IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не е в сф, около Вн е, но мераклии - йок.
    Стругар в СФ от 3К нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За цеха ако му требе квалифициран кадър поне 3К трябва да дава ако е в София. За 2 К няма
      Не е в сф, около Вн е, но мераклии - йок.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Вярно е, че има различни видове импланти и че не е 100% успеваемостта им, а около 95~98%, но и ченетата не са стока.
        Аз не съм разбирач ,ама четох че около 40 % от пациентите импланта се отхърля

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Това дето иска не е репо а марджин.Става по лесно и лихвата е по-ниска.БГ банки дават репо на 12%
          Аз разбрах, че иска да купи ЕТF. Aз препоръчвам IWDA или ANAU

Коментар

• Няма причина цените на имотите да паднат, каза кредитният консултант Иво Димитров

https://www.pariteni.bg/novini/kredi...ipoteka-250169

Ти да видиш, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

искаш да направиш репо .. е и?
              не е по темата

ИБ не мисля, че дават, но БГ банки дават срещу акции ..на куца лихва.
              Това дето иска не е репо а марджин.Става по лесно и лихвата е по-ниска.БГ банки дават репо на 12%

Коментар

Ливъридж е да вземеш назаем за да играеш с повече, съответно, ако тръгне в обратна посока биваш ликвидиран. Общо взето комар. Аз искам да взема 50к, срещу моите 100к., разбира се пак има опасност от ликвидация, ако актива ти падне в определен %. Т.е аз искам да взема по-малко.
                Просто в тоя случай ще имаш ливъридж 2 към 1 .Ако си на ETF риска да те затворят е само теоретичен.За криптото не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
                  Мешате тука маржин търговията с това, което Better иска да направи: stock collaterised loan.

Различни неща са. Човекът просто иска да може да има бърза ликвидност при нужда без да държи кеш в останалото време и без да продава (и да навлиза във данъчно събитие, btw).

В САЩ масово се практикува, така наречения "buy. hold. die."
                  Ами като му требе ликвидност продава част от позицията.Става за секунди
                  Last edited by nradev1111; 29.07.2024, 14:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
                    Мешате тука маржин търговията с това, което Better иска да направи: stock collaterised loan.

Различни неща са. Човекът просто иска да може да има бърза ликвидност при нужда без да държи кеш в останалото време и без да продава (и да навлиза във данъчно събитие, btw).

Аз казвам какво се предлага.Нищо не бъркам

Коментар

• Мешате тука маржин търговията с това, което Better иска да направи: stock collaterised loan.

Коментар

Понеже съм го блокнал, от цитата виждам, че се интересува.
                        Имам пари в няколко бамки (като аварийни) т.е с един клик мога да ги изтегля. Тези пари инфлацията ги яде, затова се чудя дали да не купя с тях някой етф, който следи някой индекс а при спешна нужда вместо да ги продам, просто да изтегля заем.
                        Нямаш никаква аналитична мисъл.Не се купува за 100К и после да ги заложиш и да теглиш 50К.Това не е ипотека,Просто вкарваш 25К ползваш ливъриджа и купуваш за 100К,(ама те дерат 7-8%).Останалите 75 К са ти свободни
                        Last edited by nradev1111; 29.07.2024, 14:49.

Коментар

Понеже съм го блокнал, от цитата виждам, че се интересува.
                          Имам пари в няколко бамки (като аварийни) т.е с един клик мога да ги изтегля. Тези пари инфлацията ги яде, затова се чудя дали да не купя с тях някой етф, който следи някой индекс а при спешна нужда вместо да ги продам, просто да изтегля заем.
                          Вкарай ги в револют в долари на 4,75% доходност.

А още по-добре: вкарай ги в БТК и вземи потребителски на 5% и ги вкарай в револют на 4,75%. Така си на минус фиат. This is the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Странна работа, такъв мастит бизнесмен/милионер, да се чуди от къде да заеме 50 бинки
                            Мани ами не знае и как.

Коментар

Срамна работа няма.....
                              Хвани се ти камериер щом плащат дебелоСрамна няма ама има тежка и ниско квалифицирана,съответно ниско платена

Коментар

Е що не заебе тая умряла работа? Една камериерка вече е на 2к чисто. Един познат с цех се оплака, че за 2к чисто дори няма обаждания. Губи си времето тая жена.
                                За цеха ако му требе квалифициран кадър поне 3К трябва да дава ако е в София. За 2 К няма

Коментар

Working...
                                X