Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Смешки от фб :
Цели 6 години Брендо се скита немил-недраг. Чакаше имотите да се сринат. Търпеливо дебнеше точния момент. А той все не идваше. Цените постоянно се качваха. И качваха. И качваха. Накрая Брендо се предаде и реши да влезе в затвора.
хахахахах, няма се отчайвате, понижители))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха голЯмия инвеститУр ве.
Пътува 8 дена с камили (ака железния кон) и си уплътнява изгубеното време с книжле за кифли.
Времето е най-ценния ресурс и това една манекенка кат бях на 25 ме научи
после понеже си вързан или си 'с рейса' може да се натряскваш качествено при това, но само на градския плаждокато разправяш на случайни хора (или във форума) колко цифрен си и как живееш в 'даунтаун'
почвам да завиждам :P
Байлоре не се усещаш хич.Last edited by bertram; 30.06.2024, 12:00.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
По-скоро джин с лимонада...един щрих от днешното ми битие, изкарах тройка по съвременна българска история, разходих се из квартала на Левчо (най-скъпият квартал в България) по ул. Върбица, след това хванах бързия влак за Бургас, от близката ми гара Подуяне. Докато пътувах, прочетох 1/3 от книгата на адмирал Дьониц.
Около 23' 30 си пристигнах в имота в Бургас. Хванах осмина финала м/у Германия и Дания. Да кажа, не е важно колко крупен е кредита, а дали ти лъжеш за ГПР-то нали.що се отнася до крупностите, дебелокори и самодоволни сте с арменеца, ама не сте влагали в имоти...нищо, скоро очаквайте неочакваното...
Пътува 8 дена с камили (ака железния кон) и си уплътнява изгубеното време с книжле за кифли.
Времето е най-ценния ресурс и това една манекенка кат бях на 25 ме научиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе, горе-долу, почти 4 пъти и половина. Все едно до дружбенското езеро при мангалите 40м2, да ми се сравнява в Даун тауна в Бургас, дето по моятa улица само чужди граждани се разхождат...
https://www.imoti.net/bg/sredni-ceni
Коментар
-
А по пазарна оценка апартите ми в Докторска и до ВМА са 5 пъти по-скъпи от 300те кв на сина ти. А панелната гарсониера в Дианабад колко е оценена, 100К € ли? Ми браво, кажи на чакалите кви са цените на гарсониерите от 45 кв.м.
Коментар
-
А по пазарна оценка апартите ми в Докторска и до ВМА са 5 пъти по-скъпи от 300те кв на сина ти. А панелната гарсониера в Дианабад колко е оценена, 100К € ли? Ми браво, кажи на чакалите кви са цените на гарсониерите от 45 кв.м.
Коментар
-
Новата порода чакали на перона се налапа с демо инфо от инвестиции, четат и гледат лесното ама не им стиска щото и сухо немат. Сънуват как със 1000-2000 лв ще се събудят милионери. Я от крипто, я от неко продаден наследствен имот. Но и наследство нямат. Инак не биха виели за ефтинко. То не знаят колко ,,ефтинко" ще стане. Но нали са чакали. Чакат и вият. Но пък всичко с времето си. И аз исках по Виденово време - млад дихател не знам на кой свет съм да купя ама не можах. Едва захлупих с мъка една гарсониера в краен квартал на Плевен тогава. За 5500$.Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:52.
- 1 like
Коментар
-
Абе, доколкото се запознах с твоите интереси в областта на банковите кредити, успя ли да обориш договора ми с ЦКБ, че ГПР-то ми превишава 4,2%,?
Както и защо след като Кавръка си разкъса три ризи, пред централни банки, минаха 38 месеца от общо 60 в които банката не ми вдигна лихвата с 1ст., при междувременно нараснал месечен доход с 1000лв.?Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 05:49.
Коментар
-
Стига бе! Само къщето ми в Оброчище е 3×58 кв.м. РЗП. А само в Сф имам 215 кв.м и все в топ център.
Е, аз на 30 верно, имах само 50 кв.м мой си имот купен от мен. Слабичко, ама такива беха времената. Ти колко имаше. А и тва казвам, той е купил, а не като Бетерчо, топ в активи и печеливши инвестиции а лае за понижение. На теб ли да обяснявам кви класически лузър чакали са. Да не съм от вчера да не ми е ясно. То на всички е ясно.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
пп.Бъфет е казал че е много грешно да се дават пари на "звездни мениджъри" да ти ги управляват.Ти сам каза че в чужди ръце само кура нарастваLast edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:55.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
склонен съм да се съглася
аз познавам дружбенски принцове със собствена боксониера,
които живеят по-добре от стария хю
Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 04:43.
Коментар
Коментар