е по дефолт. Няма да те открехвам.
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам как всякакви пунически войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер, нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругът/съпругата е наследник
ПП.Разкажи ни за некой испански бизнесмен дето се е преместил в БГ.Да се посмеем.
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка ветоятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
Аз сериозно съм намислил да се свържа с човека, освен Бетера и danetha трябва да му плаща сериозни обезщетения. Тогава да ги видим, колко сериозни са им портфейлите, ще е много интересно.. сега, Фрости също е в играта. Сигурен съм, че човека много ще се зарадва да получи обезщетения от такива трима мастити инвеститори
Естествено , че изчерпва всичко . Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете.
Причините касаят собственика както го написа. Ти си "гостенин" там, това се опитваме да ти кажем. Но и това е нещо. , и няма лошо, така е навсякъде. Но не знаете какво е да купиш, да инвестираш със собствен труд, това също се опитваме да ви кажем. И не е обида, а факт.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка вероятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
Пак заповядайте! Ако наистина е Ваша къща е грехота да не се възползвате от този изглед.
А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Така е, не ми дреме, все пак не аз "живея" в тия кочинЕ, дет фалихте ден и нощ.
Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.
Какво ти дреме, като ти личи, че не си завършил висше образование и са ти непознати дедуктивния и системния подход, а се осланяш единствено на индуктивния, да, обади се на обявата, ако ти стиска, много кинти ще изкара продавача, ще му го гарантирам, щото аз мога да разбера всички кои сте много лесно.
Така е, не ми дреме, все пак не аз "живея" в тия кочинЕ, дет фалихте ден и нощ.
Ти сиА, като видЕ, ква кочина е при лева, почна да твърдиш, че "онуй" е твоята къща.
Какво ти дреме, като ти личи, че не си завършил висше образование и са ти непознати дедуктивния и системния подход, а се осланяш единствено на индуктивния, да, обади се на обявата, ако ти стиска, много кинти ще изкара продавача, ще му го гарантирам, щото аз мога да разбера всички кои сте много лесно.
Можехте да изгасите и лампите и съвсем нищо да не се вижда. Въпреки всичко, ръждясалия навес, рогозките вместо ограда говорят много. Гледката към залива е хубава и вероятно би станала още по-хубава ако бяхте дали 1000 лева да орежете храстите и да махнете ръждясалите тръби , още 1000 лева да насипете малко пръст върху бетонните трегери и да посадите трева. Ако не сте на ръба, още 1000 лева да махнете рогозките и да засадите жив плет. Ако не са студени зимите, може би малко езерце със соларно фонтанче и златни рибки за още 1000 лева. Много ли Ви се вижда ? Двора Ви сега прилича на двора на онази вила за 67к. Ако бях на Вас нямаше да я постна тази снимка. Като се има предвид , че тази вероятно е най-хубавата и е правена Март-Април, не искам да си мисля как изглежда сега.
По занемарения двор може да се съди, че тва е някаква полусрутена барака. Тук не за 50 лв, за 5 лв не би дошъл никой.
Коментар